Jump to content
Naimisiin.info

hymy_83

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä hymy_83

  • Syntymäpäivä 01/06/1983

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Pirkanmaa

hymy_83's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. hymy_83

    Erilainen häämarssi

    Niin, olisi tuo veisu minusta ehkä paremmin tullut esille just vaikka pianolla soitettuna...uruilla meni välillä pikkasen puuroksi. ELi luulen, että teidän suunnittelema versio on toimivampi tässä mielessä. TOivottavasti saatte toiveenne mukaisen musiikin!
  2. hymy_83

    Erilainen häämarssi

    Olin pari vuotta sitten häissä, joissa oli sisääntulomarssina tuo November Rain ihan uruilla soitettuna. Hienolta kuulosti, tosin luulen, että sen tunnistivat lisäkseni vain muutama muu G'n'R:n hard core-fani... Biisihän on varsin pitkä (olikohan 9 minuuttia), joten kanttori soitti siitä vain sen intron. Mutta iihan hieno siis oli. Vitsiltiin ennen häitä, että sulhasen velipoika olisi voinut tulla soittamaan sen kitarasoolon flyygelin päällä seisten... tyytyivät kuitenkin sitten ihan urkuversioon. Veikkaan muuten, että ihan joka kanttori ei suostu biisiä soittamaan... noista teidän miettimistä vaihtoehdoista biisin kannalta paras olisi varmaan piano ja viulu tai sitten pelkkä piano.
  3. Niin..pakko sanoa tähän oma kokemus asiasta näin ikisinkkuna. Joskus ihan teininä se kimpunheitto-ohjelmanumero oli tosi hauska, mutta nykyään se on jotenkin nöyryyttävä. Kenties ihan omaa yliherkkyyttäni, mutta musta on vähän tahditonta jos vapaaehtoisesti sivuun jäävää naimatonta naista ruvetaan yhteistuumin painostamaan tyyliin "sinäkin sieltä tules nyt tänne kimppua nappaamaan" (näin on minulle useasti tapahtunut). Ei sillä että sinkkuuttani millään tavalla häpeäisin, mutta ei mulla mitään tarvetta ole sitä korostaakaan. Sanokaa vaan tosikoksi, mutta tämä on mun kokemus. On jo riittävän piinallista kuunnella joka pippaloissa sitä "koskas sinä sen miehen meinaat hommata?" utelua, johon erityisesti täti-ihmiset on erikoistuneet. ;D ;D Mutta järjestäkää vain se kimpunheitto jos se tuntuu omalta jutulta. Kunhan siitä ei tule mitään velvoitetta mihinkään suuntaan.
×
×
  • Create New...