random

Morsian
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä random

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Minduli, vastasin sulle privana.
  2. Onko muita jotka suunnittelevat matkaa Arubaan ja Curacaoon talvella 2008? Olen tässä pyydellyt tarjouksia eri matkatoimistoista ja aika eri hintaisia ovat paikasta riippuen. Olis kiva kuulla, millaisia tarjouksia muut ovat saaneet? Ilmeisesti matkat on talvella kalliimpia? Meillä suunnitelmissa noin viikko kummassakin paikassa, Aruballa luultavasti hotellina Divi Aruba ja Curacaolla ehkä Avila.
  3. Nostellaan ja katsotaan, josko löytyisi muitakin, jotka suunnittelevat häitä tähän paikkaan, tai ovat jo omansa viettäneet ja haluaisivat kertoa kokemuksiaan? Me juhlitaan talvella 2008.
  4. Onko kellään tuoreita kokemuksia tästä salista? Kävimme katsastamassa tällä viikolla ja pidimme tilasta paljon. Salista ei hirveästi ole ainakaan tällä palstalla puhuttu, vaikka vaikuttaa hienolta ja sijaitsee hyvälä paikalla. Jos jollain on kerrottavaa, puolesta tai vastaan, olisin hyvin, hyvin kiitollinen.
  5. Suunnittelemme häitä talvelle 2008 ja paikkaa mietitään kovasti. Agroksenmäen holvikellari näyttää ja kuulostaa ihanalta paikalta, mutta pari asiaa mietityttää. Tietääkö kukaan, että onko paikka kylmä talvellä? Ja toinen, missä te paikassa juhlineet olette menneet naimisiin? Oletteko vuokranneet bussin siirtymiseen esim. Helsingin keskustasta? Ja jos joku ihana paikassa jo juhlinut voisi minulle mitä tahansa valokuvia lähettää, olisin äärimmäisen onnellinen ja kiitollinen. Osoitteeni on [email protected]