Jump to content
Naimisiin.info

pitsi-Patsy

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän pitsi-Patsy kaikki viestit

  1. Tässä myös eräs +30-morsian. Minulle on aina ollut selvää, että haluan pienet häät. Mies halusi vielä pienemmät, joten teimme molempia tyydyttävän kompromissin. Menemme salaa maistraatissa vihille ja pidämme joulun jälkeen mökillä juhlan noin 30 vieraalle. Pukuni on valkoinen, vaikkakaan ei ihan perinteinen. Itse vihkiminen on vain meille kahdelle, samoin illallinen ja hääsviitti. Juhlat ovat sitten enemmän vieraiden ehdoilla. Mahdollisimman vähän stressiä ja mahdollisimman hauskaa, niitä pidämme johtolankana näissä juhlissa. Mutta jos olisin alunperin halunnut isot häät, en näkisi mitään estettä niiden järjestämiselle. Minusta ikä tuo vaan itsevarmuutta ja näkemystä siitä mitä oikeasti haluaa. Olen ollut todella viehättävissä +40-häissä, joissa morsian oli kaunis kuin prinsessa valkoisessa puvussaan, sata vierasta ja kaikki viihtyivät. Pitää olla vain uskollinen itselleen, niin saa sellaiset häät kuin haluaa, eikä mikään jää harmittamaan.
  2. Minuakin kiinnostaa se pakkasenkesto. Meillä häät marraskuun lopussa ja siirtymisiä ulkona on muutama päivän mittaan. Kestääkö orkidea hiuksissa, olisiko kenelläkään tietoa?
  3. Meillä olisi tarkoitus tehdä juuri näin kuukauden päästä. Ja toiveissa on romanttinen päivä kahdestaan. Sukulaiset kestitään kevyesti ja rennosti sitten vuodenvaihteessa.
  4. Täälläkin vastauksena on "maistraatissa virka-aikana". Mutta tämä johtuu lähinnä siitä, että mennään salassa naimisiin ja tämä vaihtoehto on aikataulujen ja sissioperaation onnistumisen kannalta : käytännöllisintä.
×
×
  • Create New...