Niku

Jäsen
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

About Niku

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meillä yhteiseksi sukunimeksi tulee minun sukunimeni Sulhaselleni hänen (hyvin harvinainen ja mielestäni myös kaunis) nimensä ei merkitse mitään, eikä hän myöskään pidä siitä. Itse taas pidän omasta sukunimestäni, joka ei myöskään ole yleisimpien joukossa, ja koen sen suht tärkeäksi. Sulhaseni tämän toiveen on alunperin esittänyt ja asia sai päätöksen kun pieni tyttäremme heinäkuussa kastettiin minun nimelleni. Toivottavasti sulhoani ei rupea joskus kaduttamaan :-/
 2. Joku suositteli jossain ketjussa käyttämään alan opiskelijoita hääkuvaajina ja olisinkin kysellyt onko kenelläkään hajua mistä näitä alan opiskelijoita voisi ruveta etsimään? Haluaisimme häihimme ulkopuolisen kuvaajan, jotta vieraat voivat nauttia juhlista täysillä, mutta budjettimme ei ole kovinkaan suuri, joten ammattikuvaaja taitaa tulla liian kalliiksi. Onko kenelläkään kokemuksia? Ja otetaan vastaan suosituksia hyviksi todetuista kuvaajista pk-seudulta!
 3. Mulla oli tarkoitus pyytää vain yksi kaaso ja näin teinkin...KUNNES (onneksi ajoissa) ymmärsin, että läheisin ystävä ei aina välttämättä ole se aikaansaavin ystävä Eli nyt pähkäilen, että valitsenko kahdesta yhtä läheisestä ystävästäni vain toisen vai otanko suosiolla 3 kaasoa, jottei ikävää valintaa tarvitse tehdä... :-?