Jump to content
Naimisiin.info

MinnisX

Rouva
  • Viestit

    32
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

MinnisX's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Quaramelle, kiitokset räätälivinkeistä! Täytyy vielä miettiä uskaltaisiko puvun teettää jo Thaimaassa vai vasta täällä Suomessa. Helpompi kuitenkin tehdä päätös, jos tietää vähän minne mahdollisesti voisi mennä paikan päällä.
  2. Quaramelle, suostuisitko vinkkaamaan noiden Krabin räätälien nimiä, joista olet saanut suosituksia (vaikka yv:llä)? Olen itsekin lähdössä Krabille maaliskuussa ja puvun teettäminen siellä kiinnostaisi kovasti. Tällä hetkellä ei vaan ole mitään tietoa, että missä uskaltaisi puvun teettää. Varmaan tyhmä kysymys, mutta voiko räätäleiltä muuten ostaa pelkkää kangasta vaikka ei teettäisikään pukua ko. paikassa? Muitakin vinkkejä puvun teettämisestä otetaan kiitollisena vastaan!
  3. Minuakin kiinnostaisi puvun teettäminen / kankaiden ostaminen Thaimaasta. Onko kukaan ostanut kankaita Phuketista / Krabista (Ao Nang tai Krabi Town)? Lähinnä kiinnostaisi silkin hintataso ja suositellut ostopaikat eli mistä kannattaisi hankkia?
  4. Jos vastaan ihan vaan alkuperäiseen kysymykseen eli miltä nen-nen yhdistelmänimet kuulostavat, niin oma rehellinen mielipiteeni on kyllä että hankalilta. Ymmärrän kyllä monia syitä, miksi ihmiset haluavat ottaa yhdistelmänimen, mutta jotenkin tuollaiset pitkät yhdistelmät ns. perusnimistä eivät kuulosta hyvältä (esim. juuri aiemmin mainittu Ripsa Koskinen-Papunen). Tulee juuri mieleen, että a) miksei voi ottaa sitä miehen nimeä, kun on ihan samantyyppinen kuin vanhakin tai että miksei ole vaan sitten pitänyt sitä pelkkää omaa sukunimeä. Itse ainakin kokisin noin pitkän nimen jo käytännön kannaltakin vaivalloiseksi (varsinkin jos etunimikin on pitkä esim. Marja-Liisa Virtanen-Mäkinen, jonkatyyppisiä nimiä myös usein näkee). Mutta toki nimiasia on kaikkien oma päätös, joka täytyy tehdä omien tuntemusten mukaan!
  5. Mun mielestä Doven kevyt itseruskettava toimii hyvin, kun levittää sen vartalolle illalla ennen nukkumaanmenoa ja käy aamulla suihkussa, jolloin mahdolliset "ylimääräiset" huuhtoutuvat pois. Tällä tavoin käytettynä ei ole ainakaan minulla sotkenut mitään vaaleitakaan vaatteita yhtään.
×
×
  • Create New...