Mistie

Aktiivijäsen
  • Viestit

    17
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Mistie

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0

Profile Information

  • Paikkakunta
    Jyväskylä
  1. Ystävien häissä ryöstettiin boolitonkka sekä morsian. Vieraat joutuivat tanssimaan letkajenkkaa sulhasen johdolla, jotta boolit saatiin takaisin. Morsiamen takaisinsaamiseksi sulhasen täytyi perinteisesti runoilla, jonka jälkeen se piti esittää morsiammelle. Ryöstäjät sanoivat ettei ollut tarpeeksi hyvä, sulhasen täytyy vielä laulaa polttareissa tehdyn cd:n tahtiin Ukkometsoa ;D Sulhasen pelikaverit tulivat vielä sulhaselle tueksi ja esittämään koreografian, jonka olivat ilmeisesti polttareissakin toteuttaneet. Hauskaa oli
  2. ^heh, no niinhän se taitaa olla ;D En jaksanu ihan loppuun ajatella pohdiskelujani. Mutta niih, on sekin hiukan huvittavaa, että vieraan vaatetus vaikuttaa mukamas siihen miten paljon hän kunnioittaa vainajien omaisten surua :
  3. Peppi Pitkätossu: Siis joo, on osattava ottaa huomioon tilaisuuden luonne jne, mutta siis todellakaan millään räyhäämisellä toisen ulkonäöstä ei tulla varmana saavuttamaan mitään! Tällöin siskot luultavasti sanovat, että ei tulla juhliin ollenkaan eli mun pointti on se, että antaa siskojen olla omia itsejään, mutta koitetaan hienovaraisesti hiukan kysellä olisiko mahdollista, että vähentäisivät hääjuhlaan meikkiä etc. Toisaalta, mikä kumma siinä on että pitää olla niin tiukat juhlaetiketit? Musta se on jokseenkin huvittavaa nykypäivänä. Ihme ettei valkoinen hääpuvun värinäkään ole enää niin justiinsa Ja esim. hautajaiset; miksei sinne saisi tulla ihan persoonallisenkin näköisenä sen sijaan, että kaikki on yhtä ja samaa mustaa massaa? En tarkoita, että pitäisi laittaa mahdollisimman räikeät vaatteet tms, mutta siis eiköhän vainajat ois halunnu, että heidän läheiset ihmiset ovat omia itsejään eikä mitään tekaistuja. Tavallaan *pohdiskelee* Kyllä mun hautajaisiin saisi ainakin tulla omana itsenään; ei se olis mun (= vainajan) kunnioituksesta millään lailla pois. Niin ja huom, en todellakaan itse ole mikään räiskyvä persoona vaikka ehkä nyt voisi kuvitella, että ajan tavallaan omaa asiaani Tuosta nuorten ulkonäköön puuttumisesta vielä...se voi olla kova paikka nuorelle jos häntä arvostellaan ulkonäöstä ja etenkin vielä läheiset henkilöt, joitten "kuuluisi" arvostaa nuorta semmosena mitä hän on. Eli kannattaa fiksusti ja kohteliaasti puhua kuten aloittaja on vissiin ihan hyvin tehnytkin. Hyvä! Tämmöstä tuli nyt mieleen.
  4. No valitettavasti se ei ole sun ongelmasi muuta kuin häiden ajan; kai siskosi saavat tehdä ulkonäöllensä mitä haluavat, et sinä ole kukaan joka voisi heitä estää. Ja jos on nuori ja hiukan kapinallinen, ei varmasti odottele 2 kuukautta jos jotain haluaa ;D Miksi häiden täytyisi olla kuin jotain pumpuliunelmaa ja täydellisyyttä? Mun mielestä tommonen pieni räväkkyys ei olisi ollenkaan haitaksi. No, se on vaan mun mielipide mutta mietipäs vielä asennettasi ja sitä mikä on todella tärkeää! Se, että siskosi tuntevat olonsa kotoisaksi omana itsenään osallistuessaan häihisi vai se, että pyrit muuttamaan heitä joiksikin enkeleiksi? Kuten sanoin, voithan puhua heidän kanssaan ja kysyä voisiko kuitenkin hääjuhlan ajan kunnioittaa sinua vähentämällä hiukan meikkiä/koruja tms. Jos juttelet hienovaraisesti etkä syyllistävästi ja pakottamalla, luulen että tulostakin voi tulla Jos ei niin sitten ei. Musta on ihan turha rueta mitään "valitse häät tai oma tyylisi"-kiristelyjä kuten joku 1.sivulla muistaakseni ehdotti Hiukan suvaitsevaisuutta ja asennetta kehiin hei!
  5. No tuo aloittajan teksti kuulostaa hiukan typerältä mun korvaani :-/ Kyseessä on sun omat siskot, jotka ovat mitä ovat. Vaikka he olisivat muuttaneet omaa tyyliään niin miten sä siskona voit käyttäytyä noin; tuhertaa itkua kun siskot ovat sellaisia ja tällaisia :-? Mun pikkusisko on myös vuoden mittaan muuttunut kovasti, mutta en varmasti ikinä sen vuoksi ajattelisi, että enpä haluaisi häntä sittenkään morsiusneidokseni Hän on oma itsensä. Voihan sitä kysyä josko suostuisi hiukan keventämään meikkiään häihin tms. mutta pakottamalla se ei varmasti onnistu ja niin pahoittuisi varmasti mieliä.