teiju-keiju

Jäsen
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About teiju-keiju

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meillä oli jo tiedos häävalssi, mutta sitten "kolahti" toinen biisi vielä enempi. Tämä on sitten sellainen hitaamman puoleinen iskelmä.
 2. Olipas siinä hyvän kuuloisia täytevaihtoehtoja... Tässähän tulee ihan ongelma, että mitä käyttää. Tuo kaura ei ainakaan yhdelle vieraista käy, mutta vaniljakreemin ohje vaikutti hyvältä. Kiitos.
 3. Hieman yllättäen tuosta mun kotipaikkakunnasta tulee tällä viikolla myös meidän yhteinen asuinpaikkakunta...
 4. Tää kuulosti hyvältä. Normikakkukin tulee olemaan mansikkakakku, niin taidan tuota mansikkaa sitten käyttää tässäkin. H-hetki on todellakin samana päivänä kuin teillä. Hyvin kerkiää onneksi vielä kokeilemaan.
 5. Kiitos kijomalle ohjeesta. Ihanaa, kun löytyi joku vaihtoehto, millä voisi selvitä kaikista noista allergioista kerralla... Ja tuntuisi sellaiselta, että voisin siinä onnistua... ;D Täytyy kokeilla tehdä ja maistaa tuota joku päivä. Kakun väliin voi varmaan laittaa muutakin kuin mitä tuossa ohjeessa sanotaan... Vai onko tuo täyte parhaaksi havaittu?
 6. Voisinko saada tuon ohjeen? Luultavasti tehdään niin, että jos ei hyvää yhdistelmäkakkua löydy, niin se munaton ja maidoton tilataan konditoriasta ja gluteeniton&laktoositon/vähä laktoosinen tehdään itte.
 7. Tällä hetkellä ilmoittautuneista yhdellä on laktoosi-intoleranssi, kahdella keliakia, yhdellä laktoosi-intoleranssi ja keliakia, ja yksi ei saa syödä maitotuotteita eikä kananmunia... Eli mites noista yhdistelis... Tuntuu työläältä tehdä kaikille omat ruoat... Laiskuuttaa ehkä... Jos ei hyviä reseptejä tuu, niin varmaan sitte tehdään niin, että tehdään yks laktoositon ja gluteeniton kakku ja sitte yks leivos tai vastaava, missä ei oo käytetty maitoa eikä kananmunia.
 8. Häihimme on tulossa muutama, jolla on ruoka-allergioita ja mietinkin, että olisiko jollain hyviä reseptejä, joissa olisi nuo kaikki kolme allergiaa huomioitu. Kiitos jo etukäteen.
 9. Löytyyköhän niitä Lambin sydänkuviollisia vessapaperirullia vielä Tampereen tai Seinäjoen seudulta? Ne olisivat ihan täydellisiä...