Mamselli

Rouva
 • Content count

  155
 • Joined

 • Last visited

About Mamselli

 • Rank
  Vakkari
 • Birthday 07/18/81

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Yksi iso rahanmeno häissä on ruoka, varsinkin jos se tulee pitopalvelun kautta. Me mietimme aluksi että säästämme tässä ja teemme kaiken itse, mutta sitten aloimme pohtimaan että onko säästö niin iso kun laskee raaka-aineet, liinat, ja kaikki astiat sekä "tarjoilijat". Näiden lisäksi tekemisen vaiva ja stressi. Meidän säästövinkki on että kyselkää läheisiltä ammattiopistoilta joko osittaista apua tai että he toimisivat pitopalveluna. Meillä päin heidän hinnat pyörivät 11-25e paikkeilla riippuen tarjottavista, lapset puoleen hintaan. Meille tulossa pitopalveluksi catering alan opiskelijoita sekä heidän opettajansa. Mikä parasta tekevät he kaiken sovittuun hintaan, meidän menu on n. 6e/12e/hlö,. sis. ruoat, alkoholittomat juomat, astiat, liinat, ja tarjoilun. Näin ollen ruokapuoli meille tulee maksamaan alle 1000e (vieraita laskettu n.80) Vaikka hinta on alhainen ei menu näytä silti "halvalta" Alkoholi puolelta me tarjoamme alkumaljat, ruoka viinit ja boolia. Koska juhlamme jatkuvat pitkälle yöhön annamme vieraille luvan tuoda myös omia eväitä.. (tämäkin on mielestäni säästöä)
 2. Minä teetän pukuni ja mallina tämä
 3. Meille tulee häätanssiksi Lunatican song for you. Biisi on ns. rakkauslaulu, mutta tempo siinä vaihtelee. Biisi alkaa hitaasti ja hetken kuluttua nopeutuu.. Mitään komiikkaa ei olla järjestämässä, mutta koreografiaa biisiin on suunniteltu eli ei ihan perus pyörähtelyä pelkästään tulla näkemään.. vielä kun tietäisi millä askelilla lähtis treenaamaan
 4. Googlella löytyy varmaan mitä vaan Itse bonggasin dj:n jota käytän omissa häissäni ja jota sukulaiset ja ystäväni ovat käyttäneet niin baarista. Mies soitti niin hyvää musiikkia ja oli tyyppinä loistava ja kun keskusteltiin tovi, kävi ilmi että tekee myös yksityiskeikkoja.
 5. Me ollaan sulhon kanssa menossa häät&rakkaus-messuille, tarkoitus mennä hakemaan ideoita mm. kattauksiin, kutsuihin ym. Tampereen messuille mennään toki myös, mutta ilman hössötystä ei ihan sinne asti jaksa odottaa siks matka hesaan
 6. Itselläni sama tilanne, eli mietinnässä kuka olisi sopiva henkilö saattamaan.. Olen sitä mieltä, että kuka tahansa morsiammelle läheinen mieshenkilö sopii tehtävään ja toki yksi vaihtoehto on kävellä yhdessä sulhon kanssa.. Omat vaihtoehdot ovat: - kaksi poikaani - veljeni - isäpuoleni - enoni - yksin lapset edellä
 7. Meillä tehdään koko ruokapuoli itse. Kakun tekee äitini, joka on todella taitava kakkujen ja niiden koristelujen kanssa.
 8. Tarkoitus ois et sulho näkis puvun vasta alttarilla, mut saa nähdä kun puku löytyy et maltanko pitää sen mieheltä piilossa. Hääpäivänä tavataan vasta alttarilla, joten vaikka puku olisikin tuttu niin kyllä varmasti viimeistelty kokonaisuus jää mieleen vaikka puku olisikin jo nähty henkarilla roikkumassa.
 9. Mulla häät lokakuussa 2010 ja kävin tänään katsastaan pukuja. Löysinkin täydellisen. Varasin puvun ja puku lähtee tuunaukseen. Lähempänä häitä sitten katsotaan tarviiko kavennuksia ym. tehdä..
 10. m.crane ja Jenny-Maria kiitos kommenteista ja ehdotuksista. Kontulaan aattelin mennä katsomaan mutta tuo hinnan nousu nyt eniten hirvittää, koska yli 600e en ole valmis maksaan, ku säästö linja häiden suhteen.. Oon lähettänyt moneen paikkaan jo tarjouspyyntöjä ja tässäpä muutama.. Irjalan makasiini 450e pe-su sis. astiat ja siivouksen (aikarajasta en tiedä, ku ei vastattu vaikka kysyin) Vehmaisten Kisapirtti 450e pe-su. Ei aikarajaa juhlimisella. Ei astioita. Saarikylien Kumpula 375e pe-su klo.01 lopetettava Saarikylien koulu 350e pe-su, klo.01 lopetettava Suoraman työväentalo en edes kysynyt ku netissä hinta 450e ja aikaraja 24 asti Kontula pe-su kesäaika 800e, talviaika 600e, ei sisällä astioita eikä liinoja. Ei aikarajoitusta, saunankäyttö ja yöpymis mahdollisuus. Hintaan sis. siivous. Vuonna 2010 korotus vuokraan 50-100e. Äijälä pe-su klo.10 650e. ei sisällä astioita eikä liinoja. ei aikarajoitusta. kynttilöitä ei saa polttaa, ulkotulia kyllä. Vahderpää tilat n.50henk ja yläkerrassa 30henk. pe-su 460e. Yöpymismahdollisuus. Lisämaksusta rantasauna myös käytössä. Ei rajoituksia. miinuksena hakuprosessi.
 11. m.crane juu kontula kyllä täyttää kriteerit mutta tilana se on vierasmäärällemme aivan liian iso.. ainakin tulevan kaasoni mukaan, tämä määrä ns. hukkuu isoon tilaan
 12. Olisko kellään antaa vinkkejä juhlapaikoista Kangasalla ja sen lähistöllä.. Olemme ajateleet häitä juhlia 2010 lokakuussa. Hakusessa siis paikka - johon mahtuu 70 henk. viettämään tanssi häitä - saa viedä omat juomat - ei mielellään aikarajoitusta (yöllä siis) mutta jos on niin ainakin 02 pitää juhlia =) - kynttilöitä saa polttaa - ja plussana olisi ettei asutusta ihan vieressä - hinta ei mielellään kovin paha.. Jotenkin tuntuu ettei millään löydy sopivaa, kovasti oon pohtinu ja etsiny ym. Välillä oon miettiny et pitäiskö vaan katsoa muualtakin ja hommata sitten vieraille bussi kuljetus, mut tavoitteena ois pienen budjetin häät eikä noi bussit mitään ilmasia oo, joten helpompi ois et vieraat tulis ihan omakustanteisesti.. vaikeaa..
 13. Itse en yhdy tähän. Olin viime kesänä häissä kisapirtillä. Wc oli siisti,ei haissut eikä ollut millään tavalla etova. Morsiankin pärjäsi hyvin mekkonsa kanssa. Vesi tosiaankin puuttuu, sitä en tiedä mitä mieltä pitopalvelu asiasta oli mutta hyvin heilläkin homma toimi. Kyseisissä häissä Hoivalan pitopalvelu. 100 henkeä en kyseiseen paikkaan ahtaisi, kyllä tuo 80henk. on ihan maksimi ja tosiaan portaat parvelle on aikas vaaralliset, mutta kukaan ei serkun häissä ainakaan loukkaantunut. Itse en ainakaan kokenut puupenkkejä epämukaviksi. Seutu on mielestäni kyllä rauhallista, yksi lenkkeilijä kulki juhlien aikaan ohi, ja ennen juhlia ja juhlien jälkeen kaikki tavarat oli sisätiloissa lukkojen takana eikä mitään varastelua tms. ilmennyt. Mutta tosiaan makuasiahan tämä on, itse kyllä suosittelen paikkaa lämpimästi.
 14. Minusta tulee Rva Havila
 15. Martha samoilla linjoilla olen ollut tuon kutsun suhteen, sä oot ilmeisesti jo tuon runoasian ratkaissut Itse kanssa haluaisin sellaisen rullattavan kutsun ja hienon mallin olenkin löytänyt mutta ongelmana oli runo, jonka kyllä haluaisin kutsuun sekä juhlaohjesääntö. Ainakin tuo juhlaohjesääntö vähän "pilaa" sitä ideaa..