Taralta

Jäsen
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

About Taralta

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meillä vihkiminen maistraatissa päivää ennen kirkollista siunausta, maistraattiin tulevat molempien äidit todistamaan, ei muita.
 2. - Missä kuussa häänne ovat? Tammikuussa näillä näkymin - Miksi valitsitte talvihäät? yleensähän kesä on ennemmin häiden aikaa? No ensinnäkin minä olen aina halunnut talvihäät, ja toisekseen haluamme olla vauvan syntyessä naimisissa eikä tässä nyt ole aikaa kuin talvi ennen kuin pikkuinen saapuu - Ihmeltiinkö/ ihmetelläänkö päätöstänne? Oletteko joutuneet selittelemään, puolustelemaan? Emme kutsu kuin ihan lähiperheen, eli useat eivät häistä saa edes tietää, ja vielä emme ole kutsuja lähettäneet, eli en osaa reaktiosta sanoa. Luulisin että enemmänkin koko häitä ihmetellään eikä niinkään talvihäitä - Mitä erityisiä odotuksia ja toiveita teillä oli/on nimenomaan sen suhteen että häänne olivat/ ovat talvella? (esim. paljon lunta, rekiretki kirkosta jne.) Nothing at all - Miten talvi näkyi/ näkyy häissänne? (esim. ruoassa, koristelussa, juhlapaikan valinnassa jne.) Ikkunasta taitaa näkyä lunta? - Mikä on mielestänne parasta talvihäissä? Minä en vain pidä kesähäistä, minulle on paljon luontevampaa juhlia talvella - Minne lähditte/lähdette häämatkalle? Ihan Suomeen vain muutamaksi päiväksi kylpylään
 3. Hei! Meille tulee pienet n.20 hengen häät, onko kellään tietoa mukavasta ravintolasta/juhlatilasta, mieluiten niin että ruoan saisi paikan päältä eikä tarvitsisi etsiä pitopalveluista. Nyt mietinnässä on Villa Sofia ja Finlaysonin palatsi, mutta enemmän vaihtoehtoja olisi oikein hyvä..