Jump to content
Naimisiin.info

safira-83

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän safira-83 kaikki viestit

  1. safira-83

    Joensuun seutu

    Me valittiin hääautoksi Synergis firman hieno mersu. Auto sijaitsee Utrassa, hintaa sille tulee kyllä ihan mukavasti...Mutta on kyllä näyttävä auto
  2. safira-83

    lastusatiiniruusukkeiden teko

    Minulla ei onnistu millään ruusukkeen teko...Sulhonkin kanssa yritettiin mutta ei...Ei tule millään kaunista, viimeinen vaihe ei vaan onnistu. Osaisiko joku neuvoa helpompaa ohjetta?
  3. safira-83

    Joensuun seutu

    Sen verran on kokemusta kun tilattiin sieltä joku vuosi sitten voileipäkakku joka oli todella hyvää..
  4. safira-83

    Joensuun seutu

    Kiitos,sitä samaa sinullekkin!
  5. safira-83

    Joensuun seutu

    Mekin pidettiin kakkosvaihtoehtona kaivosta,mutta päädyttiin kuitenkin kolmikantaan kun meillä on sen verran pienet häät (50-60 henk) ja kaivos saattaisi olla toukokuussa aika kylmä paikka...Ruokailukin onnistuu helpommin siellä, niin ainakin pitopalvelu kertoi.. Onko teillä ne siellä ylhäällä, olikohan sen paikan nimi jauhimo? Sieltä olisi kyllä todella kauniit maisemat Meidät vihkii Hyttisen Eila, minusta ehdottomasti kaikista mukavin..Tosin en kyllä taida kaikkia kummun pappeja tietää..
  6. safira-83

    Joensuun seutu

    Hei,saanko udella että missä vietätte hääjuhlaanne? Meillä on toukokuussa Kuusjärven kirkossa vihkiminen ja juhlat kolmikannassa..
  7. safira-83

    Joensuun seutu

    Olisiko jollakin kokemusta Outokummun partureista,kuka tekisi parhaan hääkampauksen? Entä onko kokemusta kosmetologi Tuulan meikkaus taidoista?
  8. safira-83

    Joensuun seutu

    Hei! Outokumpulainen morsian ilmoittautuu, häät 19.5.2007
×
×
  • Create New...