Jump to content
Naimisiin.info

Angiella

Morsian
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female

Angiella's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. has not set their status

  2. Mulle ainakin kampaaja sanoi, että hiusten laaduissa on huomattavia eroja. Pitää olla remy-hiusta. Itselleni on käytetty teippipidennyksiin samoja hiuksia lähes vuoden ja ovat edelleen hyväkuntoiset ja sileät. Uskoisin että näillä mennään vielä muutama kerta. Tarkkaa pituutta en muista mutta ovat tuonne puoleen selkään. Pyrin hoitamaan niitä erityisen huolellisesti, ehkä silläkin on osuutta. Ja kyllä mun kampaaja poistaa edellisen teipin sillä aineella silikoninauhasta ennen kuin laittaa uuden. Tietysti eri merkkisille pidennyksille voi olla eri tekniikoita. Olen ollut erittäin tyytyväinen teippipidennyksiin ja vasta parin ensimmäisen huollon jälkeen tuntui että hiukset ovat oikein asettuneet. Silikoninauhat pehmentyvät käytössä ja myötäilevät päätä silloin paremmin. Omat hiukset saa kasvaa rauhassa ja huomaamattomasti. Tulokset yllättää aina kun käy kampaajalla. Minulla ei teipit ole vahingoittaneet omaa hiusta.
  3. Meikkaajat ottavat esimerkiksi huulipunaa spaatteliin ja laittavat siitä siveltimellä asiakkaalle. Samoin ripsiväri laitetaan erillisellä siveltimellä, ei putkilossa olevalla. Näin meikit pysyvät hygieenisenä. Meikkauksen hinnat olis varmaan aika paljon nykyistäkin kalliimmat, jos jokaiselle asiakkaalle otettais käyttöön uudet tuotteet. Ammattitaitoinen meikkaaja kyllä huolehtii siveltimiensä ja välineidensä puhtaudesta. Kuulostaa hieman oudolle, että huulipunan voi saada lainaan. Eihän silloin voi tietää veteleekö joku lainaajista punaa huulilleen suoraan puikosta. Jos haluaa olla todella tarkka, ei päällimmäisen pinnan leikkaaminen oikeasti estä bakteereiden leviämistä. Koko puikko on saastunut, vaikka vain osa siitä olisi ollut suorassa kosketuksessa huuliin. Ehkä tämä on tärkeää vain todella bakteerikammoisille. Itse olen pari kertaa saanut nokareen huulipunaa mukaan pieneen purnukkaan, josta olen sitten siveltimellä lisäillyt. Mielestäni kätevä käytäntö. Ja hygieeninen
  4. Roaccutan saattaa todellakin aiheuttaa joillekin pahoja mielialaoireita ja masennusta fyysisten sivuvaikutusten lisäksi. Kannattaa kuitenkin ottaa myös huomioon se, että osa oireista voi johtua kuurin takia aloitetusta tai vaihdetusta ehkäisystä. Ehkäisynhän pitää olla todella luotettava ja hormonaalisen ehkäisyn sieltä "vahvimmasta" päästä eli joku hormonipitoisimmista. Itse esimerkiksi en oikein pysty käyttämään e-pillereitä sivuvaikutusten vuoksi (mielialanvaihtelut, itkuisuus, limakalvojen kuivuminen ym.) mutta Roa-kuurin vuoksi jouduin vaihtamaan minulle hyvin sopivasta Nuvaringista takaisin vahvoihin e-pillereihin. Oireet palasivat silloin nopeasti. Ehdin syödä pillereitä parisen kuukautta ennen Roan aloitusta, joten sivuvaikutukset johtuivat ainakin suurimmaksi osaksi pillereistä. Kokonaisuudessaan olen tyytyväinen, vaikka puoli vuotta pitikin vähän kärsiä. Muita erityisesti Roaccutaniin yhdistettyjä oireita en huomannut kuin huulien kuivumisen. Enkä enää edes hypi seinillle, kun palasin renkaan käyttöön.
×
×
  • Create New...