Ellastiina

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Ellastiina's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Myös meille pappi harjoituksissa sanoi, että hänelle vastataan, kun hän sitä kysyy. Sormusvala sanotaan sitten toisillemme. Ja silloin ei pappi sano mitään.
  2. Ellastiina

    Suuteloittako kirkossa?

    Harjoituksissa pappi sanoi kaksi kohtaa milloin voidaan suudella. Eihän me niitä sitten muistettu jälkeenpäin. Kirkossa sitten meinattiin suudella hieman väärään aikaan(muistettiin, että heti sen jälkeen , kun pappi julistanut meidät aviopuolisoiksi) ja pappi vaan jatkoi puhettaan.;)No, mutta pian kuitenkin päästiin suutelemaan
  3. Me runoiltiin kutsun liitteeseen teksti, jossa toivoimme rahaa. Ja sitä tulikin lähes kaikilta. Oli kuitenkin kiva myös se, että muutamilta tuli jotain ihan muuta.
  4. Me sulhon kanssa ensiksi sovittiin, ettei huomenlahjoja toisillemme osteta, kun rahaa menee muutenkin. Mutta lueskeltuani täällä ko. ideoita ajattelinkin pyörtää sanani. Kaverini otti minusta kuvan, jossa olin alusvaatteisilla sulhon mottoripyörän päällä. Se kuva yhdessä liikkeessä laitetaan viinipullon etiketiksi. Lisäksi ostin kalsarit, joiden etumukseen tulee teksti "Varattu vaimolleni!". Uskoisin, että nuo saavat ainakin hymyn nousemaan tulevan mieheni huulille.