Jump to content
Naimisiin.info

tanzu

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän tanzu kaikki viestit

  1. tanzu

    Koivu somistuksessa

    Tuo koivun siitepöly saattaa tietenkin allergikoille aiheuttaa oireita, mutta ainakaan meillä siitä ei tullut ongelmaa. Häämme olivat 16.6. jolloin ilmeisesti pahin siitepöly aika oli jo ohi (? en oikeesti tiedä...), kukaan ei ainakaan oireita saanut (joukossa oli siis myös allergisia). Riippuu siis varmaan ajankohdasta ja niiden koivukoristeluiden määrästä tietenkin.
  2. Meilläkin oli koira hoitolassa häiden ajan. Vietiin perjantai-aamuna, kun ei hääpaikan koristelun yms. keskellä olisi ehtinyt lenkittää ja huolehtia, ja sunnuntai-iltana käytiin (juhlapaikan siivouksen jälkeen) hakemassa. Kaikista paras vaihtoehto oli, niin ei tarvinnut kenenkään stressata asian vuoksi. Kerran aiemmin on ollut samassa hoitolassa, niin että tuttu paikka oli jo. Yleensä ovat kyllä ammattitaitoisia nämä hoitoloiden pitäjät, joten itse voi olla hyvillä mielin, kun tietää lemmikin olevan hyvässä hoidossa. Kyllä minullakin ensimmäisellä kerralla tuntui pahalta jättää koira hoitolaan, mutta hyvin oli kuitenkin mennyt ja hyvin oli viihtynyt. Eli lemmikki kyllä tottuu yleensä hoitolaan vaikkei olisi aiemmin ollutkaan, ei kannata sitä murehtia. Mahtavaahan se olisi ollut, jos koiruus olisi voinut olla mukana tärkeänä päivänämme, mutta meillä tämä oli poissuljettu vaihtoehto jo sen vuoksi, että tuo meidän turre on edelleen (rodulleen tyypillisesti) neljän vuoden iästään huolimatta kauhea "höseltäjä"! Hääpukuni helmassa olisi varmaan ollut kiinni, eikä olisi antanut meidän tanssia häävalssia... (Halusi välttämättä mukaan tanssiin jo kotona harjoitellessamme!)
  3. tanzu

    Koivu somistuksessa

    Meillä oli koivuja koristelussa ja kestivät ihan hyvin. Meillä oli niinikään tonkissa ja edellisenä iltana olivat laitetut. Ne vedessä olleet eivät olleet kuivaneet lainkaan. Meillä oli koivunoksia myös pujoteltuna hääparin pöytäntakana seinällä olleeseen pajusydänristikkoon. Nämäkin laitettiin edellisenä iltana ja olivat ihan ok vielä seuraavana päivänä, ehkä aavistuksen kuivahtaneet, mutta näyttävät silti kuvissa hyvältä. Hääkaari meillä oli pihalla ja siinä koivunoksia, nekin edellisenä iltana/päivänä laitettuja, samoin koivut portaiden pielissä. Eivät olleet nekään pahasti kuivuneet seuraavaan päivään mennessä. Eli kyllä koivu siis sen ajan kestää. Sitä parempi tietenkin, mitä myöhempään ne koivukoristelut jättää silloin edellisenä päivänä.
  4. Häät 16.6. ja sormuksesta ei vielä mitään tietoa! Ei olla edes vielä käyty katselemassa. Kun näitä teidän vastauksia lueskelee, niin paniikki meinaa iskeä... Kun tuo ukko vain joku kaunis päivä pääsisi lähtemään töistä niin ajoissa, että ehdittäis sormusostoksille! Toisaalta voin kyllä sanoa omalta kohdaltani sen, että sillä sormuksella ei ole minulle niin suurta merkitystä. Luulen kyllä löytäväni liikkeestä mieluisan. En halua mitään erikoista, aika yksinkertaisen. Enkä suoraansanottuna koe sitä semmoisena, että siihen rahallisestikaan älyttömiä summia laittaisin. Mielestäni tärkeintä on se, mitä sormus symboloi, ei se montako timanttia siinä on.
  5. Stay-upit varmaankin laitan. Ovat pysyneet hyvin jalassa aiemminkin. Sukkahousuista en tykkää, enkä semmoisia näin ollen hääpäivänäni varsinkaan päälleni laita. Oikeastaan haluaisin pukea sukkanauhaliivin ja sukat kerrankin, mutta taitaa mennä vähän liian paksuksi. Kokeilin nimittäin sukkanauhaliivin kans pukuani (jossa siis on itsessään nyöreillä selästä kiristettävä korsetti ja jonka kans ei rintsikoitakaan tartte/voi laittaa) ja se sukkanauhaliivi jää jotenkin pahasti painamaan sinne puvun alle. Onko muilla samanlaisia ongelmia? Vai alkaako sukkanauhaliivini liian ylhäältä? En ole tuommosta vermettä aiemmin päälleni pukenut, niin en oikein tiedä onko esim. semmoisia, jotka tulis alemmas? Vai mahtaisiko auttaa vain ohuempi ja kapeampi sukkanauhaliivi? Ja onko se muuten ihan typerää ylipäätäänkin pukea se sukkanauhaliivi, kun ei rintsikoitakaan tule? Oisin kuitenkin halunnut jotain erikoisempaa, kuin ne pelkät tutut stay-upit...No, ehkä minäkin teen niin, että sujautan sen liivin myöhemmällä illalla jollain lailla sinne hameen alle (käytännössä en kyllä tiedä onnistuuko). Noista stay-upeista vielä. Kertokaa minulle, onko niitä olemassa (ja jos on, niin millä valmistajalla) semmoisia ihon värisiä, joissa olisi valkoinen (tai edes sinne päin) se pitsireuna? Vai laitatteko valkoiset sukat? Ei taida olla tuommoisten sandalettien kans hyvä idea... Kaikilla noilla nettikaupoillakin näyttää olevan morsiussukat aina vain valkoisia....
×
×
  • Create New...