Jump to content
Naimisiin.info

ntisinivalkoinen

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

ntisinivalkoinen's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Voisitko Sandi kertoa kokemuksistasi koekampauksen jälkeen? Olisi kiva kuulla millaista palvelua sieltä saa, olitko tyytyväinen ja mikä on hintataso?
  2. ai, ajattelin kyllä varata kampaajan jo nyt, vaikka kirkkoa varaamme myös tuolloin marraskuu-tammikuuaksellilla. Kuitenkin tiedän päivän olipa kirkko, mikä tahansa. Ei osata päättä mikä olisi kivoin kirkko meistä, mutta onneksi on aikaa vielä pohtia ja käydä kirkkoihin tutustumassa.
  3. Kiitos Sandi ehdotuksestasi. Millaista kampausta itse suunnittelet häihisi? Millaisia ehdotuksia on muilla? Haluasin sellaisen mahdollisimman perinteisen/vanhanaikaisen ehkä nutturan ja sitten kukkia hiuksiini. Myös kukkaseppele on käynyt mielessäni. Tuntuu, että monet liikkeet tekevät vaan jotain ihmemoderneja kampauksia ja kamalia meikkauksia. Tahdon olla mahdollisimman luonnollisen näköinen.
  4. Heips! Miten aikaisin olette varanneet kampaus-ja meikkiajat Hämeenlinnasta? Missä on parasta palvelua? Tietääkö kukaan Hämeenlinnan tai lähikuntien alueella, mistä sais wossikan häihin?
×
×
  • Create New...