Suklaasuu

Aktiivijäsen
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About Suklaasuu

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Ammattivalokuvaaja olisi todella ihana ajatus..
 2. Mua kanssa kiehtoo ajatus jostain hemmotteluillasta kavereiden kanssa; kasvohoidossa ja erikoisemmissa esim. mutakylvyssä oleminen.. Ennen häitähän on tarkoitus rentoutua ja kerätä voimia!
 3. Vau! Ihmisillä on kyllä ollut varsin nerokkaita ideoita häissään!
 4. Saippuakuplat olisi ihania Mutta mitäs sitten jos sataa vettä tai tuulee? Saippuakuplat ja ruusunterälehdet ei silloin ole parhaimmillaan.. :-/
 5. Sekä minä että miehekkeeni olemme sitä mieltä että ensin naimisiin sitten lapset. Meille naimisiinmeno merkitsee yhteisen elämän alkua, joten lapset tulevat automaattisesti sen jälkeen.
 6. Tuskin mitään rekisteröitymisestä, mutta ainakin sen että joskus viestejä lueskelen.
 7. Juuh, minä myös kääntyisin jonkinmoisen lastennurkkauksen suuntaan, jossa olisi sille varattu oma lastenhoitaja(t). Eräissä häissä lapset olivat piirrelleet hääparin, kukin omalla tyylillään. Taisivat päästä piirustukset seinälle asti.
 8. Kyllä. Kihlaus merkitsee niin suurta asiaa, että olisi miltei outoa ettei se laittaisi mietityttämään ja pohtimaan parisuhdetta ja elämää. Miekkonen tahtoisi kihloihin vuoden tai kahden päästä, minulle tuo aika tuntuu vielä liian aikaiselta. No, siihen on vielä aikaa ja mielikin saattaa muuttua. Who knows.
 9. Loppukesä-alkusyksy, silloin kun on vielä lämmintä muttei liian. Luonto on jotenkin rauhoittumaan päin. Syysillat ovat aivan ihania