Jump to content
Naimisiin.info

te-pa

Rouva
  • Viestit

    54
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä te-pa

  • Syntymäpäivä 07/24/1983

Profile Information

  • Gender
    Male

te-pa's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Heti seuraavalla viikolla palkkakuitti. Kela-korttia saikin sitten tovin odottaa.
  2. te-pa

    Oliko teillä iltapalaa ?

    Lounas klo 14.30, kakku 18, iltapala 21.30. Iltapalalla oli salaatteja, kalaa ja leipää sekä karjalanpiirakoita. Väki lähti aika pian sen jälkeen. Kaikki sano että ruokaa oli paljon ja se oli hyvää.
  3. te-pa

    Hymyilitkö matkalla alttarille?

    Minä hymyilin koko ajan, mies pidätteli kyyneliä.
  4. Herättiin aamulla mökillä sateeseen. Halailtiin pitkään sängyssä ja syötiin herkkuja. Vanhempien luona juteltiin hääpäivästä, pakattiin lahjat autoon ja ajeltiin illalla kotiin.
  5. Ostin huulipunan mut taisin mennä pelkällä omalla huulikiillolla. Kuvista jälkeenpäin huomaa että sitä puuteria olis pitäny laittaa mutten sitte jaksanu panostaa. Ostin puuteripaperia meikkaajalta. Eli imukykyistä ohutta paperia jonka toisella puolella on puuteri. Ei varise ja kätevä käyttää.
  6. Mä irrotin laahuksen ruokailun jälkeen. Puvun helmakin toimi pienenä laahuksena, koska se oli takaa pidempi kuin edestä. Muuten olisin voinut kulkea sen kanssa koko päivän mutta kun se oli koko ajan kasalla eikä hienosti "auki". Ja aika moni astu pelkän helmankin päälle.
  7. Meillä oli kolme tavaratoivetta, joista saatiin kaks. Lisäks oli rahatoive kylppäriremonttia varten. Saatiin reilu 2000€. Lisäks tuli paljon muuta tavaraa.
  8. Meillä kiellettyjen listalla on: - häävalssi - morsiamen luovutus - tappelu ja muu rähinöinti - änkyräkännäily - typerät sataan kertaan leikityt leikit - morsiamen ryöstökin siinä oli mutta se kai sittenkin tulee..
  9. Mä aiemmin kävin täällä kertomassa että hyvää oli absolut torr kunnes.. Mä aloin hikoilla senkin läpi ihan vaan sohvalla istuessani. Nyt mennään tavallisella dödöllä, koska hikoilua on ehkä hieman vähemmän ja ennen häitä alotan taas absolutin käytön. Jos kainalot vaikka tottui siihen ja se lakkas siks toimimasta? Ja joo, mä oon pieni ja mulla on kiivas aineenvaihdunta. Se näkyy myös ihosta.. kele.
  10. Jos mä joskus poistatan omiani, meen ehdottomasti laserleikkaukseen. Multa on poistettu isoja känsiä sillä eikä yhdestäkään ole jäänyt arpia. Hintavahan se oli. Pään alueelta poistettaviin luomiin suositeltiin plastiikkakirurgiaa.
  11. te-pa

    Pilttipurkki tuikkukuppina....

    Vähän ehkä OT mutta tuli mieleen että kaupoissa myydään älyttömästi tuikuille tarkoitettuja kippoja jotka kapenee ylöspäin, esim. pallon muotoisia ja ne venetsialaiset. Mullakin on muutamia erilaisia. Kun niissä kaikissa on se ylikuumenemisen ja räjähtämisen riski, miksi juuri pilttipurkit olis niitä vaarallisia? Ne on sitä samaa lasia.. Ja muistakaa että liian lähekkäin sijoitetut tuikut lautasella roihahtaa. Ei sekään hyvä vaihtoehto ole.
  12. Tähän päivään mennessä en ole törmännyt ikärajaan, joka kieltäisi tietynikäisen kihlautumisen. Myöskään en ole kuullut pakkokihlauksista ennen avioliittoa (pakko kihlautua, muuten ei vihitä). Kihlaus on näiden kahden välinen sopimus, yleensä avioliitosta. Miehen sukulaiset odotti kihlausta ennenkuin oltiin vuosi oltu yhdessä (olin 16).. Saivat ootella aika monta vuotta kun mä hannasin vastaan. Eräs kaveri meni kihloihin 14-vuotiaana, sittemmin eronnut eikä ainakaan silloin puhunut mitään naimisiinmenosta.
  13. te-pa

    Kynttiläasetelmia!

    Tosi kauniita! Mutta... osa täysin toteuttamiskelvottomia tulipaloriskin takia! Eli muistakaa palamattomat alustat/ympäristöt ja riittävä etäisyys muihin kynttilöihin.
  14. Mä kävin 2 viikkoa sitten ostamassa Absolut Torria ja ainoa mikä harmittaa on että miksen mä tienny tästä mitään ennen!! Mun yks isoimmista ongelmista on pyyhkäisty maan pinnalta tän aineen mukana. Ja mä oon sellanen hikoilija että pelkkä paikallaan olo riittää kastelemaan kainalot, puhumattakaan kun vähän jännittää.. Ihanaa ku ei enää tarvi valita vaan tummia paitoja vaan voi käyttää minkävärisiä vaan!
  15. Työni puolesta kaikki korut on kielletty ja mielelläni en nuku tai suihkuttele sormukseni kanssa. Kihla on ihan perusvalkokultainen mutta ah niin helposti naarmuuntuva että suosista otan sen pois myös pihahommissa. Myös sisareni ja äitini tekee samoin. Tosin siskolla on niin monta sormusta nimettömäänsä että voi vaihdella niin että kuluvat tasaisesti.
×
×
  • Create New...