evangeline

Jäsen
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by evangeline

  1. Eli häiden jälkeen.. taaksepäin katsottun, olisitko vaihtanut meikkaajan, kampaajan tai puvun? Itse olen ollut kerran aiemmin naimisissa. Näistä häistä jäi mieleen pieleen mennyt kampaus ja meikki... asia alkoi kaivelemaan vasta hääkuvien saavuttua... miten on? Mitä on muilla jäänyt hampaankoloon??
  2. Tästä olikin keskustelua toisesta näkökulmasta. Käännetään siis vinkkeliä ja kysytään näin päin: Mitä sinä odotat kaasoltasi? Mihin kuuluu osallistua? Mistä vastaa kaaso? Ostaako kaaso itse pukunsa? Onko hän mukana sinun hankkiessasi pukuasi?Kukkia? Juhlapaikkaa? Tekeekö hän koristeita jne? Kuka tekee kutsut?
  3. Mulla itsellä ollut molemmat. Tai oikeammin kaikki, eli akryylit, geelikynnet ja lasikuidut. Kynsien pysyvyys on yksilöllistä. Itse suosittelisin yhden "koekynnen" laittamista viikkoa ennen muiden kynsien laittoa. Näin nähdään miten valittu materiaali pysyy. Omat kokemukset geelikysistä huonot. Omat kynnet alla haperoitui ja tuhoutui lopulta täysin poistettaessa kynnet. Lisäksi geelikynnet mielestäni luonnottoman paksut ja massaan saattaa vielä jäädä ilmakuplia. Kaukana aidosta. Itsellä paremmat kokemukset laskikuitukynsistä. En kyllä tunnistanut aikaisemmista jutuista lasikuituja. Mun kokemukset lasikuitukynnen laitosta seuraavat: 1) oma kynsi lyhennetään ja siistitään, 2) pinta hiotaa karheaksi, 3) Liimataan tippi l. kärki ja leikataan se sopivaan muotoon, 4) laitetaa ohut lasikuitukangas koko kynnen päälle ja kiinnitetaan se lakanomaisella liimalla, 5) kuivumisen jälkeen hiotaan kynnen pinta tasaiseksi ja laitetaan päälle kiillon tuova viimeistelylakka., 6) mahdollinen värillinen lakka + koristeet. Musta lasikuidulla aikaansaatu ohut kynsi on luonnollisin ja kesti todella hyvin itsellä. Pidin pituuden kohtuullisena enkä käyttänyt kynsiä työkaluina. Lasikuitukynsi näytti varsinkin ranskalaisella tipilla todella hyvältä ja siistiltä. Kävin hoidattamassa kynteni noin 4-5 viikon välein. Hoitojen välissä öljysin solar oililla kynsien alustat ja nauhat. Mahdollisia pieniä halkeamia/repeämiä varten minulla oli pieni liima korjaustyöhön. Kynsilakkoja en tuolloin edes omistanut. Manikyyrin tekemä lakkaus kesti hyvin tuon ajan. Rakennekynnet minulla oli noin 3 vuotta. Tosin kyllä akryylistäkin saa ohuen kynnen jos manikyristi malttaa hiukan pihdata massan kanssa ja jaksaa viilata Kannattaa aivan varmasti teetättää koekynsi jotta miten kestää ja mikä sopii. Manikyristinikin varoitteli aikoinaan liian kovista ja paksuista rakennekynsistä. Niiden kanssa jos sattui tapaturma niin kynsi saattoi revetä todella syvältä ja usein sattuneet vahingot aiheuttivat pysyvää haittaa oman kynnen aihiolle. Kynnen kestoa voi lisätä jättämällä kynnen tylpemmäksi päästä. Mitä pyöristetympi kärki on sitä huonommin se kestää. Meillä morsiamelle tulee todennäköisimmin lasikuitukynnet ranskalaisilla tipeillä. Koristellaan hieman hopeiselle tinapaperipohjalle pudotettavilla kynsitimanteilla
  4. Emmehän me voi tietää mitä kaikkea kahden ihmisen välillä on parisuhteessa tapahtunut. On saattanut jo olla pettämistä tai muuta vastaavaa. Strippibaari tiedosta hermostuneella naisella saattaa olla taustalla kokoemus petetyksi tulemisesta. Hän saattaa olla tilanteessa jossa on itsetunto ja omanarvontunto on poikkeuksellisen matalalla jostain johtuen. En minä tiedä voiko toista leimata huonoksi kun hermostui ajatuksesta että miehensä menee katsomaa stripparia. Kuka loppujen lopuksi voi tietää mitä kahden ihmisen välillä on todella tapahtunut?
  5. Meillä oli äidiltä lainaan saatu upea tummansinine rasia jossa oli semmoinen neppari päällä mistä aukastiin. Aukes niin kuin rasian päältä keskeltä. Siitä sitten paras mies ojensi sulholle oikean hetkenä... oli kyllä hieno. Mä olen aina ollut siinä luulossa että ne tyynyt on Suomessa tosi harvinaisia?