Jump to content
Naimisiin.info

mansikka06

Rouva
  • Viestit

    116
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä mansikka06

  • Syntymäpäivä 04/09/1986

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Vihti, Nummela
  • Interests
    Hyvä ruoka, hyvä juoma, hyvä seura ja hiukan urheilua

mansikka06's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

  1. En äkkiä löytänyt kyseisestä aiheesta ketjua, joten perustin sellaisen.. Yritin googlettakin kiitoskuvia ja -kortteja, mutta tuntui olevan kiven alla. Muutamat kuvapalvelut oon löytänyt ja katsonut tarjontaa mutta nihkeät on olleet.. Silti ollaan saatu monia kauniita kiitoskortteja ystäviltämme. Haluaisin löytää suht tavallisen mallin, vaalealla pohjalla.. Ei mitään pinkkejä sydänkiemuroita tai erikoisia sateenkaaria.. Ainakin ifolor ja eirikuva on tarkastettu, nyt kaipaisin pitkät listat lisää jotta löytäisin meillekin sen mieluisan mallin.. Häistä kun on jo liki 3kk aikaa eikä vieläkään olla hoidettu näitä pois alta...
  2. Tässäpä mun yhdistelmä käytössä.. ja sellaisenaan pöydällä..
  3. mansikka06

    Itkitkö häissäsi?

    En itkenyt missään vaiheessa. Miehestä en tiedä, hän saattoi alttarilla kyynelehtiäkin mutta en ehtinyt sellaista seurata!
  4. Meillä oli viimeisetkin kekkereihin liittyvät maksut maksettu pari päivää häiden jälkeen. Johonkin 5000 ja 10 000 euron väliin tuo budjetti taitaa mennä, tarkemmat laskelmat on vielä tekemättä (nyt kun kaikki kuititkin on tuolla yhdessä läjässä ). Sormusta ei mielestäni budjettiin laskettu ja häämatkaakaan ei vielä ole suunniteltu. Tietysti kiitoskortit ja valokuvien teettämiset on vielä edessä, kuvaajalle on palkkio kuitenkin jo maksettu. Toivottavasti saadaan budjettia vähän kaunisteltua, jahka sais laitettu häistä jääneet tarpeistot myytyä pois.
  5. Taisin olla koko matkan aika vakavana, tuijotin kuin lasipatsas alttarille päin kun en pystynyt ketään katsomaan..! Vasta kun mies tuli mua ja isääni vastaan, sain miestäni katsottua ennen kun jatkettiin matkaa alttarille.. Pois lähtiessä taisi kyllä olla jo kasvoilla jotain ilmettäkin!!
  6. Sain lahjakortin jalkahoitoon. Miehelle en ehtinyt hankkia mitään kun himoitsemaani huomenlahjakuvaukseen ei ollut aikaa/mahdollisuuksia.. ehkä korjaan tämän joskus
  7. Meilläkin kuvaaja on juhlapaikalla kuvaamassa häävalssiin asti. Ja on sovittu että työn päätteeksi hänellekin on tarjolla ruokaa ja juomaa. Ei kyllä olla sen tarkemmin mietitty, mutta vaikka siinä vaiheessa on jo kaikki ruoat kerätty pois niin eiköhän sieltä vaikka toinen anopista avusta hänelle ruokaa lautaselle
  8. Jos olis varaa ja rohkeutta ni aivan taatusti tarjoilusin koko porukalle mansikka-margaritat (frozen) !! Mutta, tuskin sitä viitsii tyhjiin vatsoihin tarjoilla..!
  9. Mun äiti on aina laittanut kinuskikakun täytteeksi muussattua banaania ja raastettua omenaa!! On ihan sika hyvää! Tosin, täyte tummuu mutta kun laittaa sinne pari tippaa sitruunamehua niin ei pitäis enää tummua
  10. Meillä molempien vanhemmat on alkanut vihjailemaan naimisiin menosta jo silloin kun paljastimme kihlauksemme Menimme kilhoihin 070707 ja heti kyselivät molemmissa päissä että "mikäs päivä se 080808 sitten on", johon mieheni tyynesti vastasi: "perjantai" :lol:
  11. Mun ei olis ollut pakko noudattaa tätä perinnettä mutta sulhanen oli sitä mieltä että hän haluaa ehdottomasti nähdä mut vasta kun kävelen alttarille häntä vastaan! (tuossa mua kauhistuttaa se, että mies saattaa liikuttua niin kovin että itku on sitten tosi märkää ja ihan loputonta). Näillä näkymin siis kaaso tulee meille yöksi ja äijä lähtee muualle BM:n kanssa. En pelkää sitä etten sulhasta pääse tarkistamaan, mies on iteki tarkka ulkonäöstään ja onhan siellä sitten kaaso ja BM jotka voi hoitaa viimehetken kuntotarkastukset. Enemmän mua harmittaa asiassa sellaset seikat, että mä joudun olemaan ilman miehen apua lapsemme kanssa (tuolloin vuoden ikäinen) ja näin mun omat jutut saattaa sitten viivästyä tms. Kaiken lisäks, tästä aiheesta ruvettiin miehen kanssa keskustella kun ehdotin että aikataulujen helpottamiseksi oltais voitu ottaa hääkuvat ennen kirkkoon menoa. Vihkiminen kun alkaa vasta klo16 ni olis ollut hyvin aikaa. Mut hänelle tää ei käynyt.
  12. mansikka06

    vieraat eri kerroksissa...??

    Mä sivuutin kaikki juhlapaikat joissa ihmiset ei mahtunut samaan tilaan. Musta on inhottavaa ja vähän epäkohteliastakin laittaa ihmiset eri huoneisiin. (Nuoriso tästä ehkä tykkäis mutta sekin riippuis kovin siitä, minkä ikäisiä olisivat ja mitä kautta he olis sidoksissa hääpariin..) En haluaisi alkaa eritellä ketään, että kuka pääsee meidän kanssa samaan tilaan ja kuka ei.
  13. Jos ite olisin tilanteessa, että vanhemmat olis eronneet ja heillä uudet kumppanit, odottaisin että uudet tulokkaat jäisi kohteliaasti sivuun ja vanhemmat hoitais homman kotiin etiketin mukaisesti, niin kuin aikuisten kuuluukin. Tietysti väleistä riippuu kuka kenenkin kanssa haluaa tanssia, mutta mä en ainakaan näe tarpeelliseksi/pakolliseksi hääparin tanssia näiden uusien puolisoiden kanssa. Perinteet koskee äitiä ja isää, ei kenenkään puolisoa. Toinen asia sitten, jos ihmiset eivät tosissaan tule keskenään toimeen tms. Mulle riittää että vanhemmat tanssii lastensa kanssa, ei vanhempienkaan ole mikään pakko keskenään alkaa väkisin pistää jalalla koreasti. Mulle ainakin riittäis että tanssin valssin tuoreen mieheni ja isäni kanssa. Kaikki muut saa sitten tehdä niin kun tykkää!
×
×
  • Create New...