Jump to content
Naimisiin.info

mansikka06

Rouva
  • Viestit

    116
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by mansikka06

  1. En äkkiä löytänyt kyseisestä aiheesta ketjua, joten perustin sellaisen..

    Yritin googlettakin kiitoskuvia ja -kortteja, mutta tuntui olevan kiven alla. Muutamat kuvapalvelut oon löytänyt ja katsonut tarjontaa mutta nihkeät on olleet.. Silti ollaan saatu monia kauniita kiitoskortteja ystäviltämme.

    Haluaisin löytää suht tavallisen mallin, vaalealla pohjalla.. Ei mitään pinkkejä sydänkiemuroita tai erikoisia sateenkaaria..

    Ainakin ifolor ja eirikuva on tarkastettu, nyt kaipaisin pitkät listat lisää jotta löytäisin meillekin sen mieluisan mallin.. Häistä kun on jo liki 3kk aikaa eikä vieläkään olla hoidettu näitä pois alta... :girl_impossible:

  2. Meillä oli viimeisetkin kekkereihin liittyvät maksut maksettu pari päivää häiden jälkeen.

    Johonkin 5000 ja 10 000 euron väliin tuo budjetti taitaa mennä, tarkemmat laskelmat on vielä tekemättä (nyt kun kaikki kuititkin on tuolla yhdessä läjässä :rolleyes: ).

    Sormusta ei mielestäni budjettiin laskettu ja häämatkaakaan ei vielä ole suunniteltu.

    Tietysti kiitoskortit ja valokuvien teettämiset on vielä edessä, kuvaajalle on palkkio kuitenkin jo maksettu.

    Toivottavasti saadaan budjettia vähän kaunisteltua, jahka sais laitettu häistä jääneet tarpeistot myytyä pois.

  3. Mun ei olis ollut pakko noudattaa tätä perinnettä mutta sulhanen oli sitä mieltä että hän haluaa ehdottomasti nähdä mut vasta kun kävelen alttarille häntä vastaan! :o

    (tuossa mua kauhistuttaa se, että mies saattaa liikuttua niin kovin että itku on sitten tosi märkää ja ihan loputonta). Näillä näkymin siis kaaso tulee meille yöksi ja äijä lähtee muualle BM:n kanssa.

    En pelkää sitä etten sulhasta pääse tarkistamaan, mies on iteki tarkka ulkonäöstään ja onhan siellä sitten kaaso ja BM jotka voi hoitaa viimehetken kuntotarkastukset.

    Enemmän mua harmittaa asiassa sellaset seikat, että mä joudun olemaan ilman miehen apua lapsemme kanssa (tuolloin vuoden ikäinen) ja näin mun omat jutut saattaa sitten viivästyä tms. Kaiken lisäks, tästä aiheesta ruvettiin miehen kanssa keskustella kun ehdotin että aikataulujen helpottamiseksi oltais voitu ottaa hääkuvat ennen kirkkoon menoa. Vihkiminen kun alkaa vasta klo16 ni olis ollut hyvin aikaa. Mut hänelle tää ei käynyt. :blink:

  4. Mä sivuutin kaikki juhlapaikat joissa ihmiset ei mahtunut samaan tilaan.

    Musta on inhottavaa ja vähän epäkohteliastakin laittaa ihmiset eri huoneisiin. (Nuoriso tästä ehkä tykkäis mutta sekin riippuis kovin siitä, minkä ikäisiä olisivat ja mitä kautta he olis sidoksissa hääpariin..)

    En haluaisi alkaa eritellä ketään, että kuka pääsee meidän kanssa samaan tilaan ja kuka ei. :mellow:

  5. Jos ite olisin tilanteessa, että vanhemmat olis eronneet ja heillä uudet kumppanit, odottaisin että uudet tulokkaat jäisi kohteliaasti sivuun ja vanhemmat hoitais homman kotiin etiketin mukaisesti, niin kuin aikuisten kuuluukin. Tietysti väleistä riippuu kuka kenenkin kanssa haluaa tanssia, mutta mä en ainakaan näe tarpeelliseksi/pakolliseksi hääparin tanssia näiden uusien puolisoiden kanssa. Perinteet koskee äitiä ja isää, ei kenenkään puolisoa.

    Toinen asia sitten, jos ihmiset eivät tosissaan tule keskenään toimeen tms. Mulle riittää että vanhemmat tanssii lastensa kanssa, ei vanhempienkaan ole mikään pakko keskenään alkaa väkisin pistää jalalla koreasti.

    Mulle ainakin riittäis että tanssin valssin tuoreen mieheni ja isäni kanssa. Kaikki muut saa sitten tehdä niin kun tykkää! :rolleyes:

  6. Meillä vihkiminen alkaa klo16, kirkosta kuvaan ja sitten juhlapaikalle.

    Meillä on pitopalvelulta kunnon buffet laitettuna, kalat, salaatit, lihat, kanat, lisäkkeet, leivät jne. Sen jälkeen sitten vielä kakkukahvit. Iltapalaa emme sitten enää tarjoilekaan :)

    Ite olen tottunut siihen, että kun juhlaan tulee virallinen kutsu niin siellä tarjoillaan kunnolla syötävää. Musta on suorastaan epäkohtelista lähteä juhliin täydellä vatsalla. Ja kuten tossa jo aiemmin sanottiin niin kyllähän vieraatkin käyttää aikaa laittautumiseen jne niin kyllä siinä jo nälkä ennättää tulla. ;)

    Tietenkin tarjoilla olla voileipäkakkua, juhlaherkkuahan sekin on mutta sitä kannattaa sitten vaan varata vähän enemmän kun 1cm/hlö! :P

  7. Meillä tulee valkoisten pöytäliinojen päälle valkoista "kaitaliinaa" rypytettynä, oikeammin sanottuna ostin ellokselta ale-verhoja! :P Voilee-verhoja etsiskelin ja nuo ovat nyt astetta jäykemoää mutta samanoloisia noin muuten. Ne on kaikki valmiiksi ommeltu eikä niitä onneksi tarvitse lähteä mistään leikkelemäänkään kun ovat sopivan kapeita.

  8. Mullekin on alkanut nousta pelkoja polttareista. Tänäänki oon lukenu niin paljon kaikenlaisia juttuja enemmän ja vähemmän pieleen menneistä jutuista että nytkin ihan mahassa tuntuu pelko ja jännitys.

    Ite osaisin kyllä heti suunnitella omat polttarini ja vaikka siskonikin, mutta pelkään että mut laitetaan tekemään jotain josta olen jo sanonut että ei kiitos..

    Lisäksi, haluaisin tosissaan ehdottaa polttariohjelmaan huomenlahja-kuvausta, koska ilman avustajia en pysty sellasta "retkeä" järjestämään. Toki ite senkin maksaisin enkä polttariporukan budjetilla mutta miten sitä nyt alkaa tollasia toivonaan kaasolta.. viimeksi kun kysyin että joko ootte jotain jo suunnitellu ni vastaus oli tiukka ei (vaikka myöhemmin kuitenki kävi ilmi että jotain on jo jollain asteella suunniteltuna..!) ;)

    Luotan kyllä siihen että toiset ei ala nolaamaan ja nöyryyttämään mua, mut minkäs teet että nyt on alkanut jännittämään..! :unsure:

  9. Tää onkin hyvä lista!

    Otin tosta jo itelleni tarpeellista paperille :)

    Mua ei polttareissa pelota muu, kuin että mut laitetaan jakamaan tai myymään ihmisille jotain!

    Haluaisin niin että mielummin muukin porukka voi osallistua mun kanssa hauskan pitoon. Tietty mua sais hemmotella ja niin kuuluiskin, mutta en halua että muu porukka joutuis tuhoamaan ihan tolkuttomasti aikaa jossain terasseilla. Tulishan siitäki taas lisäkustannuksia jne.

    Täytyy antaa tollanen muistilappu siskolle ja toivoa että eivät väkisin keksi mitään hölmöilyjä! :rolleyes:

×
×
  • Create New...