Hilde

Aktiivijäsen
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Hilde

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Savo
 1. Selviytymispaketti avioliittoon koottiin toisen kaason kanssa.
 2. Minä & hän Hääparia varten tehdään etukäteen kysymyksiä, joihin voi vastata "Minä" tai "hän". Juontaja esittää kysymyksen, Morsian ja sulhanen vastaavat omilla kylteillään heille vuoron perään esitettyihin kysymyksiin, joko minä tai hän ja eniten pisteitä saanut voittaa. Pisteitä siis saadaan vain, mikäli molemmat ovat samaa mieltä vastauksesta. (www.amoriini.com) Kysymykset jo keksitty.
 3. Mekin haettiin viinat SuperAlkosta. Kaikki oli ihan Ok! Tavarat valmiina. Ainoa miinus oli se, etteivät olleet ilmoittaneet (kuten sähköpostivastauksessa lupasivat), että kuivaa valkkaria, jp. chenetia ei ollut tarpeeksi. Jouduttiin ostamaan makeaa ( ) tilalle. Eilen ostin sitten alkosta sitä kuivaa valkkaria, ettei vieraiden tarvitse pilata makunystyröitään ruokailun yhteydessä jälkiruokaviinillä. ;D Ps. Autosta meinasi sillä matkalla irrota rengas... mistäköhän mahtaisi johtua?!
 4. Saisikos hyviä kysymyksiä minä ja hän -leikkiin? Jos on tällainen treadi, niin johdattakaa minut sinne, kiitos!
 5. Tein viime viikonlopun tupareissamme GretaG:n ohjeen mukaista karpaloboolia ja se meni kuin kuumille kiville. Jäi valitettavasti varaamamme puna- ja valkkarilaatikot koskematta. :-/
 6. Meillekin tuli Lapinvuokko-merkit. Ostin ne etukäteen, koska olin ajatellut liimaavani ne valkoisiin kuoriin. Meille ei tulekkaan valkoisia kuoria, koska isäntä halusi kultaiset kirjekuoret kutsuihin. : Onkohan ne postimerkit nyt hassun näköiset niissä kultaisissa kuorissa?! Onkohan kultaisia postimerkkejä saatavana, jos jättäisin lapinvuokko-merkit kiitoskortteihin?!
 7. Kokemuksia: Kaveri tulosti tavallisella mustesuihkutulostimella kuultopaperille ja tulostin oli syönyt paperin. Eli muistakaa tulostaa Laser-tulostimella! Itse ostin kuultopaperia kirjakaupasta hintaan 9,95 euroa / 50 arkkia. Se on sellainen vihko. Tarkoitetu varmaan teknilliseen piirtämiseen. Mutta menee meidän kutsuissa vallan hyvin. Väriltään vaalea, ei valkoinen.
 8. Noin 11 kk ennen häitä (siskoani). Sulho taisi pyytää Bestmania pari kk sen jälkeen (parasta lapsuudenkaveriaan).
 9. Yhteinen kotipaikkakunta. Palattu juurillemme: isäntä joulukuussa 2005 ja mie joulukuussa 2006 maailman meriltä. ;D