Tahtoo 2007

Rouva
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

About Tahtoo 2007

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Pakko vastata. Meidät vihittiin kirkossa vasta klo 18 eikä mitään erityisjärkkäilyjä tarvittu ja hyvät juhlat saatiin silti aikaseksi. =D Tässä vaan pikkuvinkki.
 2. Häämatka se täällä häämöttää. Viikonloppuna olis lähtö. Kaks viikkoa Ihanassa Lämmössä! Tänään kun sai alkaa lämmitteleen uunia jo!
 3. Perheen kanssa kun on menossa niin paikalla ei niin väliä, kuhan on hyvät uima-altaat ja lämmintä. Haluaisin kyllä katella muitakin paikkoja Turkissa, mutta ehkä joskus toiste. Alanyasta on niin paljon matkaakin muihin kivoihin kohteisiin. Mutta minä tykkään Alanyasta ja minulla on vielä monta monituista paikkaa siellä tutkimatta. Ihmiset on ihanan ystävällisiä siellä.
 4. Silja75 Sentään joku muukin Turkki-fani. Mekin lähdetään koko perheellä. Kiitos hamam-vinkistä.
 5. Me mennään Turkkiin lomalle lasten kanssa ja appivanhempani tulevat mukaan, joten olkoon se nyt häämatka sitten. Eipä sitä lapsellinen pari, varsinkaan me, muuten reissuun päästä. Tuolla reissulla saadaan kuitenkin aikaa toisille edes vähän. Ettei nyt varsinaista häämatkaa tahi hanimuunia ole. Häitten jälkeen menen tavalliseen tapaan töihin. ;D
 6. Meille tulee Räsäsen tekemät sormukset. Tai kummankin kihlaa "tuunattiin" vähän eli meille tulee ns.yksi sormus molemmille. Sain vain muutaman kiven (timantti 0,08 ja pari rubiinia) ja valkokultaa kaveriksi vanhalle keltakultaiselle kihlalle. Tosi kivat oli sormukset. Laitan kuvaa sitten kun sormukset on kotona.
 7. Onko kukaan muu menossa? Me mennään kaheksi viikoksi nauttimaan turkkilaisten ystävällisyydestä. Lämpimistä ilmoista ja askeettisesta elämästä. Määränpää on Alanya. MY ALANYA!
 8. Paniikki joo täälläkin! Mun puku valmistuu noin viikkoa ennen häitä...toivottavasti. Jännäsin kyllä viime sovituksella, kun ompelija ehdotti et laitetaan puku loppuun sitten juhannuksen jälkeen ja häät on jo 070707!!1 Kai se ammattilainen tietää mitä tekee. Ehkä jotain tekeekin ennen sitä. ;D
 9. Uutta: Puku, kengät, alusvaatteet Vanhaa ja lainattua: korut Sinistä: jotain jännää
 10. Tänään otettiin mitat ja tuttu ompelimo-yritys ompelee puvun. Ostin dubion-silkkiä vaikka se kallista olikin, mutta jotenkin jämyä ja ompelija tykkäs ;D Ens viikolla nään jo vähän miltä puku tulee näyttämään. Halterneck-puku ja bolero. Kerronpa lisää mitä saadaan aikaseksi.
 11. Hyvä maku teillä! Mekin valittiin sama virsi! ;D
 12. Mulle tulee niin sanotusti yks sormus. Entiseen tehdään kullan lisäyksiä sekä lisätään kiviä. Ei siitä sen enempää, kun en tiedä itekään tasan millainen sormuksesta tulee. Kihla on viety sepälle ja parin viikon päästä se on valmis. Idea yhdestä sormuksesta miellytti mua, kun olen pieni ja siro kätinen. Kuitenkin kihlalla jo itsessään on kokoa sen verran, että pienet lisäilyt riittää. Ajatus sormissa mahtipontisista sormuksista ei oikein ollut mun juttu, koska haluan sellaisen sormuksen jota voin myös pitää sormessa eikä tarvi kätkeä piirongin laatikkoon.
 13. Häähidas, jos nyt on pakko ees tanssia...mua ei oikein innosta varsinkaan tuo parinvaihtohommeli morsiusparin sekä anoppien ja appien kesken.... Häähidas vois olla ZZTop ja RoughBoy ;D
 14. Ainakin Oulun Stokkalla oli joulun aikaan noita patteri-tuikkuja.
 15. Televisiossa tuli tässä joulun aikaan ohjelmaa kynttilöiden polttamisesta ja niitä testattiin siinä. Pilttipurkki tuikut oli ehdottomasti palovaarallisia. Riski on varmasti suurempi lyhdyillä jotka ei ole paloturvallisia. Iittalan lyhdyssähän luultavasti on jonkin sortin "takuu".