Jump to content
Naimisiin.info

Enniliini

Morsian
  • Viestit

    16
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Male

Enniliini's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Enniliini

    Häätöppäyksiä?

    Apua, kaikenlaista teille onkin käynyt... Meillä kävi yks vähän isompi moka, olin nimittäin varannut vieraiden bussikuljetuksen kirkolta juhlapaikalle tunnin liian myöhään. No, best man hoiteli homman kotiin ja bussi kurvasi vaan parikymmentä minuuttia myöhässä paikalle. Onneksi oli hyvä sää, ei tarvinnut vieraiden kylmässä ja sateessa kärvistellä. Toinen mikä vähän harmitti, oli että musiikkiesitykseen ei otettu mikrofonia (yksin esiintyvä + kitara), olikin niin kova puheenporina ettei meinannut ihanaa esitystä kuulla kunnolla. Mutta mistäs näistä etukäteen tietää, alunperin tuntui että pieni tila ja silleen, mikrofoni on liiottelua.
  2. Jaa-a, en kyllä mielestäni joudu. Moneen asiaan ei apua vaan voi pyytää ulkopuolisilta. Ja apulaisia kyllä lähipiiristä on löytynyt mukavasti kaikkeen, mihin olen tarvinnut. Tosin olisin toivonut sulhaselta aktiivisempaa toimintaa järjestelyissä, mutta taitaa olla vaan kyse meikäläisen kontrollifriikkeydestä... Tai siis siitä, että vihaan keskeneräisiä asioita... Jos olisin jättänyt sulhasen harteille erinäisiä asioita tehtäväksi, niin olisi aika pitkään saanut odotella valmistumista. Ja kuitenkin oisin jatkuvasti ollut hengittämässä niskaan ("jokos olet tehnyt sen ja sen")... Kuka nyt sellaista kestää, en kestä itsekään. Eli vähemmällä pääsi, kun itse vaan järkkäili sen, mitä piti.
  3. Meillä 1kk aikaa Tekemättä: - sekalaisia hankintoja (esim vieraskirja, korut) - musavalinnat kirkkoon - musavalinnat juhlaan (häävalssi ym) - kampauksen + meikin suunnittelu - puvun korjaukset - jne
  4. Koska a) tahdon, b ) olen nähnyt erittäin läheltä avoliitosta leskeksi jäämisen, ei ollut kaunista. Miksi tätä pitää aina selitellä? Multa on kysynyt tätä vaikka kuinka moni, ihan täysin vieraatkin hahmot. Ihmetyttää.
  5. Itse ajattelin sanoa, että juhlatila on rajallinen niin ei pysty kaikkia haluttuja kutsumaan. Se on kyllä totta, mutta siksi(kin) otettiinkin pieni juhlapaikka, ettei lähde vierasmäärä käsistä
  6. Eiköhän ne hoitolaan mene, kun kaikki hoitajakandidaatit on meitä juhlimassa!
  7. Näissä on tarkoitus säästää: - valokuvaaja yritetään saada edullisesti suhteilla - DJ samoin suhteilla - hääautoa ei vuokrata, sukulainen kyydittää - viinat virosta, skumpat & viinit tulee edullisimmasta päästä valikoimaa - koristeet mahd edukkaasti suhteilla (en ole erityisesti niiden "perään" ja juhlapaikka oli jo itsessään kiva) - kutsut teetetään suhteilla - lainaan korut, kengät, laukun (näillänäkymin) - iltapalan tekee anoppi Nämä on tosin vielä työn alla, toivottavasti pitää suunnitelmat. Näissä on jo säästetty: - tilavuokra oli paljon budjetoitua pienempi - puku maksoi alle puolet budjetoidusta (alennusmyynnistä -70%) Käytännössä säästetään kaikessa, paitsi ruuassa ja sulhasen puvussa (tumma puku ostetaan -> voi käyttää muulloinkin juhlissa)
  8. Enniliini

    Valokuvausten ajankohdat

    Mitäs olette mieltä, jos otettaisiin hääpari+vieraat kuvat kättelyn yhteydessä? Siis eka kättely, sen jälkeen vieras(pariskunta/perhe) siirtyy hääparin viereen poseeraamaan valokuvaajalle. Onko kellään kokemusta? Tai muuten mielipiteitä, voisko onnistua?
  9. Enniliini

    Mikä kuukausi on paras?

    Itse olen toukokuun kannalla. Miksikö? Koska: - toukokuu on ihanin kuukausi vuodesta - silloin ei ole kesälomia vielä kellään eli kesäreissut yms ei ole "tiellä" - ei tartte käyttää kesää hääjärjestelyihin, vaan voi lomailla rauhassa - vieraat on vielä innoissaan, kun ei ole viisiä häitä ollut jo pohjalla (kuten helposti syksymmällä) - polttarivieraillakin on todennäköisesti paremmin vapaita viikonloppuja, kun ei ole vielä kesä jne!
  10. Ei oikeastaan mikään erityinen jännitä. Siis mikään yksittäinen. En ole mikään stressaajaluonne ja meillä on tosi toimeliasta porukkaa apuna. Eiköhän niistä hyvät juhlat saada. Jos joku ei viihdy, niin lienee sen oma ongelma Mutta jos totta puhutaan, niin hääpäivänä varmasti jännittävin hetki on kirkko-osuus! Muuhan on vaan juhlahumua ystävien ja sukulaisten kanssa
  11. Itse suurin osa (~7000e), molemmat vanhemmat osallistuvat n. 1000 e:llä .
  12. Melko pikaisen ja epätarkan budjetin tein, lähinnä isoimmista menoista ja näytti tulevan ~7000e.
  13. Muutama entinen työkaveri itseltäni, mieheltä yksi työkaveri vaimoineen.
×
×
  • Create New...