Jump to content
Naimisiin.info

sussukka

Kaaso/avustaja
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän sussukka kaikki viestit

  1. Itse kaasona kutsuin polttareihin myös kaksi morsiamen ystävää, joita ei ole kutsuttu häihin. Kumpikaan ei valitettavasti tule paikalle ja toisaalta tämän ymmärränkin, meneehän polttareihin paljon rahaa (ainakin näihin polttareihi) ja ehkä heistä tuntuu etteivät saa rahoilleen vastinetta kun eivät ole häävieraiden joukossa.
  2. Sain täältä ideaksi tehdä morsiammelle "kätevä emäntä"-testin, jossa oisi muutamia eri osa-alueita ja niistä suoriuduttua saisi itselleen merkin, kuten esim. partiossa tehdään. Muutamia kysymyksiä jo tuossa katseinkin: -"miesten maailma"-osiossa ajattelin kysäistä mikä on paitsio jääkiekossa, tai miten patterit ilmataan. -"ruoka ja koti"-osiossa oli juuri tuo em. mannaryyni-kysymys, ja ajattelin kysäistä myös pullataikinan ainaksista. -"kotilääkitys"-osiossa voisi kysyä hiilitablettien tarkoituksesta (myrkytyksen ensiapu) ja ruokasoodan käytöstä (lievittää veteen sekoitettuna närästystä) -"lapset"-osiossa kysytään, mitä tehdään jos lapsen kieli jäätyy lyhtypylvääseen kiinni etc. Ajattelin itse ommella sellaisen misseilläkin olevan nauhan, johon sitten paperista askarrellut merkit (joihin piirretään aihepiiristä kertova kuva) voisi hakaneuloilla kiinnittää ja jota morsian sitten voisi ylpeänä kantaa baarissa polttari-iltana. Palkinnoksi hän saa myös "naisen opas"-kirjan (kirsi piha, johanna catani), joka tuli ilmaislahjana SSKK:lta..tuleepahan sillekin käyttöä ja morsian saa tunnustusta taidoistaan Vielä täytyy idea hyväksyttää kahdella kaason tehtävää kanssani jakavalla, mutta eiköhän se läpi mene Ja kiitos oivallisesta ideasta!
  3. sussukka

    pikkusuolasta

    nakkirullat on kyllä yks parhaista. Samalla systeemillä on kokeiltu myös kinkkurullia ja savulohirullia, jotka myös tekivät kauppansa. Kasvisvaihtoehtoihin oon laittanut ihan vaan tuorejuustoa ja/tai fetaa/mozzarellaa. Helppoja, nopeita,halpoja ja parasta on, että ne voi tehdä reilusti etukäteen, pakastaa ja lämmittää pelipaikalla mikrossa
×
×
  • Create New...