Snazu

Rouva
 • Content count

  96
 • Joined

 • Last visited

About Snazu

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 01/13/86

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  Raskaus, vauvat, kissat, kissavauvat
 1. ^Hahhah! Mahtava!
 2. Mä olin ihan just täyttänyt 19 ja mies oli 21. Kumpikaan ei ole ollut ennen kihloissa, meille se tarkoitti, että naimisiin mennään. Musta ikä ei ollut nuori, koska naimisiin me tahdottiin nuorina ja lapsia kanssa.
 3. Näitä itsekkäitä kaasoja riittää Vaihda kaaso. Munkin ois pitänyt kun alkoi ekoja merkkejä ilmaantua. Hän ei ehtinyt ja jaksanut tulla katsomaan mun morsiusmekkoani, mut kolmeen kertaan käytiin metsästämässä hänelle kaasonpukua. Ja aina palavereissa piti miettiä miten hänen tukkansa laitetaan. Häissä hänen piti auttaa mua ja esim. kantaa laukussaan mun puuteria ja huulikiiltoa. Mun puolesta kaasoa käytiin etsimässä 7 kertaa ja huudeltiin kymmeniä kertoja kun hän oli aina omilla teillään. Ja arvatkaas ketä koko ajan lisäili sitä mun huulikiiltoa itselleen ja peilaili itseään puuteripeilistä Ja tää on vain pieni osa hänen jutuistaan... Ois pitänyt ajoissa toimia.
 4. Mun mies myös halusi jutella isäni kanssa kahdesaan ja itse arvailin kyllä miksi... En sitten tiedä pyysikö mies suoraan mun kättä vai ilmoitti vai keskusteli asiasta. Mutta mä tiedän, että iskälle se merkitsi paljon, niin siis mullekin. Miehelläni ja isälläni onkin aivan mahtava suhde nykyään.
 5. Vauvalla on lupa tulla. Se on ollut aina mun sääntö, ei lapsia ennen naimisiinmenoa.
 6. Kyseles hääpaikkakuntapalstan Rauma-ketjusta. Itsellä oli häät Villa Tallbossa joka on satamassa, mutta en usko, että tarkoitat sellaista merinäkymää ;D
 7. Heti maanantaina tuli lasku vihkimisestä maistraatista. Nimeö ei oltu heti jaksettu vaihtaa, mutta lasku lähetettiin heti.
 8. Kihloissa oltiin 2,5 vuotta, häitä alettiin toden teolla suunnittelemaan tasan vuosi ennen häitä. Kihloihin mennessä molemmat tiesi, että 2-3 vuoden sisällä mennään naimisiin.
 9. Pyydettiin rahaa, paitsi ystäviltä ei haluttu rahaa. Saatiin 2700 e + 200 e lahjakortti. Mut ainakaan yksi lahja ei näy vielä tilillä, joten ainakin tuo summa saatiin. Vieraita oli 50. Niin ja saatiin tietty 1000e appiukolta ennen häitä häämatkaa varten. Ja mun vanhemmat osti meille astianpesukoneen.
 10. Mulla oli pieni laahus, jota ennen häitä kannoin lenkistä koko ajan. Häissä annoin sen laahata maata, ulkona oltiin paljon. Vaikka metsässä, rannalla ja kaikkialla sen kanssa rämmin ja aiemmin päivällä oli satanyt tosi paljon, laahus likaantui ihmeen vähän. Mä tykkäsin, että on laahus.
 11. Kävin itse ostamassa huulikiillon eri liikkeestä ja oman puuterin otin mukaan. Tarvitsin vain huulikiiltoa lisää ruokailun jälkeen ja kuvauksissa lisäsin sitä. Meikit pysyi oikein hyvin.
 12. Me herättiin hiukan ennen kymmentä hotellin sviitistä. Aamiainen tuotiin huoneeseen ja sitä syötiin (ja oli kyllä upea aamiainen!). Pusuteltiin, naurettiin ja syötettiin toisiamme. Laitettiin sviitin sauna päälle mentiin aamusaunaan. Katseltiin kortteja ja vieraskirjaa (jossa oli meidän keksimiä kysymyksiä ja vastauksia on tosi kiva lueskella moneen kertaan). Lähdettiin kotiin, taksi tuli hakemaan. Bestman toi automme heti ja sen yhden ison ainoan lahjan (muut lahjat oli rahaa niin kuin toivoimme). Haettiin kissat vanhemmiltamme takaisin kotiin ja sinne oli tullut tätini perheineen, koska eivät päässeet häihimme. Kotona avasimme lahjan ja siellä oli juuri se mitä olimme toivoneet, iso kissojen kiipeilypuu. Kokosimme sitä. Lähdimme syömään ravintolaan kun nälkä tuli. Vuokrattiin kaksi leffaa ja katsottiin ne sylikkäin.
 13. Me aiotaan käyttää hieman häämatkalla, maksaa kiitoskuvat ja muu mikä häistä on vielä maksamatta. Sitten laitetaan sen verran talteen, että vauvalle saadaan rattaat ja kehto kun sellainen tulee tässä joskus ja mies haluis taulu-tv:n.
 14. Niin ja lisätäkseni, mulle tärkeä hetki oli, kun mies sanoi heti vihkimisen jälkeen mulle, että joutui tosi paljon pidättelemään itkua. Mun mies on itkenyt ehkä muutaman kerran elämässään ja se kosketti mua, että tämä oli jo niin liikuttava ja merkittävä hetki miehelleni, että itku meinasi tulla.
 15. Hymyilin. Olin niin onnellinen, etten voinut olla hymyilemättä.