Jump to content
Naimisiin.info

Hamsteri

Aktiivijäsen
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Tampere

Hamsteri's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Myös mun mielestä hääohjelma on hyvä olla olemassa, myös meidän häihin tulee sellainen. Se auttaa vieraita seuraamaan ohjelmaa, eikä niin kuin kaverini häissä oli, että puolet väestä oli pihalla tupakalla, kun hääkakku leikattiin (=hääväki ei jaksanu kuunnella kahta tuntia puheita, joten porukka livisti pihalle). Toiselle sivulle ohjelmaan me laitetaan kirkko-ohjelma, joten se jaetaan jo kirkon ovella ja kulkee näin vieraiden mukana koko päivän (häät alkaa jo 13.00).
  2. Meillä myös ehdottomia Nou Nou -jutskia nää perinteiset "heitetään morsiuskimppu niile raukoille, joilla ei vielä häitä tiedossa" -tyyppiset jutut sekä ruusut. Ylipäätänsä kaikki sellainen, josta vieraat tai morsiuspari kiusaantuvat tai mikä edellyttää ihmisten nolaamista. Morsianta voi sitten riepotella muidenkin edestä, jotta muilla on hauskaa ;D
  3. Juu, kiitos tarkennuksista. Täytyy kuitenkin muistuttaa, että oluen ja siiderin hinnat nousee, joten meidän hääbudjetissa hintojen nousu kyllä tuntuu, koska kyseessä on kesähäät! :
  4. Huomaattehan morsmaikut, että Virossa nousee alkoholituotteiden hinnat 20% 1.1.2008 !!!! Hinnan muutos koskee myös tupakkituotteita. Eli kiireellä Viroon....
  5. Ihan vinkkinä vaan, et pitäkää kiirettä juhlapaikan kanssa! Meillä häät 2008 kesällä Kangasalla ja juhlatila on ollu varattuna jo 6kk! Ei oltu ees ekat... :
  6. Meillä samankaltainen tilanne, eli häät la 30pvä ja maistraattiin mennään pe 29pvä. On kanssa aateltu tää homma niin, että toi maistraatti on enemmänkin välttämätön paha, sekä harjoitus lauantaille ;D ja oikea toisiimme sitoutuminen tapahtuu sitten kirkossa kaikkien ystävien ja perheiden edessä. Sormuksiin tulee siis 30pvä.
  7. Minä en kuulu kirkkoon, enkä oo koskaan kuulunutkaan, mutta meille tulee kirkkohäät koska mieheni niin haluaa. En aio liittyä kirkkoon häiden takia, koska mun mielestä se nimenomaan on tekopyhää! Kaikki litanjat opettelet ulkoa ja et ees itse usko omiin puheisiis. Onpa hieno tapa liittyä jonkun uskontokunnan jäseneks! Niinpä me mennään maistraatissa naimisiin edellisenä päivänä, ja kirkossa sitten siunataan meidän liitto. Vihkikaava on lähes samanlainen, joten kaikki vieraat ei varmaan ees tajua, että kyseessä on "vain" liiton siunaaminen. Mun mielestä ihmiset saa kääntyä vaikka islamin uskoon häidensä takia, mutta itse en nää siinä mitään mieltä.
  8. Meillä häät kesällä 2008, toiselle meistä ekat, toiselle tokat. Vihkimishetkellä ollaan puolissä välissä 40-vuotta. Mulle ei oo koskaan oikeen kolahtanu noi hunnut, morsiammen ryöstöt ja kimpun heitot (mun mielestä äärimmäisen nöyryyttävä kokemus vanhemmille, yksiskseen eläville ihmisille, kontata pitkin juhlasalia kimpun perässä!). Mun mielestä häät pitää olla sellaiset missä itse viihtyy ja mielellään tietenkin ne vieraatkin. Ei häät oo iästä kiinni, eli jos prinsessapuku tuntuu omalta, niin siittä sitten vaan. Meidän häät on toivottavasti lämminhenkiset, hauskat, joissa ihmiset viihtyy, eikä niinkään keskity morsiammen jatkuvaan palvontaan. Vieraat on meidän häissä pitkälti ystäviä ja läheisiä sukulaisia. Morsian on aina morsian iästä riippumatta.
  9. Hamsteri

    Häätanssi / häähidas

    Joo tää "häävalssi" mietityttää meitäkin, kun haluttais suomalainen kappale, et vanhemmat sukulaisetkin ymmärtää sanat. Vanhoina Juice-faneina on vähän mietitty "Kaksoiselämää" -nimistä kappaletta. Mielipiteitä?!!
  10. Olin toissa kesänä häissä UKK-instituutilla ja ihmisiä oli noin 80. Osa ihmisistä ei kuullut yhtään mitään mitä morsiuspari/kaaso/bestman puhuivat, koska he eivät olleet hommanneet mikkejä hääpaikalle! Myös osa leikeistä meni tämän vuoksi ohitse. Eli jos joudutte istuttamaan porukkaa siihen lisätilaan pariovien toisella puolen, käyttäkää kovaa ääntä ja mikkejä. Tila oli myös melko kuuma ja tanssitila onnettoman pieni. Koristeluna oli vain koristeet pöydissä, koska seinille oli hankala mitään ripustaa.
  11. Hmm, tää olikin vaikee kun mun mielestä talvi on ehdoton ykkönen, mut käytännön syistä syksy (ainakin meille) parempi. Kaikissa kirkoissa kun ei oo lämmitystä, ja meidän häämatkakohteeseen olis paras aika matkustaa syksyllä. Talvessa on aina oma taikansa.
×
×
  • Create New...