Napolissa kihlattu

Jäsen
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

About Napolissa kihlattu

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Kissanmallisia piparkakkumuotteja myytiin ainakin joulun aikaan kaupoissa. Varmaan niitä on vieläkin myynnissä esim. Stockalla. Muistaakseni noita muotteja myydään myös monessa koossa. Muoteillahan voi tehdä esim murotaikinakeksejä, kissan mallisia juuston paloja, hedelmiä, tai käyttää muottia sapluunana.
 2. Mut on Tiimari yllättänyt viime aikoina hyvännäköiillä kertakäyttöastioilla. Varmaan sieltä voi myös tiedustella minkälaista valikoimaa niillä on tilattavissa, jos hyllystä ei löydy juuri mieleistä. Tiimarista saa muuten opiskelijakortilla 10% alennusta, mikä on häitä valmisteleville opiskelijoillle tosi hyvä ale Jos haluaa vähän panostaa kertakäyttöaterimiin niin Stockmann myy (ainakin kesäaikaan on aina löytynyt) puisia kertakäyttöhaarukoita, -veitsiä ja -lusikoita. Niistä tulee vähän ekompi ajatus kuin muovisista, vaikka onkin vaikea arvioida niiden todellista ekologista kuormitusta (mutta sitä ei ehkä kannata häissä muutenkaan murehtia ). Ainakin ne on musta paremman näköisiä ja tuntuisia kuin muoviset. Mun mielestä kertikset on ihan ok, etenkin jos kokonaisuus on mietitty lautasten, servettien, juomalasien, kuppien, aterimien ja mahdollisten somisteiden ja kippojen osalta loppuun saakka, siis sellaista yhtenäistä ja nättiä.
 3. Olen ollut itse Albergan kartanossa yhdellä tarjoilukeikalla catering-firman kautta. Tosi kaunis ja tunnelmallinen paikka, ja juhlatilana myös toimiva (hyvät keittiötilat, baaritiski, tilava huone noutopöydälle). Aitojen kynttilöiden korvikkeena voi käyttää led-valoin varustettuja tuikkuja, jotka näyttävät himmeän lasilyhtynsä läpi aivan oikeilta kynttilöiltä. Niitä oli ainakin joulun aikaan myynnissä mm. Clas & Ohlsonilla, kannattaa kysyä sieltä! Led-tuikuista onkin oma ketjunsa täällä: http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb21/Y...?num=1142969451