Jump to content
Naimisiin.info

skadi

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Etelä-Karjala

skadi's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kiitos tiedoista! Just tommosia omakohtasia kokemuksia kaipailinkin. Haluisitko kertoo (vaik privana jos ei muute), et mitä häikkää siel oli. Upeet maisemat sieltä ois, mut miun epäilykset on nyt kyl heränny... Ruustinnaa ollaa myöki nyt harkittu, ku se on sekä sisältä ja ulkoa nii nätti, enkä oo kuullu viel huonoja kokemuksia. Paljonko teille on vieraita tulossa? Ja jos haluisit jotai teidän valkkaamasta menusta kertoa, niin ilostuisin kovasti. Jotai valmiita ehdotuksia oon nähny, mut tulee olemaa tosi vaikea valita....
  2. Moikka kaikki kyläläiset! Onko kellään mitään juhlakokemuksia Linnotuksen krouvista? Oon käyny siellä terassilla ja vähä kurkkinu sisätiloja. Sijaintihan ois ihana, mut miul on joteki epäluotettava vaikutelma siitä paikasta. Eli en voi olla oikein varma onks se viel reilun vuuen päästä pystyssä... Meiän häihin on suunniteltu 40-50 vierasta, joten joku pieni paikka ois hakusessa. Ja oman pitopalvelun käyttö toiveissa. Oisko kellän vinkkejä? Skinnarilan hovi on poissa laskuista ku en mie halua oman koulun vieressä juhlia... Muilla pieniä talvihäitä suunnittelussa?
  3. Ei leikkejä, heittoja tai huiskutuksia. Inhoan ylikaiken kaikkea tekemällä tehtyä ja väkisin väännettyä "hauskaa". Ja myötähäpeä tai muu nolostelu ei ole meidän häihin kutsuttu. ;D Ohjelmasta vastaa orkesteri, tansitti vieraita sitten tai ei.
  4. skadi

    Hääjuhlan maksullisuus

    Komppaan myös. Meiltäkin kuuden vuoden yhteisasumisen jälkeen löytyy kaikki tarvittavat ja tarpeettomat romppeet. Jos lahjalla haluaa muistaa, niin mielihyvin otamme vastaan vapaaehtoisen suuruisia avustuksia häämatkaan. Lahjoittajia sitten palmun alla hymyssäsuin ajatellaan! Pääsymaksu kutsussa tuntuu aika moukkamaiselta, miun maun mukaan.
  5. Itse olin ajatellut hoitaa viiden vaippaikäisen tuoman meluriskin järjestämällä napakan siskoni "kiljukaula-poliisiksi" vieraiden joukkoon. Hän on luvannut tahdikkaasti ohjata liian äänekkäät lapset vanhempineen ulkopuolelle jos he eivät itse ymmärrä siirtyä.
×
×
  • Create New...