Jump to content
Naimisiin.info

jonina

Aktiivijäsen
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

jonina's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kokemukseni mukaan parhaita liikkeitä Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla ovat: Kultasepänliike Lindroos http://www.lindrooshelsinki.fi/ - mene rohkeasti myymälään, palvelun taso on todella huippua! sekä Union Design ja siellä Pasi Torkkeli http://www.uniondesign.fi Käykää katsomassa paikan päällä!
  2. Meillä ei-listalla oli: - leikit - vieraat joita jompi kumpi ei tunne/ei ole tavannut (esim. vanhempien tutut) - vaaleanpunaiset/punaiset koristeaskartelut - riisien heitto kirkosta ulos tullessa, MUTTA vaikka jaoimme ruusun terälehtiä, joku vieras kuitenkin oli ottanut oikeuden jakaa riisiä vieraille kirkon pihalla- Ärsyttävää!
  3. Nyt on testattu! Kävin kokeilemassa suihkurusketuksen. Tässä hoitolassa se tehtiin "käsin ruiskuttamalla". Ihan ok. Ainoastaan väri jäi minusta liian vaaleksi, joten taidan sitten varsinaiseen päivään ottaa tummemman värin. Kävin tiistaina ja nyt torstai-iltana näyttää, että osasta vartaloa (kädet yms.) alkaa vähitellen vaalentua pois. Eli mikään pitkä ikäinen tuo juttu ei ole. Onneksi kävin jo etukäteen testaamassa. Näin näki paremmin, miten se kannattaa ajoittaa varsinaisen h-hetken lähestyessä. Itselläni kun on talvihäät, haluan hiukan väriä pintaan. Halusin myös nähdä, etten saa mitään iho-oireita aineesta. Nopea juttu - kesti kokonaisuudessaan reilun puoli tuntia (riisuminen - ruiskutus - kuivatus).
  4. Samalla tavalla mullakin kävi, koska eihän se jo olemassa oleva mihinkään haihdu sen "alavatsaan" tulevan vauvamasun myötä vaan työntyy esim. juuri ylöspäin (toisilla kuulemma sivulle). Uskallan kuitenkin käyttää korsettimaista yläosaa juuri siksi, että fyysisesti se vauva ei ole vielä mun viikoilla (21) niin korkealla. En tietenkään kiristä mitenkään megalujalle nauhoitusta. Empire-linjaiset puvut saivat mut näyttämään ihan norsulta ;D Ja niin turhamainen olen, että kun kerran elämässäni (ainakin tällä erää) olen menossa naimisiin, niin halusin kuitenkin saada itselleni vielä nyt vyötärön näkyviin. Melkein koko hääväki kyllä siis tietää vauvan odotuksesta, eli vieraiden takia ei tarttis mitään toimenpiteitä tehdä. Ja hei, jotain tosi positiivistäkin: rinnat ovat nyt odotusaikana paljon muhkeammat, joten yläosa näyttää entistä paremmalta
  5. Luomia on erilaisia ja siksi niihin pätevät eri poistomenetelmät. Jos luomi poltetaan diatermialla tai laserilla taikka kauhotaan (ikään kuin rapsitaan) pois, ei niistä saa koepalaa. Jos siis luomi halutaan tutkia, se on leikattava, että voidaan lähettää näyte tutkittavaksi. Varsinkin vanhemmilla naisilla on sellaisia pieniä vaarattomia varsiluomia kaulalla sekä rusehtavia litteitä "rasvaluomia" esim. selässä. Katsopas vaan sillä silmällä iäkkäämpiä sukulaisiasi. Kysy aina aikaa varatessasi, että millaista jälkeä kyseinen lääkäri tekee. Myös hintaa voit tiedustella etukäteen. Esim. kirurgit sekä ihotautilääkärit tekevät luomenpoistoja. On kuitenkin ymmärrettävää, että plastiikkakirurgi tekee ihan erilaista jälkeä kuin esim. isoihin selkäleikkauksiin erikoistunut kirurgi. Vilkaise tämä linkki: http://www.porinlaakaritalo.fi/default.asp...i&Hakusana=
  6. jonina

    Helsinki

    Meillä kirkkona Diakonissalaitoksen kirkko, juhlapaikkana Laulumiesten sali ja yöksi Kämppiin! Talvihäät joten saaret ja merenrantapaikat ovat melkein kaikki kiinni.
  7. Minulle tuli tällainen puku. Masu mahtuu hyvin, vaikka olen viikolla 21 raskaana. Minulle tulossa vain yksi vauva... Tosiasiassa moni noista raskausajan puvuista on tehty isommille masuille. Näillä viikoilla kun vauvamaha ei todellisuudessa ole vielä navan yläpuolella. Toki sitä turvotusta voi olla yläpuolellakin napaa. Itse sovittelin noin yhtä kokoa suurempia pukuja, ettei tunnu tukalalta. Mutta siis vyötäröä haluavat: sen saa tosi hyvin esiin esim. korsettimallisella yläosalla ja isommalla hameosalla (joka siis peittää sopivasti masua). Myös yksiosaiset puvut käyvät, joissa on esim. jotain vedosta vyötärön kohdalla. Vetoketjupukua ei kannata ainakaan kovin aikaisessa vaiheessa ostaa, nauhoitus antaa paljon paremman säätömahdollisuuden. Suurimpaan osaan yläosia (jos on kaksioisainen puku) voi vetoketjun tilalle vaihtaa nauhoituksen selkäosaan. Jos vain hermot kestää, siirrä puvun ostamista noin kuukautta ennen häitä. Korjauksia voi tehdä vielä muutamaa viikkoa aiemmin. Myös käytetyistä uudelleen myytävistä puvuista löytää tosi kivoja malleja.
  8. jonina

    Rintojen teippaus

    Tuo olikin hyvä vinkki, että laittaa vielä olkaimettomat noiden "fileiden" ;D lisäksi. Minulla on just noista käyttökokemusta esim. kesältä "hikisistä" bileistä ja ruotsinlaivalta, kun en halunnut topin kanssa näkyvän selästä olkaimettomien kohtia. Hyvin pysyi paikoillaan! Illalla sai nykiä irti... Lähti kyllä ihan kivasti. Joku sanoi aiemmin, että rinnat voi "tuoksahtaa" näiden käytön jälkeen. No se on aika ymmärrettävää, kun on ikään kuin muovipussissa koko päivän/illan. Mutta voihan sitä käydä suihkussa ennen hääyötä Muokkaus: Ostin omani muistaakseni Anttilasta tai Prismasta. Oli vähän alempi hinta kuin olen nähnyt alusvaateliikkeissä.
  9. ja sisältä: Lauttasaaren kirkko, aika edustava kuva?
  10. jonina

    Rintojen teippaus

    Joko testasit, että miten toimii? Muistaakseni olen joskus kokeillut teipata just tällä itseensä liittyvällä teipillä, mutta minulla se lähti rullaamaan alaspäin. Olen ajatellut kokeilla apteekista saatavalla Tensoplastilla tai vastaavalla rinnat ylemmäksi. Täytyy testata puvun yläosan kanssa. Minulla on myös Unique Brat ne Light-versiot, joita ajattelin myös testata.
  11. Mulla on ystävätäreltä lainassa vaalea pitkä turkki, joten ulkona aikankin tarkenee. Mua enemmän kauhistuttaakin, että mitä jos sataa vettä ja tuuli tuivertaa (tai vielä pahempaa, räntää), niikuin nyt tänäänkin! Miten hoidatte riisien/terälehtien tms. heittelyn kirkon portailla ja mitä sitten päälle? Vai onko kaaso sitten ns. virallinen sateenvarjon kannattelija... Ps. Noissa talvisissa hääkuvissa on hyviä ideoita teille, jotka niitä kaipailitte...
×
×
  • Create New...