Jump to content
Naimisiin.info

Vadelma

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Profile Information

  • Paikkakunta
    Helsinki

Vadelma's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Huomenta Meillä oli talvihäät ja tarjottiin alkuun lämmin juoma, siihen sai terästettä jos halusi, mutta selvästikään moni ei ollut halunnut, koska sitä jäi aika paljon yli. Mehu oli huomattavasti edullisempaa kuin kuohuviini. Kappelista hääpaikalle mentiin kaverin kyydissä, ei siis mitään vuokra-autoa. Kutsut tehtiin yhteistyössä kaverin kanssa, eli me suunniteltiin ja hän toteutti ja kaikki ovat kehuneet, ei se hienous vaan hauskuus. Ruoka otettiin pitopalvelusta, mutta hiukkasen edullisempi menu (100.n hengen häissä jo parin euron säästö / nuppi on paljon) ja kaikki tykkäs, oli vähän erilaista, lasagnea ja salaatteja. Iltapalat tehtiin itse. Kalliiksihan häät tulee joka tapauksessa, siitä ei mihinkään pääse, mutta kyllä meidänkin häistä olisi saanut vielä monta kymppitonnia kalliimmat, eikä taatusti olisi ollut yhtään hauskempaa. Ai niin ja musiikista vastasi bestmanin laatima levykokoelma (poltti itse CD:lle hyviä biisejä) sekä one man band, eli trubaduuri, joka oli huomattavasti edullisempi kuin kokonainen bändi ja pelkällä levymusiikillakin olis muuten näin jälkeenpäin ajatellen pärjätty. Viinit tilattiin netistä, säästettiin siinäkin vähän ja muuta juomaa kannettiin Tallinnasta (tosin jos varta vasten lähtee hakureissulle, niin tuotto taitaa olla plus /miinus nolla tai jopa mennä pakkasen puolelle, kun meneehän sitä rahaa reissussakin)
  2. heippa Me ei myöskään haluttu minkäänlaista tavaraa, koska meille ei todellakaan mahdu enää mitään ja jos jotain tarvitaan, niin mieluummin ostetaan itse sellaista kuin halutaan. Me laitettiín juhlaohjesääntöön sellainen kohta, että "lahjalistaa ei ole eikä tule. Mikäli haluat meitä lahjalla muistaa, otamme sen mielellämme vastaan tilille xxxxx" Olihan tämä toki puhetta aiheuttanut suvun keskuudessa, mutta pääsääntöisesti hyväksyvää sellaista, ainoastaan yksi (sisareni) sanoi minulle suoraan, että viemme ihmisiltä mahdollisuuden käyttää mielikuvitustaan (tähänhän me juuri pyrittiinkin). Pääsääntöisesti ihmiset noudattivat tätä, osa toi kuoressa juhlaan ja joku pankkisekkikin tuli, mutta tavaraa ei juurikaan yhtä taulua lukuunottamatta (joka oli ympäröity seteleillä ja oli sitäpaitsi muutenkin ihan hauska). Ei kannata pelätä tätä vaihtoehtoa ja antaa ihmisten sen vuoksi kantaa paikalle Aaltovaaseja ja muuta "mukavaa". Rohkeasti vaan toivomaan sitä mitä oikeasti haluaa.
  3. Vadelma

    Malta häämatkakohteena?

    Moro Amppari Onnittelut kivasta paikan valinnasta. Me oltiin Plaza -nimisessä hotellissa, myöskin Slieman alueella. Toi teidän hotelli ei valitettavasti osunut silmään, mutta hotelleja tolla alueella on aika paljon, joten ei ihme. Hotellimme oli ***, mutta parhaat päivänsä nähnyt, mutta eihän siellä hotellihuoneessa oikeasti niin paljon aikaa tule vietettyä. Kokemuksista ihan ensimmäisenä tulee mieleen Maltan hauskat bussit, ne oli ihan mielettömiä, kannattaa ehdottomasti kokeilla. Lisäksi niitten bussilinjasto on tosi toimiva, eli busseilla pääsee paikasta toiseen todella sujuvasti ja vaikka kiertämään koko saaren. Yhden ihan pikkuvinkin haluan tässä kohti antaa, mitä ei itsellä ole koskaan käynyt, vaikka aika lailla olen reissannut. Meillä nimittäin kävi niin, että Frankfurtin vaihdon yhteydessä tavarat eivät ehtineet mukaan, vaan jäivätkin vuorokaudeksi sinne, saapuivat sitten Maltalle päivää myöhemmin kuin me. Monessä yhteydessä ilmeni, että tätä sattuu tämän tästä, joten haluan nyt antaakin neuvon, että kannattaa pakata käsimatkatavaroihin ainakin sen verran tavaraa, että pärjää tarvittaessa seuraavaan päivään. Ei nimittäin ollut ihan hauskaa alkaa ensimmäisenä häämatkapäivänä talvivarusteissa alkaa etsimään kaikenlaisia välttämättömyystarvikkeita, matkaan kun tuli lähdettyä pelkän käslaukun kanssa. No, mutta en halua pelotella tai sellaista, kerroin vaan miten meille kävi. Jos haluat meidän kokemusten pohjalta kuulla Maltasta lisää, laittele mulle privaattia.
  4. Vadelma

    Malta häämatkakohteena?

    Moi Amppari Terveiset Maltalta, tultiin juuri pari viikkoa sitten sieltä häämatkalta. Meille myös paikka oli entuudestaan tuntematon, mutta ihastuttiin ja mennään varmasti uudelleen. Riippuu ihan minkälaisesta paikasta tykkää, onko Malta se oikea valinta. Me ei olla rantalomaihmisiä ollenkaan, vaan tykätään enemmän kaupunkilomista, joten meille Malta sopi oikeen hyvin. Oltiin 4 päivää (lennettiin reittilennoilla Frankfurtin kautta), joka oli valitettavan lyhyt aika, pakko mennä takas katsomaan lisää. Lämpötila tähän aikaan vuodesta oli n. 10-15 astetta. Jos haluatte heti elokuussa lähteä, ei sinne tosiaan taida muilla konstein päästä kuin reittilennoilla, mikä ei kyllä ole sinällänsä mikään huono vaihtoehto, mikäli matkailukokemusta on edes vähänkään, mutta syksymmällähän sinne järjestetään viikon ja kahden matkoja ainakin Töölön Matkatoimiston kautta.
×
×
  • Create New...