Jump to content
Naimisiin.info

Lauantai

Aktiivijäsen
  • Viestit

    14
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Lauantai's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Lauantai

    Vaasa

    Kiitos!! Kiirusta pitää
  2. Lauantai

    Vaasa

    Chrisu: Tiistaina saadaan avaimet juhlapikalle ja mennään heti järjesteleen paikkoja...alkaa jo vähä jänskättään häät... :)
  3. Lauantai

    Vaasa

    Juustonaksu: Jep, 6.7 tapaaminen klo.13.00
  4. Lauantai

    Vaasa

    Heippa! Mulla ei oo kokemuksia merenkyntäjien majasta, mutta ajattelin silti kirjotella sulle. Meille ilmotettiin kanttori siinä yhteydessä ku sovittiin tapaaminen papinkanssa. Koskas te meette naimisiin? Meillä h-hetki viikonpäästä.
  5. Lauantai

    Vaasa

    Hei Juustonaksu! Meille varmaan tulee sama kanttori... Huomasin sattumalta et olit tuolla halutaan ostaa osastolla halunnu isoa satenvarjoa. Mä ostin tiimarista valkosen ison kahdenhengen sateenvarjon 12.90 €.
  6. Lauantai

    Vaasa

    Mitä alkoholi juomia ootte ajatellu tarjota häissänne? Meillä booli ja viini vielä harkinnassa ja tietty kuohuviini. Millaisen boolin sitä tekis? Olisko hyviä vinkkejä.
  7. Lauantai

    Vaasa

    Heippa Juustonaksu! Meillä h-hetki 15.00 eli teidän jälkeen Pipsa on tosi hyvä parturi!!! Sulle tulee varmasti mahtavat hiukset. Kysyin Pipsalta et laittaisko se mun hiukset, mut laittaa sun hiukset Jos kysyt Pipsalta niin se voi kertoo sulle kuka oon Mulla on parturi varattu Studiokseen Susalle. Olin tänään Adrianalla laittaas kynnet kuntoon. Tuli tosi hienot vaikka onki lyhkäset...SUOSITTELEN! Kukas teille tulee papiksi? Meillä on Arto Lehtineva.
  8. Lauantai

    Vaasa

    Totta, riippuu menusta ja et wennberillä on monipuoliset menut. Pyysin tarjousta kahdella eri menu vaihtoehdolla ( otettu wennberin menuista ) ja siinä huomasin et wennberillä oli 2 euroo kalliinpi per henkilo kuin muutamalla muulla pitopaveluulla.
  9. Lauantai

    Vaasa

    Hei! Meidän työpaikan pippaloissa on aina ollu pitopalveluna wennberg. On ollu hyvä ruoka ja palvelu. Hyvä maksaa...vaasan kallein pitopalvelu...
  10. Lauantai

    Vaasa

    Oon huomannu saman et vastataan tarjouspyyntöihin tosi hitaasti jos ollenkaan. Itte laitoin päivämäärän johon mennes piti vastata ja 2 vastas. Soittelin sitte itte tarjouspyyntöjen perään ja monesti sanottiin et on pitäny kiirettä..Valittiin wanha wasa catering. Pyysin tarjouspyynnöt 7 eri paikasta ja huomasin et kaikki on tosi saman hintasia noin 100 euroo oli hinta erot.
  11. Lauantai

    Vaasa

    Hiljasta on ollu.....Mikäs bändi teille tulee? Me ollaan varattu vaasalainen bändi toptones. Soittaa kaikenlaista musiikkia. Wennbergistä mullakin on vain hyviä kokemuksia, mutta ne on heinäkuun kiinni. Ookko käyny kattoos vaasan kotisivuilta juhlapaikkoja? Siellä ne on kaikki puhelinnumeroineen.
  12. Lauantai

    Taikuri häissä

    Hei! Jään odottamaan teidän kokemuksia taikurista Saako kysyä et minkä niminen taikuri teille tulee? Oliko kallis ja millasta ohjelmaa luvannu/kesto?
  13. Lauantai

    Taikuri häissä

    Hei! Millaisia kokemuksia teillä on taikurista häissä? Olis kiva kuulla niitä
  14. Lauantai

    Vaasa

    Hei! Meillä häät 07.07.07. Vihkiminen vaasan kaupunginkirkossa. Oli kiva löytää tää vaasa osio. Onko täällä muita ens kesänä naimisiin meneviä? Meillä sepänkylän nuorisotalo varattuna. Onko jollain kokemuksia paikasta?
×
×
  • Create New...