Jump to content
Naimisiin.info

misst

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän misst kaikki viestit

  1. äitini maksaa oopperalaulajan kirkkoon ja molempien äidit on pikkujuttuja maksellu silloin tällöin, mutta muuten kustannetaan lysti itse.
  2. minä varannut 25 ploa punasta, 15 ploa valkoista ja 15 ploa kuoharia (alkumaljaksi). Lisäksi on joku 20 mäyräkoiraa kaljaa ja tulee boolia. Onkohan viinimäärä sopiva kun ihmisiä olisi n 65 aikuista?
  3. Minä ihastuin lottorivi ideaan ja päätin toteuttaa sen meidän häissä. Mutta kuinkas ollakaan ettei vain olisi liian helppoa niin nykyään lottonumerot arvotaan sunnuntai-illalla vasta.. eli siihen meni se kun häät on lauantaina. Ei voi olettaa että vierailla pysyin lappu tallessa seuraavaan iltaan. Ja oli tarkoitus että numerot luettaisiin juhlissa.. eli se kurahti sitten siihe. Pitänee vaihtaa kenoriviin tai jtn..
  4. minä tilasin kans parit bokserit missä omat tekstit.. ovat kyllä söpöt..hihi.
  5. Kuulemma etiketin mukaan pitää hääkutsut laittaa 1luokkaisena, mutta minä kyllä ihan huoletta laitoin kakkosluokan postissa menemään eikä ole kukaan urputtanut siitä mitään. ja vaikka olisikin niin siinäpähän olisivat sitten urputtanut. meidän häät on muutenkin aika vapaat, eli ei mitään tiukkaa etikettiä seurata muutenkaan.
×
×
  • Create New...