Jump to content
Naimisiin.info

elina-81

Morsian
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Lahti

elina-81's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Minulle tulee Carolina Herrera 212. Miehelle tulee Carolina Herrera 212 Men Splash. Arkisin käytän DKNY:n Be Delicious tuoksua.
  2. Olisi mukavaa saada tietää minkä merkkinen ostamasi dödö on.. Elina, sen dödön purkissa lukee: Deo aus natürlichem mineral. Merkki Vitalis. Äidillani on Crystal-niminen mineraalideodorantti, sekin ostettu Tallinnasta, ja sekin toimii yhtä lailla tehokkaasti. Huomasin muuten nyt n. kuukauden käytön jälkeen, että kainaloiden ihokin alkoi näyttämään paremmalta kuin koskaan ennen:) Kiitos vastauksesta! Menen ensi viikolla Tallinnaan, täytyypi sitten paikan päällä poiketa apteekissa. Ostin ja olen tyytyväinen! Kainalot pysyvät kuivana ja hajuttomana koko päivän.
  3. Olisi mukavaa saada tietää minkä merkkinen ostamasi dödö on.. Elina, sen dödön purkissa lukee: Deo aus natürlichem mineral. Merkki Vitalis. Äidillani on Crystal-niminen mineraalideodorantti, sekin ostettu Tallinnasta, ja sekin toimii yhtä lailla tehokkaasti. Huomasin muuten nyt n. kuukauden käytön jälkeen, että kainaloiden ihokin alkoi näyttämään paremmalta kuin koskaan ennen:) Kiitos vastauksesta! Menen ensi viikolla Tallinnaan, täytyypi sitten paikan päällä poiketa apteekissa.
  4. Olisi mukavaa saada tietää minkä merkkinen ostamasi dödö on..
  5. Koska en osaa päättää kahden parhaimman ystäväni väliltä, pyydän heitä kumpaakin kaasoikseni.
  6. Kihlauduimme 2-vuotispäivänä eli 9.1.2003.
×
×
  • Create New...