Samira

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Samira

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Meidän kihlakuva otettiin kummitätini valokuvaamossa. En olisi kuvasta ja tavasta mitään tiennyt ellei kummitäti olisi siitä(kin) kertonut.
  2. Meillä kuvat otetaaan jo häitä edeltävällä viikolla. En ollut ennen kuullutkaan tälläisestä ratkaisusta ennen kuin kummitätini joka on valokuvaaja sitä ehdotti. Samalla saa testattua koekampauksen ja koemeikin Eikä tarvitse niitä kuvia napata kiireellä.
  3. En oikein tiedä mitä mieltä olisin säästämisestä häissä. Päivä kun kuitenkin on ainutkertainen eikä sitä voi saada kuin kerran. Ehkä sitten säästetään siinä että ei oteta sellaisia juttuja häihimme mitä ei itse haluta tai koeta tarvitsevamme
  4. Meille tulee myös aikuiset morsiusneidot kaason kaveriksi. Määrää en vielä tiedä. Useampia kaasoja kun en oikein ymmärrä..
  5. Kyllä minusta jos morsian kerran maksaa kaason (tai kaasojen) pukeutumisen, kaason pitäisi myös sitä morsianta kuunnella. Ymmärrän kyllä jos puku on joku ihan kamala jolla morsiamen on tarkoitus saada kaaso näyttämään mursulta tai muuten epähyvän näköiseltä mutta tuskin tästä nyt kuitenkaan Isabellezan tapauksessa on kyse. Juttele kaasosi kanssa niin ehkä se siitä..