Jump to content
Naimisiin.info

Pihlaja2909

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Pihlaja2909's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Hei kaikki, talvikaudella tunnelmallinen ja ihanasti sijoitettu Ravintola Samppalinna tarjoaa ihanan ympäristön häille. Omiani vietin siellä viime lauantaina ja kaikki toimi loistavasti. Tarjoavat s-etukortilla mukavan hintaista ja erittäin runsasta noutopöytää, lisäksi viinejä saa myös edullisemmin s-etukortilla. Tarjoilu ja kaikki hoitui todella mukavasti, henkilökunta oli mukavaa ja ruoka todella hyvää. Samppalinnahan on vain kesäisin auki kaikelle kansalle joten talvikaudella tilausravintolana, joten yksityistilaisuus hoituu mukavasti vaikka ihan Turun keskustassa onkin. Juhlijoita meillä oli noin 80 ja vähän ahtaaksi paikka käy jos on paljon enemmän vieraita. Mutta näin mahduttiin oikein mukavasti ja tanssilattiallakin oli tilaa heilua. Iloista ja onnellista häiden suunnittelua
  2. Voitko laittaa kuvia näistä magneettiaskarteluista, kuulostaa niin hauskalta idealta ja mietin itsekin jotakin tällaista magneettia muistoksi.
  3. Moi, luin jostakin netin ohjelmaoppaista sellaisen vinkin, että sukkanauhan heitosta tehtiin kisa. Sukkanauha piti saada shampanja/kuoharipullon kaulaan osumaan ja niin kauan jatkettiin, kunnes voittaja selvisi, hän sai sitten sekä sukkanauhan että kuoharin. silloin ei ohjelmanumerona olisikaan se sukkanauhan kaiveleminen vaan miesvieraiden kisailu.
×
×
  • Create New...