Jump to content
Naimisiin.info

P e t u n i a

Rouva
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

P e t u n i a's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Hei Saikku79, vastasin sinulle yksityisviestinä. Saithan sen? Thomas on luotettava ja ammattitaitoinen valokuvaaja. Maksoimme hänelle ennakkomaksun dollareissa, joka oli n. 70 euroa. Loput n. 130 euroa maksoimme kuvaamisen jälkeen bahteissa. Thomas on lähtöisin saksasta joten hän puhuu hyvää englantia. Hän vastaa sähköposteihin nopeasti, joten varaaminen ja suunnittelu on helppoa. Sovimme sähköpostitse että soitan hänelle kun olemme saapuneet Thaimaahan. Soitettuani päätimme, että katselemme mieheni kanssa ympärillemme muutamaan päivän ja mietimme sopivaa kuvauspaikkaa. Sitten soitin hänelle uudestaan ja kerroin missä haluamme kuvia otettavan. Emme tarvinneet kuvauspaikkaan kyytejä, mutta tarvittaessa hän olisi hankkinut meille kyydit (ja tietysti veloittanut niistä). Uskon että Thomas auttaa mielellään muissakin järjestelyasioissa. Eli kuvauspäivämäärän ja alustavan kellonajan sovimme sähköpostitse, mutta kuvauspaikan päätimme vasta Thaimaassa. Thomasilla on silmää kuvaamiselle. Mekin otimme kuvia mm. rannalla jossa oli uijia ja auringonottajia. Heitä ei tietenkään kuvissa näy, vaan näyttää siltä kuin olisimme mieheni kanssa kaksin koko rannalla. Lisäksi otimme kuvia hotellimme ulkoalueella, mutta kuvista sitä tuskin uskoisi, koska niissä näkyy lisäksemme vain puita, kukkia, patsaita, ränsistyneitä puisia penkkejä tai kaiteita, ym. Ei siis näy hotellinaapureita aurinkotuoleissaan Thomas ehdottaa kuinka asettautua esim. nojaamaan puuhun tai pitkälleen penkille, joten kuvattaville jää tehtäväksi vain hymyillä. Kuvauksen jälkeen sovimme, että hän toimittaa meille kuvat hotelliimme cd-levyllä. Hän toi meille kuvat ja riensi seuraavalle työkeikalleen. Kannattaa siis varata hänet ajoissa, koska hän vaikutti kiireiseltä mieheltä. Voin lämpimästi suositella Thomasin palvelua!
  2. Saikku79, mietit aiemmin hintoja... Me otetaan Thomasilta pelkkä kuvaus ja parin viikon takaisella kurssilla se oli n. 240 euroa. Kysyttiin Thomasilta aiemmin myös tarjousta koko seremoniasta, ja se oli n. 900 euroa. Mutta kannattaa pyytää tarjous, koska siihen vaikuttaa mitä pakettiin haluaa (kampaus, meikki, kimppu, jne. jne.).
  3. Varasin meille kuvaajan Thaimaasta...yllä mainitun Thomas Gottschalkin. Auringonlaskun aikaan aloitetaan juhla valokuvauksella ja jatketaan siitä kavereiden ja kuohuvan kera juhlintaa. Tasan neljä kuukautta lähtöön, en malttaisi odottaa!
  4. Onko kukaan ottanut hääpalvelua tämän kautta: Weddings in Phuket / Thomas Gottschalk www.wedding-phuket.com Onko luotettava järjestäjä? Järjestivätkö mieleiset juhlat?
  5. Sain nyt morsian-statuksen ja pääsin katsomaan Nasba kuvasi häistä Thaimaassa. Aivan upeita kuvia! Tahtoo kans... Mitä mieltä olette nyt jälkeenpäin tilaisuudesta? Kuinka kauan tilaisuus kesti? Oletko sitä mieltä että kannatti maksaa? Minä olen ihan myyty ja täytyy näyttää sekä nettisivuja että kuvia myös miehelleni, jotta saisin hänetkin innostumaan
  6. Huhuu Ellfolk!?! Kertoisitko kuinka hääpuvun teettäminen Phuketissa onnistui? Missä pukusi tehtiin ja tuliko mieleinen? Olemme joulukuussa lähdössä Phukettiin ja puvun teettäminen kiinnostaa...
  7. Hei! Kiitos linkistä! Kävin katsomassa nettisivut ja hyvältä vaikuttaa! Miten tuo palvelu maksetaan? Tarkoitan, että ennen juhlia vai niiden jälkeen?
  8. - En laita isääni, kaasoa, tms. pitämään puhetta koska jännityksen takia heidän päivänsä olisi pilalla. Jos joku haluaa pitää puheen niin se tietysti käy (mutta tuskinpa haluaa). - Ei myöskään isää saattamaan alttarille, koska mielestäni se on vanhanaikaista (ymmärrän toki että toiset haluavat kunnioittaa perinteitä) - Ei koristeluhörhelöitä (mieluummin tyylikkäitä koristeita/tavan koriste-esineitä, joita voi myöhemminkin käyttää) - Ei karjalanpaistia ja piirakoita - Ei määrättyjä istumapaikkoja -> hääparia ei "eristetä" omaan pöytäänsä
  9. Me ei pidetä juhlia Suomessa vaan lähdetään Thaimaahan. Saadaan jopa ystäväporukka sinne mukaan ja siksi haluaisimme järjestää jonkinlaisen tilaisuuden paikanpäällä. Käydään matkaa edeltävänä päivänä Suomessa vihillä. Nyt täytyisi suunnitella jotakin kivaa juhlaa Thaimaahan. Minulla ei ollut käynyt mielessäkään kysellä apua Thaimaalaisilta häiden järjestäjiltä ja olisi kiva kuulla lisää vinkkejä.
×
×
  • Create New...