Jump to content
Naimisiin.info

Saini

Aktiivijäsen
  • Viestit

    17
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Saini's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Saini

    Mitkä häämarssit ja valssi teillä?

    Meillä oli sisääntulomarssina "Prinsessa Ruususen juhlamarssi" uruilla soitettuna ja poistumismusiikkina Vivaldin neljä vuoden aikaa Talvi Largo viululla ja uruilla soitettuna. Häävalssina meillä oli Häämuistojen valssi. Meillä oli muuten tuo Talvihäät valssi taustamusiikkina kun vieraat tulivat onnittelemaan meitä.
  2. Saini

    Miami, Florida

    Me oltiin sellaisessa Art Deco tyylisessä hotellissa kuin Ocean Surf. Meillä oli sinne alennuskupongit, joten yö maksoi vain 59 $ huone + verot. Hintaan kuului aamiainen ja hotelli sijaitsi ihan meren edessä. Parkkimaksu oli 6 $ + verot/päivä. Hotelli oli ihan siisti, mutta huomattavasti pliisumpi kuin Fort Lauderdalen tai Orlandon saman hintaiset hotellit.
  3. Saini

    Kaason/bestmanin lahjat?

    Me annettiin kaasolle ja bestmanille lahjaksi Hugo Bossin lahjapakkaus (hajusteiden). Kaasolla oli vartalovoidetta ja hajuvettä ja bm:llä deodoranttia, suihkugeeliä ja tuoksu. Näiden lisäksi ostimme ennen häitä bm:lle kravatin, joka sopi hyvin mieheni plastrongiin ja maksoimme kaason kampauksen. Häämatkalta toimme tuliaiseksi Bm:lle Tommy Hilfigerin t-paidan ja kaasolle Hard Rock Cafe t-paidan. Matkatuliaiset tosin olisimme ostaneet heille muutenkin vaikka ei häitä olisi ollutkaan, mutta halusimme ostaa jotain arvokkaampaa kuin karkkia nytten.
  4. Mulle tuli toissa päivänä Kela-kortti ja tänään tuli miehen sukunimellä kutsu juhliin. Mulla on siis yhdistelmänimi, mutta sopii vallan mainiosti että perheen yhteinen posti tulee miehen sukunimellä.
  5. Saini

    Mitä annoitte huomenlahjaksi?

    Minä annoin miehelle hieman eroottisemman lahjan eli pakkauksen, jossa oli minusta otettu korsettikuva studiolla (otatin koemeikki & -kampauspäivänä), vartalosuklaata, seksikirjan (sellainen informatiivinen), True love-cd ja käsiraudat. Lisäksi olin koristellut hääyöpaikan ruusun terälehdillä ja ostanut uudet petivaatteet (punaiset). Palamaan laitoin vielä muutaman sinne vartavasten hankitun kynttilän. Mies tykkäs!
  6. Häitä seuraavana päivänä palasimme hääyönviettopaikasta vanhempien luokse ja melkein samoin tein lähdimme ajamaan Hesaan, josta seuraavana aamuna lähti lento Miamiin.
  7. Kihloissa kummallakin puolison nimi ja päivämäärä. Mun vihkisormukseen tulee :-XLupaus 14.2.2004 ja miehelle kihlaan tulee 14.2.2004
  8. :-XUutta: puku, alusasut, sormus, tiara, kengät Jotain sinistä:sukkanauha :-XJotain vanhaa: äidin timanttikorvikset :-XJotain lainattua: vannehame, viitta
  9. Saini

    Jenkkeihin häämatkalle

    Muistathan kuitenkin, että Amerikkaan matkustaessa passin tulee olla vielä voimassa kuusi kuukautta matkan jälkeen. Itse jouduin hankkimaan uuden passin sen takia.
  10. Saini

    Jenkkeihin häämatkalle

    Muistaakseni biopassi tulee pakolliseksi tämän vuoden aikana, mutta ei ole vielä pakollinen. Me ollaan lähdössä Floridaan vajaan kuukauden päästä eikä biopassi kerkeä meitä vielä koskea.
  11. Meillä on kanssa aina budjetti ollut rajallinen, joten edullisesti ollaan matkustettu. Ensimmäisellä kerralla miehen kanssa mentiin äkkilähdöllä Kreikan Kosille ja oltiin oikein kivassa huoneistohotellissa. Paikan päältä vuokrattiin polkupyörät joilla sitten ajelimme pitkin paikkaa ja kerran käytimme paikallista bussia mennessämme kauemmas rannalle. Äkkilähdön hinta oli n. 350 e/henk. Toisen kerran yhdessä matkustaessamme olimme Pariisissa, johon lentoliput ostimme Stockan hulluilta päiviltä ja hotelli varattiin netistä. Hotelli ei ollut kauhean viihdyttävä, mutta kyllä siellä yönsä ihan hyvin nukkui ja sijainti oli hyvä, koska oli metroaseman lähellä. Pariisissa päivät meni kävellessä ja ihastellesssa nähtävyyksiä. Metrolla oli helppo liikkua paikasta toiseen. Hinta 300 e/ henk. Nyt lähdemme häämatkalle omatoimisesti Floridaan, josta olemme varanneet vuokra-auton. Lennot, hotellin ja auton olemme varanneet netistä. Alustavasti olemme laskeneet että reissuun pääsemme (sis. nuo) n. 900 e/henk. Häälahjaksi olemme toivoneet häämatka avustusta, joten sieltä saaamme varmaan käyttörahat :
  12. Saini

    Miami, Florida

    Uppaanpa, jos jollakin tulisi mieleen kommentteja Floridasta ja etenkin Miami, Orlando ja Fort Lauderdale ja Key West kiinnostavat.
  13. Saini

    Miami, Florida

    Mä vähän uppaan tätä, jos joltakulta tulis vielä muistoja/vinkkejä Floridasta ja ei tartte todellakaan ollaan pelkästään Miamista, sillä vuokraamme auton, jolla on tarkoitus kierellä Floridaa, käyden ainakin Orlandossa ja Key Westissä ja Fort Lauderdalessa.
  14. Saini

    Miami, Florida

    Kiitoksia Fifi ja auringonpaiste tiedoista Lisää infoa/ matkakertomuksia kaivataan 8) toivoo hääMATKAkuumeinen Saini
×
×
  • Create New...