Scarlet Kiss

Aktiivijäsen
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About Scarlet Kiss

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Kiitos vastauksestasi! Mulla vielä vähän ajatuksen tasolla vasta tää kimppuhomma. Pitäisi ensin saada puku niin tietäisi oikeat värit... :-/ Tylliä on jo hankittu, mutta loput tarvikkeet on vielä kaupassa...
 2. Itse olen aiemmin ollut kihloissa, tämä joskus "nuoruuteni päivinä" ja kadun suhdetta ja sitä, että eksäni minut melkein alttarille jätti, koska ei ollut tosissaan suhteessa. Olin siis liian sinisilmäinen ja minua huijattiin. Olen hävittänyt suurimman osan tavaroista ja muistoista, (joku piirustus voi jostain laatikon pohjalta löytyä, mutta ei muuta) joita siitä suhteesta jäi, koska en halua muistaa mitään niistä ajoista. Tuo suhteen kurja loppu, vääristi kaikki hyvätkin hetket sellaisiksi, etten niitäkään halua muistaa.
 3. Oltiin jo kaiverruksetkin mietitty valmiiksi ja tänään sain tietää ettei hopeista Muistojen Päivää valmisteta enää Nyt alkoi taas alusta sormusten etsintä...Onneksi on vielä aikaa.
 4. En löytänyt tästä aihetta, viisaammat valaiskoon/siirtäköön ketjun muille maille, jos näin on. Elikkä, onko kukaan tehnyt omaa hääkimppua askartelemalla, esim. tyllistä, paperinarusta, tekokukista tms...? Olin ajatellut tällaista "ikikimppua" itselleni. Tylliä tai jonkinlaista harsokangasta olisi tarkoitus käyttää, vihreästä paperinarusta voisi tehdä muutamia roikkuvia oksia, vielä mietinnässä on mistä itse kimppu koostuisi, kenties rautalanka/helmiviritelmä. Vinkkejä?
 5. Ok, kiitos tiedosta Tulisielu! Mietin itsekin että olikos pronssikoruissa jotakin tuollaista, mutta en saanut päähäni. Maanantaina vahvistuu meidän päivämäärä ja silloin varmaan tilataan nuo sormukset kultasepän kautta
 6. Itselle nyt näillä näkymin tulee Kalevalan Muistojen Päivä hopeisena ja kivellä. Avolle sama hopeisena tai pronssisena (?) ilman kiveä... Kihlana saa toimia omatekemäni hopeasormus. Minustakin tärkeintä on se mikä itseä miellyttää ja hyvältä tuntuu. Omalla kohdalla myös rahatilanne rajoittaa valikoimia aika lailla. Tosin en mitään timanttiylläriä haluaisikaan.
 7. Meillä vähän samat ongelmat. Opiskelijabudjetilla liikenteessä, eikä sormukseen ole kovin paljon laittaa rahaa. Ongelmana on myös se, että meillä on nyt Kalevalan sileät, leveät kihlasormukset, jotka täytyy ilmeisesti siirtää kaappiin uusien sormuksien tieltä. Minä kuitenkin tykkäisin, että olisi kaksi sormusta (kihla ja vihki) jotta kaikki näkisivät että olen varmasti naimisissa. Tämä luonnollisesti lisää sormuksien hintaa, jos mulle ostetaan kaksi uutta... Kultaiset ei säväytä, valkokultaisiin ei oikein ole rahaa. Titaaniset haluttaisiin, mutta ei tiedä mistä hankkisi. Onko kukaan tilannut Jasmine Jewels-nimisestä nettikaupasta titaanisormuksia? Titaani materiaalina viehättäisi. Jotain tavallisesta poikkeavaa tahtoisimme. Hopeista Muistojen Päivää Kalevalalta olen myös ajatellut.
 8. Taikataikinan saisi varmaan hyvin maalattua akryyliväreillä, kiiltävä lakka akryylin päälle kun on kuivunut. Itse olen käyttänyt samaa tekniikkaa raakapoltetulla savella ja toimii. Akryyleillä kyllä voi maalata melkein mitä vaan... itse omistan kullan ja hopean väristä akryyliä, aika aarteet! ;D
 9. Meillä hiukan sama ongelma hääjuhlien aikana. Koira varmaan otetaan mukaan juhlapaikalle (maalla anoppilassa juhlat kesällä siis), mutta jyrsijät pitäisi saada viikonlopuksi jonnekin... Hankalaa kun ei ole paikkakunnalla hirveästi tuttuja jotka voisi "nakittaa" hoitamaan.
 10. Täällä ollaan myös menossa salaa naimisiin. Kirkossa/kappelissa olisi tarkoitus päästä pitämään pieni vihkitilaisuus ihan vaan morsian ja sulhanen, pappi ja jos todistajatkin saisi seurakunnan puolesta. Julkistetaan naimisiinmeno joko kortein/soitoin/tekstarein. Salaa siksi, että en kestäisi anopin hössötystä Ja muutenkin halutaan vähäeleisesti suorittaa itse vihkiminen. Pienet juhlat olis tarkoitus järjestää sitten kesällä sukulaisille ja ystäville.