Jump to content
Naimisiin.info

sade80

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän sade80 kaikki viestit

  1. sade80

    Tuusula

    Meillä oli juhla Kellokosken itämerikeskuksessa. sillon siellä oli vielä oma pitopalvelu eli omia juomia ei saanut viedä. Me ostettiin sditten heiltä boolit joten vieraiden ei tarvinnut itse juomiaan ostaa. nykyäänhän siellä ei ole omaa pitopalvelua (ei ainakaan kesällä 2005 ollut kun olin siellä kaverin häissä) joten omat juomat saa viedä. Paikkanahan se on aivan ihana. Itse rakennus ihana ja tilava, meillä oli noin 100 vierasta ja hyvin mahtui. Pihapiiri on todella kaunis, joen rannassa. Ulkona myös pirttipöytiä joten hyvällä ilmalla voi istuskella myös ulkona.
  2. meillä on kaksi koiraa. Hääaamuna oli aamusta asti ohjelmaa joten ei niitä voinut kotiin jättää ja mentiin hääyöksi vielä hotelliin. Me saatiin niille hoitaja 4H-kerhon kautta. Hoitaja otti koirat omaan kotiinsa vuorokaudeksi ja hyvin oli mennyt. [smiley=thumbsup.gif]
  3. rakastan sormustani. Eli oon todella tyytyväinen. Mullakin oli alkuun vähän liian iso vihkisormus. Varsinkin talvisin kylmällä kun sormet pienet niin sai pelätä että sormus putoo ja katoaa. Nyt on sormusta pienennetty puoli numeroa ja ihanasti pysyy sormessa. Ja tosiaan laiverrukselle ei käynyt kuinkaan.
  4. Mä pidän sormuksia sormessa koko ajan. Välillä otan leipoessa pois jos teen jotain sellasta missä pyöritellään taikinaa käsin.
  5. me oltiin häämatkalla italiassa, Riccionessa. Ihana paikka. Haluttiin Italiaan. Kumpikaan ei ollu käyny aikasemmin ja kuulosti ihanalta paikalta. Sellanen maa jossa molemmat halusi käydä. Sitten rakastuttiinkin siihen maahan niin että myös 1v hääpäivän kunniaksi mentiin viikoksi Italiaan.
  6. meillä oli iltapala noin 23.00. kun sitä juomaakin meni paljon niin kyl ihmisten teki jo taas mieli suolastakin. hyvin teki kauppansa ja tuli hyvää palautetta siitä.
  7. meillä tuli myös miehelle vihkisormus. eli nyt molemmilla sekä kihla- että vihkisormus sormessa.
×
×
  • Create New...