Jump to content
Naimisiin.info

elektra

Morsian
  • Viestit

    18
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Helsinki

elektra's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. elektra

    Helsinki

    Minä voin loppukesästä kertoa lisää.. Nyt vielä itsekin kaipaisin muiden kokemuksia!!
  2. Kerrotko vielä onko tuohon joku valmis pohja tai minkälaisia asioita poikaystäväsi on sopimukseen kirjannut? Varmaankin ajankohtaa, korvauksia jne.
  3. En nyt löytänyt sopivaa ketjua aiheelle... Oletteko opiskelijoita kuvaajina käyttäneet tehneet jonkinlaisen kirjallisen sopimuksen heidän kanssaan? Kun ammattikuvaajien kanssa kai tällainen tehdään..?
  4. Me lähdetään hääpäivän jälkeen ensin Bangkokiin 5 päiväksi ja sitten Samuille 6 päiväksi. Hotelli Bangkokissa on mun mittapuussa tosi hieno ja Samuilla kai ihan normi. Hintaa tälle reissulle tulee vähän reilu 1700 / hlö.
  5. Kiitos tiedoista. ALkaa kulostamaan erittäin hyvältä!
  6. Olisiko sinulla yhteystietoja? En ainakaan googlettamalla löydä..
  7. ...ja EU:n sisällä ei tarvii maksaa mitään tullijuttui.. Olen vähän newbie näitten kanssa..
  8. Miten tuo Titanringiltä tilaaminen käytännössä toimii, kauanko toimituksissa on mennyt aikaa? Pitääkö maksaa jotain tullimaksuja tms.? Ja paljonko postimaksut suunnilleen on ollut? Taisi löytyä meidän sormukset.
  9. Onko kenelläkään kokemuksia tästä paikasta? Kannattaako lähteä tilaamaan ulkomailta? Heidän mallistonsa on aivan mahtava!! Ja tuntuu, että hinnat olisivat ihan kelvollisia ellei jopa hieman edullisempia kuin suomessa? Vai olenko aivan väärässä?
  10. En tiedä onko oikea paikka kysellä, mutta... Mistä olette ostaneet kankaitanne? Lähinnä kiinnostaisi (thai)silkki ja pitsit. Onko Tallinnassa laadukkaita ja edullisia kankaita vai kannattaako pysytellä vain Helsingin kauppojen valikoimissa ja hinnoissa?
  11. Anttilassa on myös ainakin joskus ollut polaroid-kameroita ja filmiä. Ehkä kannattaisi kysellä? Voisi olla hieman valokuvausliikkeitä halvempaa?
  12. Minulla on vähän sama vaiva.. Ne vähäisetkin kaverit ovat kaikki kovin kaukana.. Olen yhtä erittäin hyvää ystävää pyytänyt, vaikkakin asuu eri maassa. Hän saa toimia makutuomarina ja henkisenä tukena sitten hääpäivänä. Toiseksi kaasoksi meinasin pyytää yhtä ystävää, jota en ole tuntenut kauaa tai ole kovin tiiviisti yhteydessä, mutta joka on jotenkin kuin pikkusisko minulle. Toivon, että hän tämän tehtävän ottaa ilolla silti vastaan. Ja yhäkin; hänkin asuu toisessa kaupungissa, mutta ei onneksi ihan niin kaukana..
  13. Miten te spreijasitte nuo lehdet ja millä sprayllä??? Olen ajatellut pöytiin koristeeksi terälehtiä ja niiden sekaan sirotella jotain hileitä tai kimalteita (en ole kokeillut vielä, mutta ajtuksena kai ihan jees..?), mutta tuo kuulostaa PALJON paremmalta!! Olisiko sulla kuvia noista? <innostuu>
  14. Jos henkilöt, jotka aion pyytää kaasoikseni, eivät tiedä asiasta (että meinaan pyytää) ja hääpäivää ei vielä ole päätetty (vuosi kylläkin 99% varmuudella), voinko pyytää henkilöitä jo? Vai pitääkö odottaa päätöstä päivän suhteen? Miltä kaasoista tuntuu, jos pyydetään, muttei ole päivää? Sulhanen kuulemma meinaa pyytää bestmaniään vasta kun päivä on päätetty. Mietinkö minä liikaa...? :-?
  15. Luin Mennään naimisiin-lehden (tai Häät-lehden, en muista ihan varmaksi kumpi) uusimmasta numerosta että häävalssi pitäisi vaan soittaa ja että siihen ei kuulu laulu Muistelin häitä missä olen ollut ja mielestäni häävalssia on ollut sekä että. Eli kai voi valita laululla tai ilman. Ainakin tätä palstaa seuratessani monilla tärkein kriteeri on kuitenkin ollut sanoitus valssia valitessa.
×
×
  • Create New...