studebaker

Jäsen
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä studebaker

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Kiitos vinkeistä. Liimailin liimapuikolla omat kutsuni ja muut, vielä ovat ihan kasassa ja siistit. Täytynee kokeilla tuota teippihommaa kutsun sisälehden liimaamiseen.
  2. Mitä liimaa käytätte kortteihin ja muihin hääaskarteluihin? Meille on tulossa kaikkiin tykötarpeisiin kartongin päälle pala toista kartonkia ja sen päälle vielä paperia. Lisäksi kutsuihin tulee sisälle vielä sisälehti. Riittääkö ihan tavallinen paperiliimapuikko vai onko olemassa jotain parempaa? En haluaisi, että koko "tekele" menee liiasta liimasta tms. ihan ryppyyn.
  3. Me tavataan pappi kuukautta ennen häitä. Näin aikaisin siksi, että papilla on muita menoja (ja lisäksi on toisen seurakunnan pappi) ja näin kaikki lapsemme ovat paikalla.
  4. Meidän hitaana on Siiri Nordinin Sydämeni osuman sai, se on vähän niinku meidän biisi..
  5. Meillä kiellettyä ehdottomasti kaikki ryöstöleikit. Ja itselleni en halua polttareita. Joku leikki varmaan tulee, koska vanhin tyttäreni kovasti sitä toivoo ja odottaa.
  6. Juu, ihan perinteiset marssit on aateltu. Kiitos mieltä rauhoittavasta kommentista. Tokihan mekin käymme kanttorin kanssa lähempänä häitä koekuuntelemassa marssit paikanpäällä, mutta jotenkin pelotti valmiiksi, jos ei kuulostakaan hyvältä.
  7. Onko kenelläkään henk.koht. kokemusta, miltä kuulostaa häämarssit urkuharmoonilla soitettuna? Joku ammattilainen jossain muualla täällä kertoi, että marssien soitto onnistuu, mutta haluaisin kuulla käytännön kokemuksista mielipiteitä, josko sittenkin hankkisi jonkun jousisoitinryhmän tms. soittamaan.
  8. Meillä sulho ei näe pukua ennen kuin kirkossa, jos minä saan päättää. Haluaisin kuitenkin käydä hänen kanssaan sovittelemassa pukuja ja kuulemassa mielipiteitä. Sulho sanoikin, että mitäs jos hän muistaa kirkossa, että tuo on juuri se puku jota sovitettiin... Tosin kyllä epäilen, että hän sellaisia asioita muistaisi ;D Meillä kuvat otetaan kirkossa ja juhlapaikalla, joten siitä ei tule ongelmaa. Tosin kun ei ole paljoa vaihtoehtoja kenen kanssa käydä katselemassa pukuja ja yleensä jutella niistä, voipi olla, että sulhanen tietää aika pitkälle minkälainen puku minulle tulee Mutta onneksi tässä on vielä aikaa, joten yritän junailla kaiken niin, että sulho näkisi minut puvussani vasta kirkossa. Olen sen verran romanttinen, että toivon näkeväni mieheni kasvoilla tosi toooosi ihanan ilmeen
  9. Ei ole kokemusta taikurista häissä, mutta olen nähnyt Pete Poskiparran esiintyvän, ja kuvittelisin, että hänen shownsa uppoaa hyvin myös häissä. Ohjelma on tosi hauska aikuisille ja varmasti myös lapsillekin. Tekee hauskoja huiputusjuttuja, ilmapallojuttuja yleisön kanssa ja kertoo samalla vitsikkäästi tekemisistään ym. www.peteposkiparta.com