1472007

Rouva
 • Content count

  26
 • Joined

 • Last visited

About 1472007

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Iltaohjelma oli mukavaa; bändejä, tanssiesityksiä, kilpailuja.. Illan päätti aina "disko".
 2. Ei sillä mielestäni nyt niin tuulista ollut.. (aika kultaa muistot..). Juuri sopivaa, kunhan ensin tottuu (ihanan) hiostavan lämpimään ilmastoon. Divi-hotelli oli kiva. Itse olimme Tamarjinissä, siinä sisarhotellissa. Iltoja vietimme ja söimme molemmissa paikoissa, joten suurella hotellikompleksilla on puolensa, jos ottaa ac:n. Toisaalta ilmaisten ruokien vuoksi emme käyneet saaren muissa ravintoloissa ja se ehkä hieman harmitti. Samaisesta syystä lihoimme 10 päivän myös aika reilusti! Ihanaa oli kuitenkin aloittaa aamu mansikkamargaritalla..... ja katsella aaltojen hiljaista läikettä turkoosilla merellä.....aahh
 3. Fiilistelyyn You Tube:sta The Beach Boys:inen hitti Kokomo (Aruba, Jamaica..) Omaa häämatkaa haikeudelle muistaen..
 4. Muutama kysymys: Mitä mieltä olette, kannattaako ottaa all inclusive? Ja mitäs se pitää siis sisällään? Onko vesiaktiviteetit kovinkin kalliita? Oliko siellä joku sukellusvene mahdollisuus, kun olen jostain kuullut, että sellanen mahtava reissu olisi mahdollista. Kyselen taas lisää kun tulee mieleen Mielipiteeni Arubaa koskien: Ehdottomasti kannatan all inclusivea, varsinkin, jos tykkää nauttia drinksuja rannalla Ne ovat hyvissä hinnoissa. Lihoimme syöpöttelyn ja "juopottelun" ansiosta molemmat 5 kg, joten matka oli hintansa väärti! Nyt kilot ovat onneksi karisseet:) Divi/Tamarjin -yhdistelmässä on erinomaisia ala carte -ravintoloita bufeen ja snack-paikkojen lisäksi. Itse olimme Tamarjinissä ja pidimme kovin. Matkan aikana emme ärsyyntyneet jenkeistä, vaikka heitä oli saari pullollaan. Iltajuhlatkin hotellilla sujuivat mukavasti ja ohjelmaa oli riittävästi. Kävimme myös sukellusveneretkellä, joka oli siinä ja siinä hintansa väärti. Ihan ok kokemus kuitenkin. Lisäksi kävimme ratsastusretkellä, jonka aikana näki saaren karua luontoa hyvin! Tällä reissulla ne jenkit kävivät hieman hermoille hevosten kohtelun ja turhan etuilun vuoksi. Suosittelen matkakohdetta!
 5. Heinäkuun reissulla me käytimme odotteluajan hyväksi ja kiersimme Amsterdamin museoita ja kaupunkia. Kannattaa, se on helppoa. Voin erityisesti suositella vahakabinettia!
 6. Kuumaa oli, koko ajan + 30, mutta lämpöön tottuu ennemmin tai myöhemmin Kuumaa ja hiostavaa oli myös illalla ja yöllä eli pitkähihaiset olivat täysin turhia. Iltapäivällä oli aurinko polttavimmillaan ja silloin tuntui, että varjon alle olisi päästävä. Aurinkorasva oli meillä 20 extra waterproof, paikallista Aruban aloaa ostettiin (hyvä tuoksu!). Dollarit kävivät joka paikassa, joskus saatiin florineita takaisin, kun vaihtorahat olivat loppuneet. Mihin hotelliin olette menossa? Toivottavasti teillä on all inclusive, niin saatte mielin määrin nauttia viilentävistä drinksuista rannalla. Frozen strawberry daiquiri oli ehdoton!
 7. Up greidauksesta.. meidät oltaisiin laitettu paremmille paikoille Helsingistä lähdettäessä, mutta kone oli aivan tupaten täynnä Aruballe asti. Meidät vaihdettiin kuitenkin exit-paikoille, joissa on enemmän tilaa. Amsterdamista Helsinkiin paikkamme vaihdettiin ekaan riviin, jossa on enemmän jalkatilaa. Tämä kaikki ilman omaa pyyntöä. Lisäksi saimme koneessa mennen tullen lahjoja. Ilmeisesti Helin Matkat olivat informoineet hääparista jo etukäteen, koska lentoemot tulivat spontaanisti onnittelemaan.
 8. Tulimme eilen Arubalta....kannatti käydä. Voin suositella myös Tamarijn-hotellia Divin sijaan => enemmän ala carte -ravintoloita, vesiurheilun ja pyörien vuokraus tämän hotellin alueella, huoneet täysin merta kohti ja aivan rannassa. Myös all inclusive oli aivan verraton valinta. Ruoan ja juoman lisäksi harrastimme auringon ottoa, uimista, snorklausta (myös retkellä), ratsastusta, pyöräilyä perhosfarmille, shoppailua syrjäisemmissä kaupoissa (piraattituotteet) ja kävimme sukellusveneretkellä. Hotellissamme (molemmissa) järjestettiin joka ilta (lattaritanssi)ohjelmaa ja bändi sekä dj soittivat. Tähän kaikkeen 10 päivää oli juuri passeli. Nautimme Aruballa ja nyt Suomessa vain rusketusraidoista, muistoista ja ihanista kuvista..
 9. Mun tuleva ukko teki ne suoraan kuoreen jo aiemmin mainitulla Akateemisen tangolla, jossa sytytetään tangon sisällä oleva lanka palamaan ja siitä tiputetaan. Ei moittinut vaikeaksi ja siistejä tuli muutaman harjoituskerran jälkeen. Muistakaa pitää leimasinta tarpeeksi pitkään sinetissä, jotta se irtoaisi helposti.
 10. Maksaa, kävin katsomassa. Hyvä idea noin muuten, jos sanaristikossa kysymykset liittyisivät hääpariin.
 11. Itse ajattelin kääriä lottolappujen päälle mietelauseen/runon, joka on printattu teemaan sopivan väriselle paperille. Kiinnitys kapealla satiininauhalla.
 12. Meillä ainakin sinettimassan sisään oli valettu lanka, jota polttamalla (aivan kuin kynttilässä) sai massaa tiputettua kuoren päälle. Sitten vain sinetillä survaisemaan ja avot! Ihan kohtuuhyviä tuli. Sinetti ja tangot hankittiin Akateemisesta Kirjakaupasta.
 13. menkää posti.fi sivuille, niin sieltä kaupasta voi tilata kaikkia merkkejä, joita on markkinoilla. Lähetyskulutkin vain vaivaiset 50snt! Omat merkkini posti toi perille muutamassa päivässä.
 14. Meille tulee tämä "Katse"-merkki. Näet morsian on tumma ja sulho vaalea. Hiustyylitkin ja silmien väritkin lähes samat kuin merkissä
 15. Meille tulee hääkarkin sijasta/lisäksi onnenlotto (lauantaille 14.7.2007). Olen ajatellut, että kupongin päälle kääräistään kauniille paperille tulostettu rakkausajatelma tai -runo.