jenita77

Aktiivijäsen
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About jenita77

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. isommille lapsille voisi laittaa jonkun nuorten pokkarin. etukäteen voisi tiedustella minkätyylisestä kirjallisuudesta tykkäävät, niin ei tulisi ihan huonoa valintaa tehtyä. pienimmille lapsillekin sopisivat jonkinlaiset kirjat. niitähän nykyisin saa melko halvalla.. piirustuskirjat ja väriliidut voisivat myös olla hyvä idea pienimmille juhlijoille.
 2. minun mielestäni lapsille voisi (paikasta riippuen) järjestää jonkinlaisen seikkailuretken. Jos häät ovat luonnonhelmassa niin ulos jotain toimintaa esim. temppurata, mölkkyä, krokettia jne. Samalla kannattaisi palkata muutama lastenhoitaja, jotka katsoisivat lasten perään. jos ulkoilu mahdollisuutta ei ole, niin puuhakirjat, lukunurkkaus jne voisi toimia hyvin. Tai mukaan voisi ottaa erilaisia lautapelejä, joita lapset voisivat pelailla.
 3. pikkukakkosen nettisivuilta saattaa löytyä jotakin, samoin huvitutti-sivustolta. laita vaikka googleen hakusanaksi "puuhaa lapsille" niin saattaa löytyä paljonkin linkkejä... kannattaa myös harkita jonkun värityskirjan ostamista ja monistaa siitä sitten kuvia. ihana idea sinulla!
 4. tässä tulle muutama pätkä minultakin: "Tapasin illoin sinua silloin alla vaahterapuun. tutustuttiin ihastuttiin alla vaahterapuun" (Aikakone: Alla vaahterapuun) "Rakkaus ei kysele ei aikaa ei paikkaa Rakkaus ei kysy ootko nainen vai mies Kaiken se antaa ja kaiken se ottaa Tukevasti meitä se nyt tanssittaa" (Aknestik: Kaunein) "Niin kauan kuin on rakkautta ei meiltä mitään puutu. Niin kauan kuin on rakkautta ei päivät mustiksi muutu. Niin kauan kuin on rakkautta me nauretaan ja itketään. Niin kauan kuin on rakkautta me ollaan kauniit yhdessä." (Aknestik: Niin kauan kuin on rakkautta) "Kun katsoit minuun kaiken muun mä unohdin. Kun katsoit minuun vain sinun olla halusin. Kun katsoit minuun sytyin sylissäs ja paloin. Silloin rakastaa sua aloin, kun sä katsoit minuun hetken niin." (Anna Eriksson: Kun katsoit minuun) "Jotkut menee sekaisin rock n' roll-musiikista. Jotkut menee sekaisin alkoholista. Hei beibi, menen sekaisin sinusta. Jotkut menee sekaisin kuusta. Jotkut menee sekaisin jostain ihan muusta. Hei beibi, menen sekaisin sinusta." (J. Karjalainen: Sekaisin) "Ja taas kun tulet kiinni minuun maailma alkaa alusta. Kun saan olla lähelläsi ja palaa halusta. Saa koskettaa, ei voi vastustaa." ( Mamba: Saa koskettaa) "Laulu rakkaudelle, tosi koville hemmoille, tytöille, jotka uskaltavat tunnustaa, kuinka paljon merkitsee kun on joku jota rakastaa." (Yö: Laulu rakkaudelle) "Vie mut minne vaan, taivaanrannan taa, yli merten seilataan, yli vuorten kahdestaan. Kanssasi nähdä saan, kun yö taas peittää maan, sen hetken kanssas jaan, ihan kahdestaan. Vie mut minne vaan." (Yö: Vie mut minne vaan)
 5. olen menossa naimisiin syyskuussa 2008 ja silloin ikää on 31 (sulhasella saman verran). Meillä on tulossa ulkoilmavihkiminen "metsäkirkossa" ja sen jälkeen pienimuotoiset hääjuhlat (perheidemme, läheisimpien sukulaisiemme ja ystäviemme kanssa).. Itse olen halukas pukeutumaan johonkin maanläheiseen morsiuspukuun, joka sopisi hyvin ruskalehtien ja metsän keskelle. mielestäni naimisiinmeno ei ole iästä kiinni ja kannattaa miettiä juuri itsensä näköisiä juhlia.
 6. hei, minulla häät tulevat olemaan vasta syyskuussa 2008, mutta jo nyt olemme miettineet että hääkuvaus on heti vihkipaikalla (kun vieraat siirtyvät hääjuhlapaikkaan).. koska vihkimisemme tulee tapahtumaan ulkona, on tämä mielestäni myös hyvä paikka kuvaukselle!
 7. löysin tuollaisesta Hauskaa askartelua luonnosta -kirjasta ihanan laventelisaippuan ohjeen. 1. Raasta noin 125 g hajustamatonta saippuaa. (Tähän voi käyttää saippuapalojen tähteitä) 2. laita kolme kunnon kourallista laventelia teekannuun tai kulhoon ja kaada kaksi kuppia kiehuvaa vettä niiden päälle. Sekoita ja anna seoksen seistä muutaman minuutin ajan. 3. Kaada hiukan kylmää vettä kattilaan ja aseta sen päälle pienrmpi kattila. Veden tulee ulottua pienemmän kattilan reunojen puoleen väliin. 4. Laita kattila liedelle. Kaada saippuahiutaleet ja hiukan laventelivettä pieneen kattilaan. 5. Lämmitä vettä hitaasti, kunnes saippua on sulanut. Lisää laventelivettä tarpeen mukaan. 6. Ota molemmat kattilat pois lideltä. Lisää kolme ruokalusikallista kauraryynejä saippualiuokseen ja sekoita hyvin. 7. Voitele margariinilla tai vaseliinilla kaksi pientä muottia tai leivosvuokaa (esim. sydän piparimuotti) ja aseta ne leivinpaperille. 8. Täytä muotit lusikan avulla varovasti saippuaseoksella ja tasoita pinta silittämällä sitä lämpimän lusikan pohjalla. Anna saippuan kovettua, se voi kestää jopa viikon. 9. Kun saippuat ovat kuivia,voit irrottaa ne muoteista ja laittaa ne kuukaudeksi silkkipaperiin kuivaan paikkaan. Vaihtoehtoisesti voi tehdä myös Appelsiini-kanelisaippuaa (Sekoita appelsiini-kanelisaippuaa varten puhtaaseen veteen kahden appelsiinin raastetut kuoret ja kaksi teelusikallista kanelijauhetta laventelin sijaan) Lähteenä käytetty Lyndsay Milne: Hauskaa askartelua luonnosta kirjasta löytyy myös ihanat ohjeet suklaisista koivunlehdistä, ruusulehti-mintunlehti-muut syötävät kukat jääpalat, tuoksuva enkeli jne.
 8. pilttipurkkeihin voisi laittaa "hienoa hiekkaa", kauniita kiviä ja vaikka muutaman ruusun (tai muun kukan)kauniisti pystyyn.
 9. hei meidän hääkutsuihimme (ja myös kiitoskortteihin) tulee omat postimerkit. kutsuihin olemme miettineet yhteistä kuvaamme vuosien takaa ja kiitoskortteihin tulee sitten hääpäivästä jokin kuva. itselle on tosi tärkeää että vieraat saavat myös näin pienimuotoisena ihanan muiston tärkeästä päivästämme!
 10. hei, meillä on toiveena Arabian Paratiisisarjaa, ja Heirolin Steely -tuotteita. lisäksi haluaisimme kotiimme muutamia "retro-juttuja" kuten lasikuitupöydän ja tuolit sekä erilaista mikki hiiri tavaraa (siis vanhaa).. vierailta toivommekin yhteistyötä, jotta kyseiset asiat löytyisivät. itsekin toki olemme käyneet koluamassa erilaisia vanhan tavaran liikkeitä ja löytäneetkin jo osan toivomistamme asioista.
 11. ehdottomasti syksy! ruskalehdet puussa ja hieman viilennyt tuulenvire ja raikas ulkoilma. kaikki mitä häiltä voi pyytää!