Fian

Rouva
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

About Fian

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Tjo! Nu är jag hit för sista gången före bröllopet. Ska åka ner till Åbo och fixa det sista imorn. Det är bara två veckor kvar till det fär "bröllopet om ett år" och det fattade jag igår när jag var och hämtade hem min brudklänning. Allt borde vara under kontroll. Kan komma och berätta om jag lever efter bröllopet, men om jag inte hör av mig, så har bröllopet skitit sig (vilket är helt möjligt efter alla motgångar i planeringsskedet)och jag har stannat i Thailand på en evig bröllopsresa och öppnat ett gatukök där.
 2. Tervetuloa HannaPanna Tuli nyt tätä vähän nostelemaan ja täytyy munkin jossain hehkuttaa, ku en omaa päikkyä pidä, että nyt on kuulkaa päivät vähis... 29 neitipäivää jäljellä, eilen paukku viimenen kuukausi. Kaikki suuret kuviot on kunnossa (toistaiseksi), mutta pikku yksityiskohtia pitää vielä hioa... ja niitä yksityiskohtia riittää!
 3. Kutsut on lähetetty! Ja aamulla käytiin myös kirkkoherran virastossa hakemassa esteiden tutkintaa. Tietokonella näytimme kuulemma naimakelpoisilta Voi voi Voimaton! Miten ne tollasta voi tehdä teille!!! Voin kuvitella, että hiukan on pistänyt hepuliksi. Tsemppiä nyt vaan järjestelyihin! Eiköhän kaikki järjesty. Joko tiedät millaisen sormuksen haluat? Jos tiedät, niin ehdit kyllä hyvin saada sen. Kävimme aikoinaan kysymässä toimitusaikoja ja teettäminen kestää kuulemma noin 7 päivää, jos haluaa jonkun erikoisen. Voi tietty vaihdella liikkeestä toiseen. Meidän sormukset tulee Kalevalalta ja niiden toimitusaika on 3 päivää, jos tehtaalla on valmiina tai 7 arkipäivää, jos se tehdään. Ei siis hätää... Ja jos pukukin on jo valmiina, ni senkin pitäs ehtii hyvin. Eli hyvin se menee, kunhan otat Puuha Pete-asenteen "Onnistuu!"
 4. Välkommen Brud2008! Miten kivaa, kun meitä on näin paljon! Iik! Meillä on kutsut valmiina ja kuorissa, kuoret täytyy enää vaan sulkea. Perjantaina ne sit pitäs pistää postiin ja se on menoa sit. Täytyy kyl sanoo, että oon aika tyytyväinen niihin... Vaikka ite teinkin. Laittelen sit häitten jälkeen kuvapäikkyä, jos joku haluaa syyshääideoita. Vielä en voi pistää, ku täällä pyörii niin paljon tuttuja, enkä halua paljastaa kaikkea ennen häitä. Ja Turun askarteluliikkeistä sen verran että totta että Sinooperi on kallis... vaikka kaikki askarteluliikkeet tosin pakkaa olemaan. Paras ois aina käydä hakemassa ideat askarteluliikkeistä ja materiaalit sitten vaikka Tiimarista. Tosin suosittelen satsaamaan vähän enemmän saksiin ja eri leikkureihin, sillä laadun kyllä huomaa hinnassa... Mutta Kauppiaskadun Presento on aivan huippu! Ainakin viime maaliskuussa, kun siellä oli hääkorttimessut, ni ideoita oli vaikka kuinka ja samalla tarvikkeita joka lähtöön! mutta tasapuolisuuden nimissä voin sanoa, että kyllä mua sit vastaavasti on kiukuttanu Turus, ku kerran piti löytää ruotsinkieline Adressi. Ja ainoo liike, mistä sen lopulta löysin oli Wikke ja siellä jonku pölysen hyllyn taaimmaisena oli yx kellastunu adressi, jossa luki "Varmt deltagande" eikä mitään muuta. Sillon annoin palautetta aika monessa liikkeessä ja tarttiskin mennä huvikseen kattomaan onko tilanne parantunut.
 5. Ewiel: Se on semmonen juttu, että ne on teidän häät ja te teette just niin ku haluatte. Anopit ja mummot on varmaan aikanaan tanssineet omat häänsä oman mielensä mukaan ja nyt on teidän vuoro. Tässä maassa on sitä paitsi luvallista puhua äidinkieltään ja jos sun äiti ja muori ite puhuu keskenään suomea ja vaatii että sulhon vanhemmat ymmärtää sitä, niin heidän tulis myös koittaa ymmärtää ruotsia, sillä nämä kaksi kieltä ovat tasa-arvoisessa asemassa tässä maassa - ainakin periaatteessa. Tämä tosin taas hyvä esimerkki siitä, että monilla on käytännössä sellainen käsitys, että Suomessa puhutaan Suomea. Ja kun nyt vauhtiin pääsin, niin kyllä taas kiukutti, ku piti mennä hakemaan täältä Vaasasta askarteluliikkeestä Inbjudan-leimaa, niin eihän niitä ollut. Ja myyjä vielä väitti, ettei sellaisia edes tehdä!!! Käskin ottaa yhteyttä Turun Presentoon ja kysymään miten he ovat leimansa taikoneet. Että aina pitääkin olla väärässä kaupungissa! Ja luulis, että ku täällä toi kielijakauma on n. 50-50, että ois paremmat valikoimat ku Turus... mutta ei. Turus ois viel ollu pari eri fonttiakin valittavana. Ja sit nää Pohjalaiset on viel sellasia, et ei voi myöntää, ettei asioista oo otettu selvää vaan mieluummin valehdellaan! Sainpas purettua, joten voin ehkä jatkaa töitä.
 6. Miten tällainen ketju on päässyt putoamaan... No eli mainitsin tän jo jossain muussa ketjussa. Mutta valitaan haastateltavia ja sama määrä avustajia. Haastateltavilta kysytään kysymyksiä, joiden ei sinänsä tarvitse olla hauskoja, vaan ihan tavallisia juttuja, kuten kuka on ja mitä tekee jne. Hauskuus tulee siitä, että avustajat piiloutuvat haastateltavien taakse ja pujottavat kätensä haastalteltalle väärinpäin puettavan tain hihoihin ja viittovat ja elehtivät käsillään haastattelun ajan. Viittomien ei teitenkään tarvitse olla mitenkään yhteydessä vastaukseen, vaan kun esmes anoppi kehuu sulhasta, niin avustaja voi vaikka näyttää peukalolla alaspäin osoittaen mitä mieltä anoppi oikeasti on ;D Puhehan on vain 30% kommunikaatiosta ja loput on kehonkieltä, joten kumpaakohan sitä uskois...
 7. Meille tulee anoppien haastattelu, jossa saavat kertoa muistoja morsiusparin lapsuudesta, mietteitä miniästä/vävystä ym. No mitä hauskaa tässä sitten on? No se, että anopit istutetaan tuoleille ja heidän taakseen piilotetaan henkilöt, joiden kädet pujotetaan väärinpäin päällepuettavan takin hihoista. Anopit voivat sanoa mitä lystäävät, mutta kyllä käsimerit aina totuuden kertoo. Sanotaanhan, että puhe on vaan 30 % kommunikoinnista, loput on kehonkieltä.
 8. Meille tulee ohjelmalehtiseen kaikkien vieraiden nimet ja nimen perään lyhyt hauska esittely. Insinöörimies sitten vielä laskee naisten, miesten, lasten, kaverien ym. prosenttiosuudet vieraista. Koko touhuun menee meillä noin yksi aukeama eikä kenenkään tarvitse kuunnella pitkiä jaarituksia. Näin jokainen saa kuvan keitä ympärillä on ja salapoliisina voi vaikka pöytäkarttojen avulla arvailla mikä nimi sopii kenellekin. Kaverin häistä napattu idea, kiitti J :-XT
 9. Jipii! Kolmas sivu aluillaan. Mä tiesin, että meitä riittää! Eli tervetuloa vaan Voimaton ja Auringonkukka08. Voimattoman kanssa ollaan näköjään samassa vaiheessa, ku kutsutekstit on valmiina mutta liitteet puuttuu. Apua! Ja mä haluisin tehdä vaan kaikkea pientä näpertelyä, ku tiedän että ne kortit tuottaa tylsiä hommia kuten esmes paksun huovan leikkaamista. HÖH! Vaikka ei noi hääkarkkipussitkaan ihan pienitöisiä sitten ollut... Mikä mua riivaa, ku saan yksinkertaisistakin ideoista hankalia toteuttaa? Ja tää bändi juttu sit vieläkin auki... Ollaan jo mietitty, että josko koko bändi jätettäis pois... Mutta toisaalta ois se kiva. Mutta mistä löytää sellainen bändi, joka laulaa kummallakin kotimaisella ja lisävaatimuksena nuorekasta musiikkia, eikä vaan humppaa ja tangoa? Eli jos nyt jollain on joku bändi tiedossa mielellään läheltä Turkua, ni ilmotelkaa ihmeessä.
 10. Hej ja tervetuloa kaikki uudet! Nyt on sitten lomat lusittu (tosin hautajaiset aiheutti tämän loman :'( ) Hää suunnitelmat edistyy hiljalleen, nyt niitä vasta oikeestaan ruvetaan järjestämään. Kutsuista on tulossa kauhee stressi. No hiukan nyt näyttää valoisammalta, ku talokaupat peruuntui > eikä siis ole muuttoa edessä. Ewiel virsikirjasta löytyy tasan yksi vihkivirsi, johon on sanat kummallakin kielellä. Kyseinen virsi ei ollu mulle tuttu, eikä ees kauheen kaunis, mutta kielisyystä valitsimme silti sen. Se on suomalaisessa virsikirjassa muistaakseni 236 ja ruotsalaisessa 239 tai sit se oli toisin päin. Mutta jos teillä on kesähäät niin onhan noita muista tilaisuuksista tuttuja kauniita virsiä, niinku suvivirsi tms.
 11. Och som jag har svettats med alla texter och grejer! ;D Men nu tusan ska det bli inbjudningar och annat pappersarbete :-X
 12. Tervetuloa Felicia! En osaa auttaa sua tossa esteiden tutkinta jutussa. Mutta voin kuvitella mikä olo! Ja nyt kun olet vauhtiin päässy, ni varmaan oikeen harmittaa ku ei voi tehdä ihan kaikkea kerralla ;D Intoa ois vaikka millä mitalla. entä miten, pitääkö tää tieto pitää itellä vai voiko sitä jo purkaa lähipiirin kesken? Mulla oli sellanen tilanne, että piti pitää salassa ensimmäiset kuukaudet, ku oltiin päätetty kertoa perheille vasta vuosipäivänä. Voi vitsi, että oli tukalaa, ku ite pursus intoa ja ihan tyynenä piti olla ku miehen veli ilmoitti omista häistään vielä sopivasti ja aiheutti myös yleisen kysymysryöpyn meidän suuntaan. No selvittiin ja nyt melkeen toivoo, ettei ois kertonu esmes mummille, joka ei voi lakata hössöttämästä. Mutta ihanaa aikaa sulle ja muista haaveilla paljon
 13. Tietäiskö joku mistä sais värikkäitä liivejä ja plastroneita?
 14. Moiskis! Siitä on taas aikaa ku olen tänne kirjotellut saatikka ehtinyt koko sivuille. Häät edistyy hiljalleen. Askartelen hääkarkkipusseja ja kortteja, mutta niitä tekstejä vielä mietitään. Bändiä olen kysellyt, mutta vastausta en vielä ole saanut. Kunhan se bändi saadaan järjestymään, niin sitten on kaikki suuret numerot kondiksessa. Muuten päivät kuluu päättötyötä kirjoitellessa ja perjantaina alkaakin sitten kesätyöt. Mitä muuta... no tuli hankittua talo ja auto tossa viime viikolla, että nyt sitten pitää ruveta miettimään myös muuttoa. Mutta sellanenhan on vaan kivaa. Ootan ku kuuta nousevaa että päästään omaan taloon ILMAN seinänaapureita nimim. vuokratalo ihanuus Mutta mukavaa kesän alkua ja häiden suunnittelua teille. Monet varmaankin onkin jo loppusuoralla? Ihanaa!
 15. Vau! Jo kaksi sivullista meitä. Olen ollut vähän kiertueella, kun harrastuksiin kuuluu toi näytteleminen, enkä ole päässyt pitkään aikaan kattomaan mitä teille kuuluu. Häähommat on ihan seis, ku tuskin kerkee kotona käymään. Kattokaa vaa, ni täs käy niin että noi kutsukortti ym. askartelumateriaalit roikkuu tossa ovenkahvassa vielä päivää ennen ku kutsut pitäs postittaa, vaikka kuinka ostin ajoissa ja ajattelin pikkuhiljaa ruveta hommiin... Mitenkäs teijän muitten askartelut ja järjestelyt sujuu? Oon nyt vihdoinkin löytänyt bändin, luulisin... pitää vaan suostutella ne keikalla. Ja juhlapaikka kiukuttaa entistä enemmän... oon nyt neljä kuukautta kinunu varausmaksua, ja mitää ei kuulu... Luulis et raha kelpais! No, siinä pääkohdat tällä erää...