Jump to content
Naimisiin.info

m.e.m

Aktiivijäsen
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki

m.e.m's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

 1. m.e.m

  Barbados?

  Meikäläinen lähtee Barbadokselle kahdeksi viikoksi lokakuussa ! Niin, tulee tuo aviomiehenikin mukaan ;D Meilläkin all-included luvassa !
 2. ...menimme nukkumaan Eli juhlimme iloisesti vieraiden kanssa puoli kuuteen asti ! Herättyämme söimme juhlakansan kera aamiaisen (vieraita seuraavana aamuna vielä n. 80 kpl), jonka jälkeen ryhdyimme pakkaamaan kaikki tavarat. Apujoukko auttoi meitä, joten se oli sellaista aika leppoista touhua. Sitten ajoimme kotiin. Kotona olo oli edelleen väsynyt mutta onnellinen.
 3. Meillä ei sen kummempia ongelmia; - ensimmäinen pitopalvelun pitäjän burnout-lomalle - hääpukuni ompelijalla hutera käsitys ajasta, mekkoa korjataan vielä kerran - yllätysvieraita, jotka eivät enää ole yllätyksiä, mutta eivät olleet meidän vieraslistassa Että sellaista pientä säätöä koko ajan, tällä hetkellä kyllä huomaa että "Suomi on kiinni" - vaikuttaa siltä ettei keneltäkään saa vastausta kysymyksiin. Olen kanttoria yritänyt saada kiinni viikon verran Kyllä meille häät tulee, ei hätää
 4. Kanssasiskoni ! Olette siskoja vaikken minä mikään jännittäjä olekaan ;D Lähdetään siitä että päivähän on maailman iloisin ja ihanin (tuskin tuntuu siltä nyt, jos on suuri jännittäjä) - keskittykää siihen ! Olette iloisen "tapahtuman" (joka on vain murto-osa siitä jatkosta !) päähenkilöitä ! Olette kaikkien silmissä kauniita ja onnellisia mitä tahansa teette ! Keskity JoSo nauttimaan siitä että pääset purjehtimaan avioliiton satamaan miehesi kanssa, keskity häneen. Jos ja kun jännittää - sano se. Kerro se ihmisille jos esim. joudutte johonkin ohjelmanumeroon. Nauti JoSo ! Tämähän on hauskaa !
 5. Minäkin viipotan menemään olkapäät "melkein paljaana" - eli yläosa on "toppimainen" jossa aika leveät olkaimet. En ihan paljaana siis ;D
 6. Rentous kunniaan myös meillä. Epäperinteikkät meidän häistä tekee ehkä se että meillä ei ole "lainkaan" ohjelmaa. Kyllä, me tanssimme, ehkä viskataan menemään sekä sukkanauha että kimppu - jos on sellainen fiilis. Mutta ei ohjelmanumeroita joihin "tarvitaan vapaa-ehtoisia". Yöks. Siis, me emme pidä sellaisista. Meilläkin lämpiää sauna, minä en tosin tykkää saunomisesta, voi kuitenkin olla että pulahdan kuutamouinnille !
 7. Ihanaa - joku muukin pohtii mitä rakkaille tehdä ! Meillä asetelma seuraavanlainen; kotona kaksi vanhaa kissapoikaa ja me viettämässä häitä ihan eri paikkakunnalla ! Matkaa meidän hääpaikkakunnalle on 250 km... Minä tulen olemaan kaukana poissa jo koko viikon ennen häitämme, sulhokin lähtee kotoa pari, kolme päivää ennen h-hetkeä. Häiden jälkeen menee päivä tai kaksi ennen kuin olemme taas kotona. Eli - suuri kissojenhoitopaniikki ! Pojat ovat, kuten mainitsin, vanhoja ja vielä stressaavaa sorttia (syntyneet viilikissoiksi). Eli eivät pidä kuljetuksista eivätkä viihdy vieraissa paikoissa. Eli emme ota mukaan, emmekä vie hoitolaan. Kaikki ystävämme, jotka yleensä ovat poikia hoitaneet, ovat toivottavasti juhlimassa häitämme... : Minä siis toivon että joku voisi, pientä maksua varten, käydä meillä kotona hoitamassa poikiamme kolmen, neljän päivän ajan. Joten - olisiko tässä ja nyt mahdollista rakentaa jonkinmoinen hoitajapankki ? Minä voisin ilomielin auttaa muita hädässä - käy suurin piirtein kaikki eläimet jyrsijöistä hevosiin - jos jollain on hoitajan puutetta nyt keväällä tai kesällä, miksei myöhemminkin ? Asun Helsingin keskustassa, auto on silloin tällöin käytössä, joten Helsinki ja lähistö käyvät hyvin minulle. ...ja olen tietenkin luotettava ja tulen ihmisten sekä eläimien kanssa hyvin toimeen. Mitä olette mieltä ? Jos tämä saa tuulta alleen niin pystytetään oma topikki tälle asialle !
×
×
 • Create New...