dassu

Morsian
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About dassu

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Mulla maksaa hiusten värjäys+leikkaus, kampaus koekampauksineen ja meikki 175€. Eli ilman värjäystä ja leikkausta olisi noin 120€. Porissa.
 2. Mulla nyt se tilanne, että häiden aikaan rv 26. Esikoista odottelen, joten ei mitään tietoa miten tuo masu rupeaa kasvamaan.. Mulla hiukan nolo tilanne. Teetin hääpuvun ompelijalla ja se on nyt viimeistelyä vaille valmis. Nyt sainkin tietää olevani raskaana En tiedä onnistuuko muutosten tekeminen pukuun, luulen että joudutaan tekemään uusi puku.. Mutta ei se mitään, on tämä niin iso ihme meille Enkä tosiaan pidä itseäni tylsimyksenä. Mun mielestä on ihanaa olla raskaana ja mennä naimisiin. Jos hääsuunnitelmat eivät olisi näin pitkällä, häitä ehkä siirrettäisiin ihan sen takia kun ei voi tietää miten voin raskauden aikana. Ihanaa odotusaikaa masunkasvattajille!
 3. Mä löysin myös mieleisen, mallinro. 315 valkokultaisena Hintaa jää maksettavaks hiukan reilu 300€
 4. Suvis: Hyvä, että miellytti paikka Oliko siellä häät tänä viikonloppuna vai? Osaatkos muuten sinä tai joku muu sanoa Yyterin koulun osotetta, kun en tiedä yhtään missä päin tuo koulu sijaitsee..? Meillä on nyt muutama paikka mitä käydään kattomassa ennen ko päätöstä tehdään, ehkä tuo Yyterin koulu vielä lisätään.. Mönkiäinen: Tuo mainitsemasi urheilumaja Hyvelässä on kans yksi vaihtoehto, kunhan nähdään paikat vaan livenä vielä..
 5. Osaisikohan joku muuten sanoa tosta Lattomeren paikasta mitää, kun en siitäkään mitään netistä löytänyt.. Muistan että joskus yläaste-vuosina siellä järjestettiin jotain bileitä, mutten siällä oo käynyt kertaakaan. Laitappas Suvis viestiä sitten perjantain jälkeen millanen paikka oli [smiley=happy.gif]
 6. Kiitos kovasti Mönkiäinen, nopeaa toimintaa Tuo Yyterin vanha koulu rupesi myös kiinnostamaan.. Onhan se toisaalta aika kovan hintanen kun budjetissa noin 150-200€ paikalle kun pitopalvelu tutulta.. Kuinka paljon Suvis teidän häihinne on tulossa vieraita? Meille on näillä näkymin tulossa vain noin 60-70, mietein vaan että onkohan tila liian iso..? Varasitko paikan näkemättä? Meillä häät alkukeväästä, tarkkaa päivää ei olla ihan vielä päätetty, että saadaan kaikki sovitettua.
 7. Mönkiäinen: Voisitkos lähettää mullekin yv:nä Ytterin koulun vuokraajan yhteystietoja? Ei netistä löytynyt mitään tietoa.. :-? Reposaaren vpk_talosta oisin kans kiinnostunut, jos jolla kulla tietoa