Jump to content
Naimisiin.info

Marsuli1

Morsian
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

About Marsuli1

 • Birthday 05/07/1977

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  United Kingdom

Marsuli1's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

 1. Olen sellaista tässä pohdiskellut, että tulisiko Kontulaan järjestää kuljetus kirkolta vihkimisen jälkeen ja illalla sitten esim Tampereelle. Miten olette muut toimineet / ajatelleet toimia? Meillä suurin osa vieraista muualta kuin Pirkanmaalta ja olen ajatellut, että emme kuljetuksia sen kummemmin järjestä. Kontulaan tulee kuitenkin matkaa 20 km:a kirkolta. Jos olette kuljetuksen järjestäneet niin saisiko vinkkiä mistä ja millä hinnalla???
 2. Meille tulee pöytäliinat pitopalvelu Tilisanssista. Enpä ole tullut ajatelleeksi, että pöydät eivät ole ns. standardikokoa....Kantsii varmaan kotona mittailla liinoja, että saa kuvan siitä minkä verran menevät reunan yli.
 3. Varaus alkaa perjantaina klo 12.00 ja päättyy sunnuntaina klo 11. Toisin sanoen Kontulassa voi juhlia läpi yön. Olemme varanneet Kontulan häihimme, jotka pidetään vuonna 2009.
 4. Kyllä itselläkin tuntui alkuun sille, että vaikea löytää paikkoja. Varsinkin kun on Tampereen seudulle muualta muuttanut. Näiltä sivuilta minäkin aloitin ja muistaakseni tämän ketjun alkupäässä oli listaa paikoista, niitä sitten kävin läpi. Ja googlettamalla myös etsin. Eikun vaan sivuja selaamaan. Onnea Etsintään! Etsitkö paikkaa mistä päin tampereen seutua?
 5. En ole soitellut paikkaan ja kysellyt sen tarkemmin. Nettiä ja tätä sivua selaillessa paikka tuli vastaan. Järjestellään häitä ulkomailta käsin ja kartoitan kangasalan paikkoja. me todennäköisesti päädytään kontulaan vaikka sinne vähän matkaa tuleekin. meille lihasula olisi sijainnilta erinomainen kun siinä vieressä ruutanassa asustellaan sitten suomeen palattuamme. en ole ihan varma, mutta kirjoittikohan joku aimmin tässä ketjussa myös lihasulan nuorisoseuran talosta? vai olikohan se sama kuin tämä säätiö....
 6. Kyselisin Lihasulan säätiön koululla hääjuhlaa viettäneiltä, millainen paikka oli? Mahtuuko tiloihin noin 100 hlö:ä juhlimaan? Vai tuleeko ahdasta? Millainen miljöö? kaikki kokemukset ja kommentit tervetulleita. Me suunnittelemme häitämme kahden vuoden päähän, mutta näin hyvissä ajoin ollaan liikkeellä, kun asustelemme ulkomailla ja se asettaa omat haasteensa suunnittelulle. Kontulaa käytiin katsomassa ja se on nyt ykkössijalla. Lihasulan sijainti olisi meille parempi ja nettisivujen mukaan siellä olisi myös majoitustilaa.
×
×
 • Create New...