Jump to content
Naimisiin.info

Marsuli1

Morsian
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Marsuli1

 1. Olen sellaista tässä pohdiskellut, että tulisiko Kontulaan järjestää kuljetus kirkolta vihkimisen jälkeen ja illalla sitten esim Tampereelle. Miten olette muut toimineet / ajatelleet toimia?

  Meillä suurin osa vieraista muualta kuin Pirkanmaalta ja olen ajatellut, että emme kuljetuksia sen kummemmin järjestä. Kontulaan tulee kuitenkin matkaa 20 km:a kirkolta.

  Jos olette kuljetuksen järjestäneet niin saisiko vinkkiä mistä ja millä hinnalla???

 2. Mistä ihmeestä te löydätte yhteystietoja? Meillä alkoi juuri häiden suunnittelu ja puhelinluettelosta ei löydy mitään, netistä googlettamalla myöskin tosi vähän. :-? Haluttaisiin kartoittaa paikkoja, kysellä, käydä katsomassa ja hyvällä lykyllä myöskin varata juhlapaikkaa. Mutta yhteydenotto on hankalaa, kun ei edes kunnolla tiedä mitä kaikkia mahdollisuuksia olisi. Häästressi pukkaa, vaikka ei olla kun viikko puuhailtu! ;) Ja tarkoituksena olisi löytää joku työväentalon tyyppinen, ihin itse hommataan ruoka- ja juomapolitiikka. Eli siis pelkkä tila, ei mitään ravintolaa tai vastaavaa.

  Kyllä itselläkin tuntui alkuun sille, että vaikea löytää paikkoja. Varsinkin kun on Tampereen seudulle muualta muuttanut. Näiltä sivuilta minäkin aloitin ja muistaakseni tämän ketjun alkupäässä oli listaa paikoista, niitä sitten kävin läpi. Ja googlettamalla myös etsin. Eikun vaan sivuja selaamaan. Onnea Etsintään! Etsitkö paikkaa mistä päin tampereen seutua?  

 3. Joku tuossa ylempänä kirjoitti miettivänsä Lihasulan säätiön koulua häiden pitopaikkana. Itse soittelin sinne nyt toukokuussa kyselläkseni mahdollisuutta pitää heillä häitä kesällä 2008 ja mulle vastattiin että he ei enää vuokraa tilaa. Onko aiemmin paikasta kirjoittanut saanut siis toisenlaista infoa?

  En ole soitellut paikkaan ja kysellyt sen tarkemmin. Nettiä ja tätä sivua selaillessa paikka tuli vastaan. Järjestellään häitä ulkomailta käsin ja kartoitan kangasalan paikkoja. me todennäköisesti päädytään kontulaan vaikka sinne vähän matkaa tuleekin. meille lihasula olisi sijainnilta erinomainen kun siinä vieressä ruutanassa asustellaan sitten suomeen palattuamme. en ole ihan varma, mutta kirjoittikohan joku aimmin tässä ketjussa myös lihasulan nuorisoseuran talosta? vai olikohan se sama kuin tämä säätiö....

 4. Kyselisin Lihasulan säätiön koululla hääjuhlaa viettäneiltä, millainen paikka oli? Mahtuuko tiloihin noin 100 hlö:ä juhlimaan? Vai tuleeko ahdasta? Millainen miljöö? kaikki kokemukset ja kommentit tervetulleita. Me suunnittelemme häitämme kahden vuoden päähän, mutta näin hyvissä ajoin ollaan liikkeellä, kun asustelemme ulkomailla ja se asettaa omat haasteensa suunnittelulle. Kontulaa käytiin katsomassa ja se on nyt ykkössijalla. Lihasulan sijainti olisi meille parempi ja nettisivujen mukaan siellä olisi myös majoitustilaa.

×
×
 • Create New...