Jump to content
Naimisiin.info

bee

Morsian
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

bee's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Sori m.crane oli ehkä vähän epäselvä toi ensimmäinen viesti Kiitos hintatiedoista! Taidan käydä Andreasenin puheilla, köyhä kun olen...
  2. Kiito m.crane vastauksesta. Olen aina luullut, että valkokulta on keltakultaa johon on sekoitettu palladiumia ja sitten pinta vaan käsitelty jotenkin sellaiseksi valkoisemmaksi. Mutta ehkä käyn vielä vaikka Andreasenilta kysymässä. Oletteko huomanneet onko Tampereella kultaseppien välillä suuria hintaeroja, jos teettää sormuksen?
  3. Tyhmänä kysyn, toivottavasti joku osaa neuvoa Pystynkö teettämään Tampereella vanhasta keltakultaisesta perintösormuksesta valkokultaisen? Kun oma kihlani on valkokultaa ja haluaisin rinnalle myös valkokultaisen vihkisormuksen. Haluaisin kuitenkin teettää vihkin vanhasta keltakultaisesta vihkisormuksesta, onnistuukohan? Olen ymmärtänyt, että valkokultaiset sormukset ovat vain pinnoitettu valkokullalla, onko tämä ihan huuhaata? Kiitos neuvoista!
  4. Zalaki voisitko olla ihana laittaa pöytäjärjestystä? Pähkäilen kuumeisesti miten vieraat saadaan mahtumaan... Muutenkin kaikki kokemukset paikasta on tervetulleita!
×
×
  • Create New...