Jump to content
Naimisiin.info

-viivi-

Rouva
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Uusimaa

-viivi-'s Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kiitos Nanam ^. Kivat kaiverrukset ja niiden merkitykset teillä. Ja ynck:lle, totta, mullekin tuli se suuvesi kyllä mieleen ekana mut en anna sen häiritä.
  2. Saako udella mitä nuo tummennetut kaiverrukset tarkottaa? Sormuksestani on puuttunut kohta 2kk kaiverrus ja olen ajatellut kaiverruttaa sormukseni sivuun "vade mecum" kulje kanssani, toivottavasti kirjotetaan noin, korjatkaa jos joku tietää tarkan kirjoitus asun.
  3. Tässä mun kihla- ja vihkisormus yhdistelmä, vihdoinkin.
  4. Janne kuvasi kellon ympäri häitämme tammikuussa 2009. Potrettikuvat otettiin ennen kirkkoa ja niitä näytettiin jo juhlapaikalla screeniltä. Todella nopeata toimintaa, samaa voi sanoa yhteydenpidosta. Ja vaikka yhdet sisäpotrettikuvaukset piti morsiamen vetkuttelun takia jättää väliin, ei Janne siitä nipottanut vaan sopeutui tilanteeseen, tai ei ainakaan hienotunteisesti näyttänyt morsiammelle mahdollista mielipahaa aikataulujen venymisen takia. Kun morsiankin vihdoin oli valmis otettiin ulkopotrettikuvat ennen vihkimistä. Valmiit potretit olivat todella hienoja ja todellakin umpihangessa seisomisen arvoisia. Ihmettelenkin kuinka meistä on saatu niin hienoja otoksia kun ei mieheni kanssa olla niitä kaikkein kuvauksellisimpia. Alle viikossa saimme jo valita mieluisimmat otokset netin kautta, jotka Janne sitten korjasi edustuskuntoon. Nettigallerian kuvia selatessa tuli kyyneleet silmiin, niin koskettavia hetkiä Janne oli saanut ikuistettua. Teetin niitä paperiversioiksi ja laitan kiitoskorttien mukana häävieraille muistoksi. Ilahtuvat varmasti, sillä useimmat "tavallisella kameralla" häistämme otetut kuvat ja Jannen kuvat ovat kuin yö ja päivä. Olen todella onnellinen, että ammattilainen kuvasi talteen ne ainutlaatuiset hetket, joista voin kuvien avulla nauttia aina uudestaan. Mielelläni suosittelen tässä ketjussa Jannen kuvauspalveluja, sillä tein kuvaaja vaihdoksen tämän ylistysketjun perusteella. Janne on miellyttävä, huomaamaton ja taitava kuvaaja, kouluarvosanalla 10+.
  5. -viivi-

    Sulhasten suusta

    Ihana mieheni osti viime jouluna minulle lahjaksi himoitsemansa monitoimiprintterin. Toivottavasti huomenlahja ei jatka samaa linjaa! PS: Eikä siinä vielä kaikki sillä isältäni sain joululahjaksi pölykapselit autooni -oikein joka naisen toivelahjoja kumpikin!
  6. -viivi-

    Sulhasten suusta

    Meillä huomenlahja vääntyi sulhon suussa huomislahjaksi. Olin kuitenkin positiivisesti yllättynyt, että mieheni edes tietää huomenlahja-jutusta ylipäätään, olkoon vaikka sitten huomislahja meidän tapauksessa, ajatushan se tärkein on ja kuitenkin ymmärsin mitä tarkoitti.
  7. Kihlassa yhteensä 1,5 ct eli 5x0,30ct Wvs princess-hiottuja (neliö) timantteja. Lisäys nyt näin häiden jälkeen: vihkissä yksi 1,01ct top wesselton vs princess-hiottu timantti.
  8. -viivi-

    Sulhasten suusta

    Meillä tuo tuomenlahja vääntyi miehen suussa huomislahjaksi. Saan kuulemma huomislahjaksi uuden repun koska mieheni on lainatessaan rakasta reppuani hävittänyt sen jo kahdesti. Ekalla kerralla löytyi vr:n löytötavaratoimistosta mutta toisella kerralla ei enää ollut yhtä hyvä tuuri. Näytin miehelleni erästä valkokultaista sormustani ja kysyin haluaako hänkin valkokultaisen sormuksen. Vastasi vaan et "en mä ainakaan tollasta hopeista ota! Ja ihan sama millanen se on kun se tulee olemaan pöytälaatikossa kuitenkin." Haluaa kiusata kun tietää miten tärkeä tuo sormusasia minulle on. Hääpäivä sovittu mutta en tiedä milloin saan virallisen kihlan sormeeni juuri edellä mainitun takia. :-/
  9. -viivi-

    Jos ei halua kaasoa

    Minulle ei ilmeisesti tule kaasoa, miehelle kenties kaksi bestmania, joista toinen on myös seremoniamestari. Pyydän ehkä siskoani kirkon ajaksi kaason tehtäviin kimppu kädessä seisomaan mutta muuten en häntä viitsisi rasittaa askarteluilla tms, kun ei oikein olla kovin läheisiäkään vaikka asutaan samassa kaupungissa. Polttarit ajattelin järjestää itse kutsumalla hyvät ystävät kylpylään, risteilylle tai muuten vaan tyttöjen iltaan. Häihin on vielä reilu vuosi aikaa joten tilanne saattaa vielä kehittyä suuntaan jos toiseenkin..
  10. Tietää kyllä, enkä ole yrittänyt sitä salata häneltä. Olen uusi täällä ja heti jäin koukkuun. Saatan viettää nykyään paljonkin aikaa koneen ääressä näitä sivuja selaillen ja olen saanut kuulla vihjailuja nettiriippuvuudestani. Ennen kävin netissä ehkä kolme kertaa kuussa lähinnä laskut maksamassa. En aio kuitenkaan lopettaa näiden sivujen hyödyntämistä, loistavia vinkkejä häitä varten!
×
×
  • Create New...