Jump to content
Naimisiin.info

lapamato

Morsian
  • Viestit

    26
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Oulu

lapamato's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Tämä piti paikkaansa ennen... lopetin pillerit toukokuussa, häissä kesäkussa iho oli hyvässä kunnossa. Nyt 2,5 kk lopettamisen jälkeen naama ja selkä on rasvainen ja muutamia, sellaisia sitkeitä, finnejä on. Nyt puhdistan kasvovedellä ihon kolme kertaa päivässä, niin vähän helpottaa.
  2. Meillä Bestman ajaa ja me ollaan takapenkillä. Tosin voi olla että illalla morsian ajaa mökille, kun bm voi olla hieman juovuksissa (ja tuskin haluaa meiän kanssa samaan mökkiin).
  3. Mä en oo huomannu mitään eroa ilman pillereitä ja pillereitten aikaiseen ihoon, vaikka pidin taukoa pillereistä jotain neljä vuotta. Mutta iho on muutenkin hyväkuntoinen, eli varmaan vaikuttaa paljon millainen se on ilman pillereitä. Joku on saattanut tän jo sanoakin, en vain jaksanut ihan koko ketjua lukea
  4. Pdf osoitteessa http://dev.origami.com/images_pdf/giftbox.pdf
  5. Mä taittelen origamipapereista tälläisia, kaikki ei oo vielä valmiina. Ja värejä on monta, vaikka meillä onkin teemavärit, tulee vähän iloisuutta pöytiin. Päälle tulee perhosia ja sydämiä.
  6. Ne on hopeanväriset. Ostin ne yli vuosi sitten ainejärjestön vuosijuhliin Ninja-korukaupasta (samantyylinen kuin glitter). Oon kyllä nähny noita muuallakin tollasissa korukaupoissa.
  7. Tietenkin mies liikuttuu, kun ei sitä nyt joka päivä sellaista mekkoa pidä päällä! Meillä mies näkee puvun ennen kirkkoa kuvauksessa, mutta vasta siellä. Kaaso vaatimalla vaati, että en saa nukkua edellistä yötä kullan kanssa, kun sulho ei saa nähdä morsianta ennen häitä
  8. Mulle tämmöset, kuvassa myös tiara
  9. Mä oon myös hieman kummastellut miten tää hoituu, mutta onneks on kaks kaasoa ja sisko, joten enköhän pärjää. Ja just tajusin että kyllä mä selvisin vanhojentanssitkin ja oli mulla sielläkin vaalea mekko (ei kuitenkaan valkoinen) ja ihan kunnon vannehame. Enkä edes muista että oisin muka tarttenu apua. Sen kyllä muistan että autossa istuminen vannehameen kanssa oli... no, mielenkiintoista.
  10. lapamato

    Hääjuhlan ohjelma ja aikataulutus

    Meillä on vihkiminen 16.30, vaikka varasin yli 11kk ennen... Mutta jotta ei mene ohi aiheen niin: Kampaus ja meikki klo 9 kuvaus 14.45 vihkiminen 16.30 ruoka, kahvit ohjelma bileet loppuu 00.30
  11. Näihin kyllä sopii se Luosto hyvin, tunturi löytyy, kesällä ei taida olla hirveesti ryysistä. Hotelli on ja sieltä löytyy se ametistikylpylä, joka on tosin aika pieni, mutta poreallas on vissiin suht romanttinen. Ja luostolla on kuitenkin muutama ravintola (kerttulista saa tosihyvää savuporopitsaa ).
  12. Kävin tänään suomalaisen alessa ostamassa värikyniä ja värityskirjoja sekä tarroja valmiiksi kesää varten
  13. Mä oon tässä miettiny et pitäiskö laittaa häälahjalistalle uudet peitot ja tyynyt.
  14. tässä mun puku, muutama kilo vielä pois niin sopii vähän paremmin...
  15. En mäkään meikkaa normaalisti, en oikein edes osaa meikata, mutta nyt oon ihan häitä varten vähän yrittäny silloin tällöin meikata, jopa laitoin meikkivoidetta kerran, että osaa sitten olla meikin kanssa ei hiero silmiä ja näytä pandalta häissä.
×
×
  • Create New...